Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 487
  • 445
  •   1
Отговори
# 225
Ами ти споделяш, ние си мислим някакви неща. Ако не те интересува, не се обяснявай.
Аз споделям основно ако мога да бъда полезна на авторката, както и на някой друг с интерес към темата.
Ако не те интересува - не питаш, не е да не обясняваш, ако някой проявява интерес.

# 226
  • Далечният изток
Ама чакай сега, ти поне 5 пъти спомена, че ходиш по тънък лед... Как да го разбираме, освен "искам, ама не смея, щото последиците няма да ми харесат"?!

# 227
Лично за мен подобно поведение е адикция, с опити да бъде туширана чрез поведение аз съм над нещата. Приятелство, философия, дрън-дрън.
Ако си имаш-имал страст/тръпка към някого, тя е като бомба със закъснител. Никога не знаеш кога ще избухне евоцията отново.

# 228
  • Обран бостан ;)
Ама чакай сега, ти поне 5 пъти спомена, че ходиш по тънък лед... Как да го разбираме, освен "искам, ама не смея, щото последиците няма да ми харесат"?!

Намеква, че е слабичка, фина и нежна. Wink Ако не беше отдавна да се е счупил леда.

"Да четем с разбиране" викаше една потребителка, ама коя беше ... Wink

# 229

Може и така да се каже, да Simple Smile
Само че аз обичам да опростявам нещата: "искам, ама не смея, защото имам_някакъв_по-голям_приоритет" = "не искам" и точка.
А не: днес искам; утре не искам; какво би било, ако беше така, а ако беше иначе; ама той защо, аз защо ... нали разбираш. Щот се зацикля много лошо в това - играли сме го, не ни харесва и сме избрали друго.

BasilA, не е просто опит, факт е. Иначе да, бомба със закъснител е, избухвала е ненадейно вече и сме видяли, че по тоя път се стига до задънена улица, затова сме избрали другия. Другият вариант е този човек да излезе напълно от живота ти (питай r22 колко успява да излезе), и това сме пробвали - не става.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 12:23 от Анонимен

# 230
  • Далечният изток
Ако беше равно на "не искам", нямаше да четем за тънък лед и как 15 години дисциплина, приоритети и т. н.....

# 231
  • На топло

Може и така да се каже, да Simple Smile
Само че аз обичам да опростявам нещата: "искам, ама не смея, защото имам_някакъв_по-голям_приоритет" = "не искам" и точка.
А не: днес искам; утре не искам; какво би било, ако беше така, а ако беше иначе; ама той защо, аз защо ... нали разбираш.
Той със сигурност не иска 😉
Досега сто пъти да те е навил 😁
Нямаш истински приятели мъже, от семейството, например, които да ти обясня как функционират,  ако нямат проблеми със здравето или с главата.

# 232
Току-що проверих, Робърт Редфорд още не е умрял. Той ще да е. Няма кой друг.
По-близо си от първото предположение Simple Smile
Я кажете техники за забравяне на такъв Simple Smile
Опитай се да се фокусираш върху някакви негови кусури, нещо в него дето не ти допада, дали ще е визуално или в характера, все ще има нещо, няма как да е съвършен... и ще почнеш постепенно да го виждаш в друга светлина. Много е важно обаче, да си отговориш сама на себе си, какво чувстваш и какво искаш от този. Ако е просто сексуално привличане, може да го забравиш постепенно или ще си мислиш за него е ще ти стане фиксидея и ще започнеш да виждаш мъжа си в все по-лоша светлина, ще му се дразниш, ще ти изглежда скучен, досаден и пр.. Понякога колкото и неморално да звучи, ако го направите веднъж, може и да се кротнеш и да го забравиш така, НО трябва да прецениш за себе си, какъв е риска да се раздрънка после, да те изнудва, ти да се влюбиш (още повече) и дори и след подобни мисли и анализи, никога няма 100% сигурност какво ще последва.

# 233
  • Далечният изток
Предполагам, че сте възрастни хора. Какви са тия тийн драми?!
Ама верно, че ако чак толкова се искахте, досега да сте се взели.

# 234
Честно казано нямам възможност да отговарям на всичките съчинения и провокации Simple Smile
Исках да кажа на авторката, че има начини и споделих един от тях, който е проверен от времето, че работи и е доста стабилен, без да се изпада в драми.

# 235
  • Обран бостан ;)
Работи при вас. Wink

# 236
Благодаря, да, редно е да направя уточнението - работи при нас.

# 237
Току-що проверих, Робърт Редфорд още не е умрял. Той ще да е. Няма кой друг.
По-близо си от първото предположение Simple Smile
Я кажете техники за забравяне на такъв Simple Smile
Опитай се да се фокусираш върху някакви негови кусури, нещо в него дето не ти допада, дали ще е визуално или в характера, все ще има нещо, няма как да е съвършен... и ще почнеш постепенно да го виждаш в друга светлина. Много е важно обаче, да си отговориш сама на себе си, какво чувстваш и какво искаш от този. Ако е просто сексуално привличане, може да го забравиш постепенно или ще си мислиш за него е ще ти стане фиксидея и ще започнеш да виждаш мъжа си в все по-лоша светлина, ще му се дразниш, ще ти изглежда скучен, досаден и пр.. Понякога колкото и неморално да звучи, ако го направите веднъж, може и да се кротнеш и да го забравиш така, НО трябва да прецениш за себе си, какъв е риска да се раздрънка после, да те изнудва, ти да се влюбиш (още повече) и дори и след подобни мисли и анализи, никога няма 100% сигурност какво ще последва.
Яко. Може би за по-простички отношения би вървяло обаче. Но когато е по-сложно... Кусури всеки има, когато обаче надделяват хубавите качества (на ДУШАТА), не върви номерът с кусурите. По-скоро на Анонимната случая и разсъжденията са ми привлекателни. Обаче благодарност и за другите.

# 238
Но анонимната не уточни нейния дали е женкар.
Щото не виждам как един любител на жените ще поддържа подобни философски отношения толкова години.

# 239
Но анонимната не уточни нейния дали е женкар.
Щото не виждам как един любител на жените ще поддържа подобни философски отношения толкова години.
Анонимната е тооочно по темата Simple Smile
Както казах, трябва много сериозно да се избяга от клишетата, определенията и предразсъдъците - само тогава могат да се случат неща, които са единствени по рода си и не подлежат на вкарване в рамки.
От негово име не се наемам да отговарям, но от свое, като една "любителка на мъжете" ще кажа, че когато човекът си заслужава и сте на една вълна, всичко е възможно.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 13:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт