🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 40 477
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 765
Миро го каза в интервюто. Моралът често пречи на бизнес интересите. А тук явно се зародиха такива.

# 766
  • Другата България
Ати получи пореден бонус, който се прибави към и без друго очеизвадния му уинър едит - за първи път /вероятно и единствен/ да престои на острова на избрания не сам, а с новия си тати. За да има достатъчно време да обмислят, размислят и премислят стратегията си, пардон, тази на семейството - кой с кого, и на кого какво.
От друга страна на Бистра рЕзко вече не ѝ се играе - казаха ли, че ще има пъзел на играта в понеделник?
Така, както не ѝ се играе, така и на финал няма да играе. И се чудя - Мая, нейния /уж/ бушон, след като вижда това, че Тати вече лансира повече доведения син, отколкото щерката, 'що не ѝ малко ....гривната на щерката, че така, както “не ѝ се играе“, и на финал няма да се разиграе. Още по-категорична съм, че Бистра финал няма да види, Венци е сигурен финалист, Ати с тати няма как да не се озове с него, а Гошо просто по заслуги ще е там.
Единственото, което може да промени нещо е това, което си пожелах - Венцичка да заиграе с Гошо, и мама и щерка рЕзко да се отлъчат от семейството в името на едни финикийски знаци под формата на гривни.

# 767
Играта е стратегическа и на финал ще са играчите с най- добрата стратегия и, според мен, един, който е стигнал до там с победи в битките. Останалото е вятър и мъгла, и фенщина, която "продукцията" насочва.

# 768
Не казаха ли, че вече избраният от диска ще може да отива на острова на избрания с още някой, по негов избор? Или на мен ми се е счуло?

# 769
От промото се видяха топли чувства между Мая и Георги и "няма да те оставим сам". Видя се гневна физиономия на Бистра. Какво още?
Дали пък Георги няма да ходи на острова на избрания?

# 770
Не казаха ли, че вече избраният от диска ще може да отива на острова на избрания с още някой, по негов избор? Или на мен ми се е счуло?
Да, важи за всички

Много се радвам, че Алекс ще играе!

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 23:26 от Одри ♡

# 771
Мама Мая усеща, че тати Миро подкрепя вече повече синчето Ати и ще се ориентира (май) с щерката барабар към нов тати (Жорката). От съжаление може да вземат и братчеда Венцичка.
Аз така виждам нещата. 😃

# 772
Мама Мая усеща, че тати Миро подкрепя вече повече синчето Ати и ще се ориентира (май) с щерката барабар към нов тати (Жорката). От съжаление може да вземат и братчеда Венцичка.
Аз така виждам нещата. 😃

Мая много си го харесва Венцито, а и той с удоволствие би опрашил цветето й, ей така, по братовчедски, за спорта. Като стана въпрос, дали ми се счу, че Дзами вчера вечерта каза, че е с малък размер в слиповете? Не ми се връщаше, за да чуя по-ясно, но ако е така, това ще ми е за първи път в живота да чуя мъж да си признава, дори и на майтап, тази тъмна тайна. Smiling Imp

# 773
  • Другата България
Миро изостави каузата за жена на финал и сега има друга цел - да държи за ръката 29-годишния Ати, докато се превърне в мъж.
Вероятно преоткрива себе си в него.
В което няма лошо, но поне някак да се беше обосновал защо изведнъж Бисето отиде на заден план за сметка на татьовото.  Почти цял сезон слушаме как играе ЗА Бистра, как жените в такива формати са все пренебрегвани и без шанс, сега ще /ѝ/им се даде такъв и все такива И изведнъж - ти да видиш, “бушонът“ ще изгърми за съвсем друг, макар и тривиален финалист от мъжки пол, който има нужда от бащинско рамо, макар и по заместване.
Ми не, не съм ок с това, не за друго, поне да не беше казвал това, че е щял да дари парите на старчески дом. Ами да беше го направил, толкова хора го искахме на финал, защото има потенциал и знае как да се заведе сам до него, вместо това поне за мен последните епизоди с поведението му в тях ми навяват по-скоро популизъм и някак симпатиите ми към него все повече достигат кота нула.
Joy Казаха.
Само дето Сашо май ще е или последния, или предпоследния на въпросния остров.
Колко удобно!

# 774
Моля оценете епизод 44 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия,
след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен
(или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 775
Много емоционален епизод, в който един от двамата най-дейни играчи на острова ще отпадне...:

- Продукцията показва невиждана креативност , наричайки Дзами "находчивия търговец" за 150ти път този сезон. Явно не отговаря на друго определение хайванът.

- За капак, целият му гръб е протрит от самара, с който го беше обяздила вчера Ванеса. Все пак прави тънък опит да се презастрахова от загуба в играта днес, като намеква за "стратегическа" загуба. Никой поне не се усети, споко.

- Според Мая, Дзами щял да ходи като "10 лева на цяло" днес. Явно по комунизма е било вървежен лаф това, но днес тия 10 лева даже няма да стигнат за вход в нейния островен СПА център...

- Находчивият търговец все пак я опровергава и вместо това ходи като сдъвкана двулевка - гроздоберка.

- Халхаберо се самообявява за скрит пъзелист. На Мирцата му прилошава само при мисълта, че може да е вярно.

- Поредната оборена поговорка на острова - гръм не падало 2 пъти на едно и също място. Митов не мисли така и за втори път отива да е амбасадор-просяк при бат Жо и да обере клетвите , барабар с шамарите.

- "Гутен зи морген" на старта от Гошката, но това много бързо може да прерасне в "Гутен зи шутен" след малко...

