🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 989
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 990
Хаха да... Човекът енигма..
Хем е Тарзан, хем Бай Ганьо, Бай Вени гипса, Венцченцо Халхаберо..
Последно? Викинг? Ганьо?
Викинг, слънце и убавец 😁

Миро благодаря, че се включи и за отговорите.

# 991
Миро, какво ще кажете на зрителите, които останаха с усещането, че не искате Венци да играе или да играе с избрани от “семейството” противници, за да може Алекс да остане най-богатият на острова и така да му гарантирате финала?
Не кой да е, а именно Алекс да бъде финалист?
И не смятате ли, че това побутване - ако се съгласите, че имаше такова - беше нечестно спрямо Венци?

Миро отговори два поста над твоя, и на този, въпрос.

# 992
Миро и аз благодаря, че уважаваш въпросите ни и ни отговаряш.
Аз се чудя, обаче, какво неясно имаше в избора на Венци та чак и тестове да му правите?
1) Венци откога чака този момент да бъде избран от диска, да влезе в игра с когото му се иска и това го знаехте всички. Трябва да си ....не знам ..заблуден ли да кажа за да допуснеш и за миг друг вариант. Той Гогов много красноречиво го демонстрира как би изглеждал този друг вариант. Ясно е да всички, че Венци не е послушко.
2) Защо избра тези хора в групата си. Гогов беше със запазено място от много отдавна. Никакъв шанс да го пропусне. Остава третия Дзами, Берке, Ванеса, Митов. Митов си му беше приятелче. Не иска да се бие с него. Дзами е по-силен защо да рискува. Ванеса и Берке са си лесни противници за Венци. Венци е мъжкар и предпочита да се бие с мъж. Пък и повече гривни има, което си е бонус. Нормално. За мен всичко е ясно. Какви тестове? Какви изненади?

# 993
За първи път не е изговорено предварително кои ще са на таблото..аз така разбрах проблема.
Еднолично...е решено. И дори не е изговорено. Това е.

# 994
Благодаря за включването на Миро, надявам се гостуването му в Надкаста да е след 12 декември Simple Smile

Качен е Надкаста с Берке в БТВ+:

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/61901/sezon-1/tajnite-na- … me-lager-v-lagera

# 995
Много ясно, че като вижда как всички се опитват да му се наложат ще млъкне и ще направи това, което иска, сега му се е паднало и ще е луд да го пропусне. Ако каже какво и избрал ще почнат аргументи срещу този избор и ще се подхрани спора, може и в караници да прерасне. Венци не искаше караници, искаше да упражни правото си на избор. Това е.

# 996
Много ясно, че като вижда как всички се опитват да му се наложат ще млъкне и ще направи това, което иска, сега му се е паднало и ще е луд да го пропусне. Ако каже какво и избрал ще почнат аргументи срещу този избор и ще се подхрани спора, може и в караници да прерасне. Венци не искаше караници, искаше да упражни правото си на избор. Това е.

Мда....ако ММ така упражни некоЕ свое право без да мъцне....не е мнооого добре Joy
Та и Халхаберо така....като буен пубер в семейството се държа, не като пълнаправен зрял член на тазе "семейна" единица Grinning

# 997
  • Варна
За първи път не е изговорено предварително кои ще са на таблото..аз така разбрах проблема.
Миро каза, че са изговорени няколко варианта, и Венци не е бил съгласен с никой от тях.
Явно при всички изговорени варианти, не е можел да стане най-богат и да вземе първото място от Алекс.
Затова му се сърдят -  че отне първото място на Ати. Че не успяха да го накарат да направи това, което искат.

# 998
  • София

Много даже си е изговорено. Миро написа, че са говорили по-дълго, отколкото е излъчено. И това: “По тази причина реших да го тествам - предложих му 4 различни конфигурации, за да разбера мотивите му. С Берке, без Берке... до момента той говореше, че е вдигнал мерника на Дзами и Гогов. Сега обаче мерникът беше основно върху Берке. Последното ми предложение лъм Венци беше да пусне Берке и Гогов (хората с много гривни), но в другата група, за да намалим риска, а в своята да сложи Митов и Ванеса. Венци не уважи нито едно от предложенията. Нищо, нада. Никакъв компромис не направи. Дори символичен, ей така - просто за да покаже, че му пука за нашето мнение. За пръв път отивахме на табло без да знаем какво точно ще видим там.” - за мен означава, че е са говорили много и са превъртели всички варианти.  Просто Венци е направил каквото си е решил, а “семейството” до последно се е надявало, че ще го пречупи.

# 999
Хайде, ние тук отстрани гледаме, ама другите са там, на място. Гогов беше много наясно какво се случва в лагер 3 и как "Венцичка ще скъса синджира"... Та да си даде Миро сметка как изглежда отстрани тоя контрол над Венци, ако си мисли, че е изглеждало по друг начин.
И винаги ще има хора, които да харесват най-нехаресвания, който и да е той, но сигурно има защо той да е такъв, нали? Всеки има право да се заблуждава и да си вярва в нещо, което той вижда, но обикновено по-голямата част от хората не са заблудени.

# 1 000
teta75, ако винаги се опитваш да се ноложиш с аргументи от 9 кладенеца вода да стане твоето ТМ ще направи като Венци рано или късно Joy

# 1 001
Миро каза, че са изговорени няколко варианта, и Венци не е бил съгласен с никой от тях.
Явно при всички изговорени варианти, не е можел да стане най-богат и да вземе първото място от Алекс.
Затова му се сърдят -  че отне първото място на Ати. Че не успяха да го накарат да направи това, което искат.

Не е изговорено от Венци! Не е казал кои ще сложи на таблото.
Това е проблемът според Миро...така разбрах поста му аз.

# 1 002
Какво си мисля днес, че това че Алекс получи от нищото правото да вземе още някой на острова на избрания без да обявено предварително и да има време да го помисли и реагира спонтанно, не работи толкова в полза на Алекс.
Можеше да направи различен избор (не знам на него дали би му хрумнало де):
Можеше да вземе Бистра и да си говорят за отборна игра.
Можеше да вземе Венци да се уточният кой е пръви и кой втори Grinning

# 1 003
Ти пък..ще вземе Бистра или Венци...та те са му под нивото на Алекс.

# 1 004
  • София
Миро, какво ще кажете на зрителите, които останаха с усещането, че не искате Венци да играе или да играе с избрани от “семейството” противници, за да може Алекс да остане най-богатият на острова и така да му гарантирате финала?
Не кой да е, а именно Алекс да бъде финалист?
И не смятате ли, че това побутване - ако се съгласите, че имаше такова - беше нечестно спрямо Венци?

Миро отговори два поста над твоя, и на този, въпрос.

Не бих казала. Написал е кое го е ядосало: “  Това, което ме ядоса, нямаше общо с Алекс и това дали ще е първи, втори или трети в класацията с гривни. Имаше общо с това, че човек от екипа просто взриви така търпеливо градения отборния дух. И детронира позицията ми на неформален лидер. Всичко в Лагер 3 гръмна изведнъж. И да, егото ми беше наранено.” Това е друго.

Общи условия

Активация на акаунт