Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 520
  • 445
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз вече посочих какво ме кара да забравям такива. Като ти намекват и натъртват за други жени. Хич не ми действа състезателно, а крайно демотивиращо.
Не ти ли се отщява, като започне да де плюнчи по другите?

# 181
Аз вече посочих какво ме кара да забравям такива. Като ти намекват и натъртват за други жени. Хич не ми действа състезателно, а крайно демотивиращо.
Той не говори за това, от другаде знам, а и по цялостния му подход (различен от на "нормалните"))). Ами да, нестандартно е, не всеки може да приеме такова положение. В крайна сметка зависи от гледната точка. За някои е нормално. Има всякакви, отворени бракове, полиамории и т.н. Всеки преценява дали може да го приеме. Понякога не може да прецениш и питаш в бг мама.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 21:54 от alen mak

# 182
  • София
Сама казваш – всеки е различен. Аз съм егоманияк и ако не съм единствена и неповторима, ако не ме обожава някой, мигом губя интерес. Просто изчезва всякакво привличане. Пък има хора обичат да се борят, ненадраснали конкуренцията са мама за тате, те даже искат да са титулярните жени на женкар, за да може всекидневно да си доказват, че той може да има всяка, но се връща при тях, т.е. са предпочетени пред друга. Ако си така кой може да ти помогне и защо като това ти е кефа.

# 183
  • На топло
Ален Мак
Нищо не принизявам, просто казвам, че след една възраст човек трябва да знае какво изпитва, а именно, дали е сексуално, дали е вербално привличане, а не пеперуди, трепети и т.н. пуберски неопределености.

За да не ме разбереш погрешно този път ще съм малко по-многословен.

Скрит текст:
Единствената причина един мъж да се стреми да е по-близо до една жена е кекса. Ако му кажеш (на Арлекина) "нека да сме само приятели", има 99% вероятност да прекрати всякакъв контакт. Мъжете още като тийнейджъри научаваме, че при това положение кекс никога няма да има. По-голям демотивиатор от това - здраве му кажи.

Ако пък решиш да го направиш и кекса е на ниво - е, тогава ще видиш какво значи приятел. Ще прави всичко, което е по силите му за да си добре, да услужи, да помогне и т.н.
Не те агитирам да постъпваш така - твоя работа. Просто от това ще има повече ползи вкл и удоволствие, отколкото от голо "приятелство".
И двамата сте семейни, тоест дискретността ще е на ниво и никой от вас няма да го описва в мемоарите си.  Wink

За изпроводяк една сентенция, в чиято истинност съм се уверил не веднъж и дваж.
"Ако не искаш когато можеш, няма да можеш когато го поискаш"
На женкарите не им пука за дискретността.
Жена му е свикнала щом го трае.
Ален Мак е хлътнала, но не иска да види реалността, иска си фантазията, че тя е специална и заради нея ще се промени.
Най-вероятно свалката тече само виртуално, за сега....докато не му пусне 😂

# 184
Ален Мак
Нищо не принизявам, просто казвам, че след една възраст човек трябва да знае какво изпитва, а именно, дали е сексуално, дали е вербално привличане, а не пеперуди, трепети и т.н. пуберски неопределености.

За да не ме разбереш погрешно този път ще съм малко по-многословен.

Скрит текст:
Единствената причина един мъж да се стреми да е по-близо до една жена е кекса. Ако му кажеш (на Арлекина) "нека да сме само приятели", има 99% вероятност да прекрати всякакъв контакт. Мъжете още като тийнейджъри научаваме, че при това положение кекс никога няма да има. По-голям демотивиатор от това - здраве му кажи.

Ако пък решиш да го направиш и кекса е на ниво - е, тогава ще видиш какво значи приятел. Ще прави всичко, което е по силите му за да си добре, да услужи, да помогне и т.н.
Не те агитирам да постъпваш така - твоя работа. Просто от това ще има повече ползи вкл и удоволствие, отколкото от голо "приятелство".
И двамата сте семейни, тоест дискретността ще е на ниво и никой от вас няма да го описва в мемоарите си.  Wink

Ален Мак е хлътнала, но не иска да види реалността, иска си фантазията, че тя е специална и заради нея ще се промени.
Глупости! По-нагоре казах, че няма изгледи, нито илюзии за промяна на тая възраст и с тези навици. А и трябва ли? Ако така (му) е ок?

