Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 908
  • 790
  •   1
Отговори
# 15
Да ни бяха помогнали и бутнали до едно първо място до сега…А за знамената - на екран се видя вече монтирано 4 минути а целия престой беше 2 часа. За това явно изглежда че някой идва и ги посочва на двойките 😀 И ние барманките сме за полицаите! Знаят момчетата. Поздрави😎❤

# 16
Пропуснала съм Двора на Кирилицата, благодаря. Видях адаша на Преско Simple Smile

# 17
  • София
Ето значи, потвърджение от участник.
Твърде малко виждаме и това което виждаме е лошо монтирано и от там за зрителя е някакъв хаос в главата.
Да, продукта е свеж и забавлява, но като ТВ продукъ е изключително слабо направен сезон. Не знам кой им е режисьор, сценарист и монтажист, но много е зле положението.

# 18
Съвсем закономерно сгодените пак отпаднаха. На пръстите на едната ми ръка се броят нещата, за които сами са се сетили през цялото състезание, всичко останало го откриха с помощ от хората по пътя. Добре, че от математическите задачи имаше една наистина елементарна (за осмия, който изпреварил седмия), та Любо да нацели поне нея, иначе Памела съвсем щеше да се нафирка. Иронията беше, че отпаднаха заради едно от малкото неща, които решиха, че знаят къде е и не попитаха. Няма да ми липсват грам, надявам се барманките и майката и дъщерята да ги последват.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 16:10 от Морско_момиче

# 19
  • София
За втори път ги наливат. Не ми харесва. Тази "култура" на пиене е много неприятна и няма нужда и по предавания да се промотира.

# 20
  • София
Благодаря за новата тема!
И на мен не ми хареса това с пиенето. Не всеки обича вино, а някои хора имат и непоносимост. Аз лично започвам да кашлям от сулфитите вътре.

# 21
  • Враца
И аз съм алергична към вино, да не говорим, че и ми смърди отвратително! Мъжът ми също не пие.
Изобщо не трябваше да има подобен тип задача без алтернатива.
Като бяха на острова на свободата в Пазарджик можеха да избират- или да ядат гадости, или да носят вода с пробито канче. Тук алтернатива нямаше, единият трябваше да пие. Тъпо е. Дано да прочетат и да си преосмислят задачите, защото някои са доста нелепи. Не виждам какви знания и умения на играча ще излязат наяве чрез пиенето на вино- дори не беше някаква дегустация, да се познава нещо, а просто наливане с алкохол.

# 22
Забелязвате ли как само в колата на майката и дъщерята има пегели? То не да псувни, то не е чудо. Честно, направо не е срам да я гледам тази майка.
И майката като вземе да се вайка в колата. Всеки път толкова артистично ги прави. Все едно някога е знаела нещо ама БАШ СЕГА го е забравила.

# 23
  • София
Мери, благодаря за темата.
Не се вживявам много, приятно е (с изключение на държането на някои участници), красива страна откривам - даже в нескопосания монтаж. Подкрепям Дяволо, продукта като видео хич не е първокачествен. (Ама то, екипът на Слави нали е в парламента, кой да прави и предаване...)
На база на показаното, смятам, че ченгетата трябва да са победители.

# 24
  • Враца
Някой по-горе писа за напрежението, че вече всички са напрегнати.
Струва ми се, че напрежението се нагнети между участниците в деня, в който отпаднаха женените. Тогава май останалите двойки осъзнаха, че няма нищо сигурно и във всеки един момент може да си отидат, независимо колко добре са се представяли до този момент.

# 25
  • на село
Мери благодаря за темата Heart
Мен предаването ми е забавно, гледам за разтоварване.
Никой не ме дразни и ми е трудно да избера челна тройка, но да речем,  от началото съм за полицаите, после актьорите, барманките и тук вече се двоумя колеги и фармацевти.
Дори майката преживявам /сигурно защото е около моите години Blush, диалектът ми е мн забавен Joy

# 26
Не мисля, че някой ще държи майката и дъщерята в играта. Просто са много "оправни". По-точно майката. Има такъв типаж-нито много умни, нито силни, нито пъргави, но винаги намират начин да се оправят. Докато сгодените са другата крайност - с доста повече качества, но неоправни.

# 27
  • София
Хех, търсех и аз думата. Супер мнение, поздравления.
'Оправен' лепна идеално.
Да, майката е точно такъв тип човек. И в джунглата да я пуснеш ще изяде змиите ама ще намери начин да излезе... 😉

# 28
Да ни бяха помогнали и бутнали до едно първо място до сега…А за знамената - на екран се видя вече монтирано 4 минути а целия престой беше 2 часа. За това явно изглежда че някой идва и ги посочва на двойките 😀 И ние барманките сме за полицаите! Знаят момчетата. Поздрави😎❤

Ми не, не е затова. Наясно сме, че престоят е дълъг, а показват само избрани кадри. Чудим се как се познава знаме, което го няма на картата със знамената? За Естония говоря.
Ето снимките  в този коментар
https://bg-mam.ma/p/1701645/48885448

# 29
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Аз гледам и двата епизода наведнъж и коментарът ми е и за двата.
В петъчния - любимият ми Бургас! Heart
Гимнастичките не бяха никак честни с фармацевтите. Времето за обясняване на правилата е в самото начало на задачата, а не след като мине "изпитът". Те се справиха много добре, но откъде можеше да знаят, че излизането извън очертанията е грешка? Съответно това им прецака цялата игра - по-малко плочки и по-малко гърненца бяха останали за тях.
Боядисването на лодките също не беше разпределено справедливо - на едни им се паднаха обърнати лодки, на други горната част, а трети трябваше да залягат да боядисват отдолу.
Имаше доста глупости и този път - пенинсула било старото име на Поморие според Пресиян. Резултатите от задачите във винарната бяха просто потресаващи. Толкова пък да не могат да разсъждават някои...
Бабата имала 3 кокошки, които снасяли общо 3 яйца за 3 дни. Пресиян: "Значи всяка снася по 1 яйце на ден." Rolling Eyes Любо от сгодените, дъщерята и Пресиян бяха тотал щета.
Тони от зор пък си беше нарисувала буквално яйцата по дни и си ги броеше едно по едно, но поне показа, че може да мисли. Обаче после на знамената се изложиха много. Не били чували, че има държава Габон. То не беше ГабоА, ГИбон... Мъка, мъка!
Майката и дъщерята са непоносими! Полицаите не са ми любимци, но са добри - стигнаха последни на първата задача, но много бързо наваксаха. За мен те са най-сериозните претенденти за първото място.
Браво и на Ванката, заслужваше поне веднъж да са първи!

Общи условия

Активация на акаунт