Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 555
  • 445
  •   2
Отговори
# 165
Спретнете си една 4-ка с жена му и мъжа ти и да ви минава крастата. Бързо ще се забравите тогава Sign Triangular Flag On Post а има и вариант да си се менкате както ви е удобно

# 166
Цялата тема е една велика фукня.
"Вижте ме, колко съм велика. Хем съм женена, хем още един мъж си пада по мен. И то  какъв да е, ами сипер дупер омайвач, който може да има всяка, а сваля мен. И аз съм още по-велика, защото няма да му пусна".
И разбира се, трябва да се изфукам с това във Форума, пред 1 милион виртуални потребители!
Ама леко да не се пръснеш от ЕГО и надуване на фалшивия балон.
Ооо, не сте разбрали; с тези не е за фукня - именно щото може и се закачат с (почти) всяка. А и егото по-скоро ми е в недостиг, както някой отбеляза правилно. Ама не считам, че мъжете се "сменят" (като чорапи да речем). Май се изчерпа темата.

# 167
  • Обран бостан ;)
Питаш как да го забравиш ?
Ами как да ти кажем ?
Няма да го забравиш. Ще го сънуваш, ще си мислиш за него докато мъжът ти те .. нали. Няма как.
Примири се и толкова.

Или пък се натаковайте. Няма да стане по-зле. Wink

# 168
Я кажете техники за забравяне на такъв Simple Smile
Качи 20 кила. Идеално време точно по празниците.
После ще мислиш само за диети и отслабване, и ще започнеш да харесваш "нормални".

# 169
Пак казвам, авторката явно няма никакъв опит с мъжете, освен с нейния. Иначе щеше да ѝ е познат този типаж мъже, ведно с всичките им чалъми и сладки приказки. Щяха да са ѝ до болка познати и дори смешни, защото всички ползват сходни реплики. Та тя не се е сблъсквала, мъжа й явно е обикновен човечец, с който пеперуди отдавна няма, затова този и се струва еб@ ти невероятния и единствения. Ми не е, ще знаеш.

# 170
Толкоз пошло ми се стува вече, че секакви пеперуди излетеха...

# 171
С този ник ален мак надали е невръстна.

# 172
Сигурно внася наркотици от Афганистан.
Или произвежда козметика, с която подлите жени да мамят невинните мъже в тъмното.

# 173
  • Обран бостан ;)
Толкоз пошло ми се стува вече, че секакви пеперуди излетеха...

Големи хора сте и двамата. Пеперудите са за тийнките и за жените, които смятат, че са център на света.
Пак ти казвам - няма да го забравиш, пък ти прави каквото си искаш.

# 174
  • ВАРНА
За разлъка поискай да ти стане гарант по кредит.Срещу пеперуди в стомаха препоръчвам чесън.

# 175

Съвсем по стандарта е, ако е на около 50:
https://lifeonline.bg/bg/liceto_na_iznevqrata_izkustven_intelekt … ipichni_izmamnici

# 176
Пак казвам, авторката явно няма никакъв опит с мъжете, освен с нейния. Иначе щеше да ѝ е познат този типаж мъже, ведно с всичките им чалъми и сладки приказки. Щяха да са ѝ до болка познати и дори смешни, защото всички ползват сходни реплики. Та тя не се е сблъсквала, мъжа й явно е обикновен човечец, с който пеперуди отдавна няма, затова този и се струва еб@ ти невероятния и единствения. Ми не е, ще знаеш.

Я кажи какви, да сравним Simple Smile
Към Al Bundi: и защо така дискриминира не една, а няколко възрасти (от пеперудите в стомаха)??? Нима не е ок да се влюбиш на 40, 50, 60... Защо не???

# 177
Те някои са оперирани от влюбване.
Разбира се, че е ок да се влюбиш на всяка възраст.
Въпросът е дали имаш топки и на какво си готов.

# 178
И на 70 г. също може.
Представи си баба ти да срещне някой омаен дядо и като литнат пеперудите..., да вземе да се разведе с нейния дядо.

# 179
  • Обран бостан ;)
Ален Мак
Нищо не принизявам, просто казвам, че след една възраст човек трябва да знае какво изпитва, а именно, дали е сексуално, дали е вербално привличане, а не пеперуди, трепети и т.н. пуберски неопределености.

За да не ме разбереш погрешно този път ще съм малко по-многословен.

Скрит текст:
Единствената причина един мъж да се стреми да е по-близо до една жена е кекса. Ако му кажеш (на Арлекина) "нека да сме само приятели", има 99% вероятност да прекрати всякакъв контакт. Мъжете още като тийнейджъри научаваме, че при това положение кекс никога няма да има. По-голям демотивиатор от това - здраве му кажи.

Ако пък решиш да го направиш и кекса е на ниво - е, тогава ще видиш какво значи приятел. Ще прави всичко, което е по силите му за да си добре, да услужи, да помогне и т.н.
Не те агитирам да постъпваш така - твоя работа. Просто от това ще има повече ползи вкл и удоволствие, отколкото от голо "приятелство".
И двамата сте семейни, тоест дискретността ще е на ниво и никой от вас няма да го описва в мемоарите си.  Wink

За изпроводяк една сентенция, в чиято истинност съм се уверил не веднъж и дваж.
"Ако не искаш когато можеш, няма да можеш когато го поискаш"

Общи условия

Активация на акаунт