# 185
Той не говори за това, от другаде знам, а и по цялостния му подход (различен от на "нормалните"))). Ами да, нестандартно е, не всеки може да приеме такова положение. В крайна сметка зависи от гледната точка. За някои е нормално. Никой на никого не принадлежи. Има всякакви, отворени бракове, полиамории и т.н. Всеки преценява дали може да го приеме. Понякога не може да прецениш (и питаш в бг мама)) Grinning Или пък ти трябва много време да прецениш.

А твоят брак отворен ли е? Въобще, имаш ли нещо за губене, ако се впуснеш в приключението с 50-60-годишния чичо Арлекин?

# 186
  • На топло

Скрит текст:

И двамата сте семейни, тоест дискретността ще е на ниво и никой от вас няма да го описва в мемоарите си.  Wink

Глупости! По-нагоре казах, че няма изгледи, нито илюзии за промяна на тая възраст и с тези навици. А и трябва ли? Ако така (му) е ок?
Не се заблуждавай, че ти е все едно.
Ако беше сигурна, че ще му хареса, до сега да си скочила в леглото да му задоволявяш потребностите. Неговите 😉 , не твоите.
При такава конкуренция просто нямаш право на грешка 😄

# 187
За губене винаги има - най-малкото ума. А иначе - по по-млади си падам.

# 188
  • София
Сама казваш – всеки е различен. Аз съм егоманияк и ако не съм единствена и неповторима, ако не ме обожава някой, мигом губя интерес. Просто изчезва всякакво привличане. Пък има хора обичат да се борят, ненадраснали конкуренцията са мама за тате, те даже искат да са титулярните жени на женкар, за да може всекидневно да си доказват, че той може да има всяка, но се връща при тях, т.е. са предпочетени пред друга. Ако си така кой може да ти помогне и защо като това ти е кефа.
Същото.

# 189
  • Paris, France

Хахаха. Описанието на изневеряващия - тънки устни, голям нос, наболи косми и плешив е достатъчно да отблъсне всяка кандидат-кръшкачка, бляк. Изневеряващата е средностатистическата жена, долу горе. Изглежда както изглеждам аз, но аз не изневерявам за нищо на света и мисля, че повечето жени около 50те са като мене.

# 190
Имам такъв опит. Историята на моменти е толкова невероятна, че ме кара да се замислям за сродни души и кармични връзки, а въобще не си падам по тия неща. При нас е приятелство, вече дългогодишно и много ценно за двете страни. Изисква доста дисциплина. Не трябва да е мъчително, обаче. Ако е мъчително - не знам.

# 191
Имам такъв опит. Историята на моменти е толкова невероятна, че ме кара да се замислям за сродни души и кармични връзки, а въобще не си падам по тия неща. При нас е приятелство, вече дългогодишно и много ценно за двете страни. Изисква доста дисциплина. Не трябва да е мъчително, обаче. Ако е мъчително - не знам.
Разкажи повече, тук се твърдеше, че не става (приятелство с почитател на женската плът)...

# 192
Дипломна работа ли ще пишем или роман на "Арлекин"?

# 193
Всичко става, стига и двамата участници да го искат достатъчно и да не робуват на клишета Simple Smile На моменти се ходи по доста тънък лед и - бих казала - не е за всеки.
Иначе - прекалено е лично и доооста смахнато за разказване.
Ако обаче наистина имаш проблем, чувстваш се зле и мога да помогна, мога да ти пиша. Ако е за забава и сеир - по-скоро - не.

# 194
Разкажи повече, тук се твърдеше, че не става (приятелство с почитател на женската плът)...
Например той е женкар, а тя е грозна и добра.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 22:41 от Абуто

Общи условия

Активация на акаунт