🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 983
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Варна
Скрит текст:
Миро, какво ще кажете на зрителите, които останаха с усещането, че не искате Венци да играе или да играе с избрани от “семейството” противници, за да може Алекс да остане най-богатият на острова и така да му гарантирате финала?
Не кой да е, а именно Алекс да бъде финалист?
И не смятате ли, че това побутване - ако се съгласите, че имаше такова - беше нечестно спрямо Венци?

Миро отговори два поста над твоя, и на този, въпрос.

Не бих казала. Написал е кое го е ядосало: “  Това, което ме ядоса, нямаше общо с Алекс и това дали ще е първи, втори или трети в класацията с гривни. Имаше общо с това, че човек от екипа просто взриви така търпеливо градения отборния дух. И детронира позицията ми на неформален лидер. Всичко в Лагер 3 гръмна изведнъж. И да, егото ми беше наранено.” Това е друго.
Така де, Миро каза и отбора реши..Joy
А Миро е казал, защото е преценил че с Ати са от една порода. Сигурно е смятал другите за глупави, той поне е достатъчно възпитан за да не ги обижда директно.

# 1 006
Лагер Миро - Гарсия готов за поредното отборно решение:

# 1 007
Както аз ги виждам нещата, варианта, в който Алекс има най-много гривни, е този, в който шанса той, Венци и Бистра да са на финал, е най-голям. Каквото и да си мисли Алекс, Венци и Бистра са много, много по-комплексни на трасе от него и стоят много, много по-добре социално. Да си стои в кутията даде резултат стратегически, но е социални самоубийство. Не, че не му се получи, направи ходовете си в правилния момент и сграбчи шанса, но ако няма имунитет, възможността да отпадне в последната седмица не е никак малка.
Но това е ако гледаме на нещата отборно. А там повечето са събрали се индивидуалисти. И в крайна сметка, нито Венци, нито Бистра са длъжни да пазят Алекс с риск за собствената си игра.
tfn2k, "Миро-Гарсия", а? Grinning

# 1 008

Общи условия

Активация на акаунт