Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 13 985
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
Тогава защо ме търси и пише постоянно и ме целува сякаш винаги е за първи път

Може да му е малък и да има проблеми. Не се шегувам, познавах такъв сваляч. Ухажваше много галантно всички, допускаше целувки, но дотам.

# 391
Тогава защо ме търси и пише постоянно и ме целува сякаш винаги е за първи път

Може да му е малък и да има проблеми. Не се шегувам, познавах такъв сваляч. Ухажваше много галантно всички, допускаше целувки, но дотам.
И аз мисля че може да има притеснения за по интимни неща,дали ще се представи добре например 😀
Все се измъква с оправданието че не е удобно в колата и ще ме покани на гости ….та още си чакам поканата

# 392
  • София
.та още си чакам поканата
Може да е затова

# 393
  • София
Прати мъжа ти да го набие. Ще отказва той!
А ти кажи по-добре от мъжа си какво искаш. От този стана ясно.

# 394
Щом и в колата е съгласна, значи жената е готова да му прасне едно фю-фю-фю.
Нормален мъж не бяга от лек бриз. Този нещо го притеснява.
Още малко и ще му обърнем чашата като си изпие кафето, да видим какво ще покаже на дъното.
Кофти за колежката, че сън не я хваща.

# 395
Прати мъжа ти да го набие. Ще отказва той!
А ти кажи по-добре от мъжа си какво искаш. От този стана ясно.
Мъжа ми не мога да го понасям ,поне съм откровена .Почти сме пред развод затова си позволих да се занимавам с друг .А и фю фю е имало ,другото го няма 😀

# 396
Значи наистина не му харесваш. Щом за фю-фю ставаш, а за другото - не.

# 397
Значи наистина не му харесваш. Щом за фю-фю ставаш, а за другото - не.
Не мисля че не му харесвам ,защото съм в пъти по хубава от него(умря циганката дето ме хвалеше 😀)
Отначало го излъгах че съм свободна жена и след известно време казах,че съм омъжена и може би от там се прецакаха .

# 398
  • София
Мъжете тичат и след грозници, ако са с подходящото поведение. Иначе масово щяха да са стари моми.

# 399
Мъжете тичат и след грозници, ако са с подходящото поведение. Иначе масово щяха да са стари моми.
Моето поведение е на ниво,държа се както трябва ,не съм нахална ,умна ,интелигентна ,с добра професия .

# 400
  • София
Това не е поведение, което гарантира мъжко внимание.

# 401
Това не е поведение, което гарантира мъжко внимание.
Е какво трябва е поведението на една жена?
Да се лигави постоянно ,да дрънка глупости?

# 402
  • София
Да не се раздава. Особено със св**ки

# 403
  • Paris, France
Почти сме пред развод затова си позволих да се занимавам с друг .

Разведи се първо! Като женена имаш нисък статут на любовния пазар. Малко мъже искат да си го пъхат там, където преди час се е изпразнил съпруга или поне така мислят. Тогава ще имаш и терен.

Много са причините, поради които новата ти тръпка не иска секс. Казал то е, че не ще в колата. И аз не бих. Неудобно е, най-малкото. Може да има морални задръжки, защото си женена. Може и да не те харесва особено. Имам доста приятели, които са контета, обичат да флиртуват, но не желаят да стигат до края. Казвали са ми, че много жени мислят, че като ги изчука някой 2 пъти и стават двойка. Държат се свободни за всеки случай.

Проблемът ти е нехармоничният брак. Разведи се!

# 404

Да, сигурно нарочна я кара да чака, да засили екстаза после, като я покани.

Общи условия

Активация на акаунт