- Лакомията на Виксата за ефирно време може да му разбърка карантиите скоро, както тарашите са разбъркали енергиите на бат Жо при посещението си...

- Обявяват се островни, олимпийски игри. Явно всичкият пълнеж е свършил и трябва нов.

- Лицата показва, че не е сам нито в лагера, нито в главата си. На Олимпиадата е призована самоличност номер 6 - Гица. Митов е влюбен...

- Налага се АТИ да разваля стратегията с дрехите и да вади рЪките на показ. Толкова време ги кри за нищо..

- Венцичка официално е обявен за най-големия карък на острова - Тамън Майчето пак се е скарала със сутиена и отново чувства вятъра в... косите си, и бат Вени е на нЕкъв остров да се бие за гривнички...Кат не върви, не върви.

- Кака Гица с кокосовата ц*ца с лекота е обявена за олимпийската кралица.

- Берекет демонстрира как се прави "плажен червей", но отбор 3 грам не са впечатлени, тъй като точно такъв живя при тях близо месец...

- АТИ слага ризата за сватба, готов за поредната , гениална стратегия, че жените едвам се сдържат вече...да не припаднат от смях.

- Пригласяне от Шишо Бакшишо, че и на Титаник били живи и здрави, ама виж , кво ги сполетяло. Страхотна логика, наистина...

- Започва първата игра и Дзами веднага я обявява за изключително сложна. Играта - бягане по суша 5 метра, ходене по греда 3 метра, бягане във вода 10 метра, катерене по мрежа 5 метра и пъзел за 5 годишни.

- Дори различните сектори ,на така или иначе много сложния пъзел,  са оцветени различно... Може би най-трудната игра давана някога в риалити формат!

- Бат Вени обещава на пъзела, че ако не се нареди сам, огнището в отбор 3 го зове.

- Хана Пеньоара всячески се опитва да разсее Венцичка, само и само да не мине Татьовото по гривнички...

- Заплахата с огнището минава и пъзелът се нарежда някак си, за да отърве треските...

- Отбор Миро ще е в екстаз от резултата на играта...

- За Дзами бил "супер" този развой на играта, защото щели да стрелят по АТИ сега. Само да ги огреят тия пусти 8% , па другото лесно. Направо си е топ развой това. Реалността - утре вероятно целият кемп на таблото...

- Само Бистричка надушва Венцичка, че тролва. Сашето е много доволен от победата. Почти колкото Мирко. Усмивките и щастието са надценени в тая ситуация, той бат Вени си знае, че са викали за него...

- В Нумерологята, Митов получава прочувствено есе от своите родители. За малко да се трогне. Явно са си доста близки...

- Ред е и на Берекет. Сигурно пише интересни неща в неговото есе, ама да бяха сложили субтитри, че да разберем и ние за тях... Разбра се само, че се обръщат към него като към марка небезизвестна бира.

- По неясна причнина на екрана изникват негови снимки отпреди да е открил фитнеса и бабините илачи за батки. Хептен искат да го загробят от продукцията...

- Митов щял да разказва на внуци и правнуци за участието си в това риалити. Интересно как ще отговори, като го питат, той къде е в предаването...

- Започва игра за елиминации.  Всичко е прекалено динамично. Препоръчителна скорост на гледане 2.5х.

- Дано някой от участниците да не заспи на терен, защото половината публика вече е окапала.

- След победата си , Митов искал да си поеме "капка въздух". Дано не му се изпълни желанието, че ще има "дренаж на терен" иначе...

- Най-накрая розовият слип ще бъде пенсиониран , но добавен към наградния фонд в някой от сандъците. Играчите предпочитат да отворят бомбата вместо това...

- Берекет с уникално прозрение , че СЕГА отбор 3 щели да стрелят по Нумерлогията. То щото има по кой друг...

- 10 минути ретроспекция и възхвали към отбор 3 от отбор Миро. Спокойно можеха да ни ги спестят...

- Бат Вени Гипсчето се чувствал като хан Крум. Да, ама не. Друг е островният хан Крум и той сладко си похавпва ориз на залез слънце от кокосовата тиква с име Киро на нея.

- Митов излиза под ръка с двете масажистки от отбор 3 на кръга. А можеше да е с Миро и Сашето вместо това, ех...

- Хана Пеньоар Диск! Gift Heart

- Берекет излиза на изпроводяк с визия "Коцето Калки". Моли никой да не го спасява. Гората от ръце е силно разочарована...

- Петминутен , мотивационен епилог и "Векът на любовта" най-накрая приключва.

- Още не са казали компонентите на следващата игра и тя вече е обявена за неподходяща за Халхаберо от Мирцата. Всички са в шок.

- Косъма обявява, че избраният от диска може да си вземе аверче на самотния остров. Бат Вени почва да троши лагера от яд, че на него не са му разрешили. Майчето си отдъхва.

- Епизодът завършва с пожелание от Гошката за дълбоко проникновение на островна на Избраника...

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 23:27 от tfn2k

# 776
  • България
Тази вечер защо пантерките придружиха Митов до диска?

# 777
Стратегиите на Мая да си е близка с всички играчи. Нейната е една от малкото работещи стратегии в това предаване.

# 778

Защото една гривна ще владее 97% от диска

# 779
  • София
Да, важи за всички

Много се радвам, че Алекс ще играе!

На бас,че няма да играе Алекс Wink
Страх го е та две не вижда, достойния той.

П. С. Обещавам, ако все пак играе, да си посипя главата с пепел и да се извиня за арогантността си Wink все пак, това качество не е запазено само за татьовото

Общи условия

Активация на акаунт