Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 902
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Като знания и умения Полицаите са най-добри, но заради надутото излъчване на Радостин имам резерви към тях.
Кефя се само на Пресиян от Актьорите.
Барманките са сладурани, но основната причина да печелят симпатиите ми е израстването им в хода на Играта.
Фармацевтите са големи веселяци, а имат много моменти, в които трябва да се засрамят от липсата на знания.
Радвам се на общата култура на Ванката от Колегите, Габи обаче дърпа надолу двойката им.
Мога да преглътна диалекта на майката, да си затворя очите и ушите за голяма част от простотиите ѝ, но усукването ѝ около Краси е отблъскващо.

Пропускам ли двойка или останаха 6 двойки само?

# 46
Във визитката им пише, че са търговски представители: "Николай и Иван са търговски представители на две различни конкурентни фирми на пазара." Не са фармацевти.

Като не са фармацевти можеха да нарекат двойката им търговски представители.

# 47
Мда, като се има предвид, че голяма част от напитките, които се предлагат по капанчета и дискотечки, са си направо фармацевтични производни, като дистрибутор на алкохол може да мине за фармацевт. Grin

# 48
Полицаите не мога да ги харесам. Виждам нещо добро в Иван, но Радостин е като пуяк. Надявам се, че са се взели с дъщерята от Майка и дъщеря и тъщата да му е наказанието..
Барманките ми харесват, защото има градация, виждам себе си в тях. Млади са, опитват, впускат се с главата напред, емоционални са и то твърде много, но са видимо себе си, няма маска и си взимат поука. Разсъждават върху миналите задачи и си взимат поука.
Актьорите са ми по сходен начин, но с повече знания. Чисти душици, не съм видяла злоба, а винаги когато си помагат с друга двойка постъпват доблестно.
Фармацевтите просто ми допадат как приемат всичко с лекота, усмивка и това е, не се впрягат. Не ги харесвам заради знания или колко са умни.
Колегите ми допадат заради Иван, просто има знания в някои сфери и бута колежката напред. Видимо е добряк, който приема със сърце и душа дадения му шанс и показва какви познания има. Въпреки възрастта не отстъпва на младите, или поне компенсира със знания.
Мога само да кажа, че всяка двойка си има качества, с които изпъкват. Може да не харесвам Полицаите, но е факт, че в момента са на върха и няма кой да ги бутне. Заслужават го, просто не съм фенка на поведението им и не са ме “докоснали” с нищо. Сухи, скучни и студени са ми, сякаш Радостин пази поведение.
За Майката и дъщерята няма да кажа нищо, защото тук важи “ако не можеш да кажеш нищо добро, не казвай нищо”…

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:33 от Nidda

# 49
Не знам дали си правят някакви психологически или статистически анализи от продукцията, но на мен ми прави впечатление - влязоха в играта 4 двойки мъже, 4 двойки жени и 6 смесени двойки. В момента е останала само 1 от смесените двойки, 2 женски двойки и цели 3 двойки от мъже! Отпаднаха само братята от мъжките двойки! А смесените - 5 от 6. Не знам дали могат да се правят някакви изводи от едно предаване, но е факт.

# 50
Полицаите имам чувството, че са расли и живели заедно още от ученическите си години. Много си приличат откъм поведение. Радостин ми бие на тарикат и интересчия. И все пак са ми симпатични и среп фаворитите. Не знам защо. 🤣
Много мило ми стана как се зарадваха Колегите като разбраха, че са първи. Пожелавам им още поне едно първо място. Победители не ги виждам просто защото има по - добри от тях.

# 51
Липсата на знамето на Естония е прекалено подозрително. Те не знаеха нито едно и караха по ред. Как тогава са стигнали до опит с несъществуващо знаме 🙄
Разпределението на знамената също беше абсурдно. След като на Барманките се падна Габон, на другите да бяха дали освен европейската Сиера Леоне, Гибралтар, Лесото и т.н.
Доколкото видях и лодките не бяха равностойно разпределени - някои с един, други с три цвята, някои обърнати, други цели. Имаше и една много голяма и една двойка я боядисваше от едната, друга от другата страна. Майката и дъщерята така мажеха .. и нямаха забележки, а други ги връщаха за някакви места под колесника.

Има доста забележки по формата, но се преглъщат, освен несправедливостта. Всяко съмнение за намеса на продукцията също е недопустимо. В този формат всяка задача може да е решаваща за участниците и трябва всеки детайл да е по-внимателно премислен.

# 52
Майката и дъщерята трябваше да отпаднат още на епизода с коня с платнището...

# 53
Не са “фармацевти”, или поне Ники не е. С Николай сме работили по заснемане на 2-3 реклами и се явява на много кастинги. Върви дори една от рекламите в ефир. Доколкото се представя той е търговски представител на напитки, родом от Карлово, живее в Стара Загора. Не знам дали имат общо с фармация. За Иван нямам и информация.
Едит: Нямам лично отношение, сетих се в последствие, когато гледах рекламата.
Стана ми интересно, коя е рекламата?

# 54
Оставям интервю на с Ники от Фармацевтите, може и от там да му е прякора : https://youtu.be/LMKPa9sgBGo?si=MdMPke4VVWlNfCyD
Има още материали с него.
Ще се опитам да намеря рекламата “легално”, за да не поствам фирмени неща тук.

# 55
Оставям интервю на с Ники от Фармацевтите, може и от там да му е прякора : https://youtu.be/LMKPa9sgBGo?si=MdMPke4VVWlNfCyD
Има още материали с него.
Ще се опитам да намеря рекламата “легално”, за да не поствам фирмени неща тук.
Ааа а Иван Гитев, пък, ми е градски Grinning

# 56
Скрит текст:
Малко със закъснение да се включа за съботния епизод:

Не харесвам като съм прав за видни неща, но за съжаление връщането на Любо и Памела беше много крактотрайно и последните две седмици, безсмислени. Много са готини и енергични, но просто правят прекалено много грешки, част от които необясними и затова позициите им варираха толкова. Чак толкова да объркаш известен обект, няма как да не доведе до отпадането ти. Това се видя, дори в етапа за завръщане, където ужасните пътища прецакаха другите и ги спасиха, но тук нямаше какво. За интригата щеше да е много по-добре женените да са в играта, за да имаме още един реален претендент.

Колегите най-после взеха победа. Габи не ми е сред любимите образи, но Иван е човек с добра обща култура и супер географски познания. Очаквам да стигнат до топ 4 някъде, като за повече ще им трябва късмет. Полицаите отново се доказаха като най-силни от останалите. Допуснаха огромна грешка с винарната, озоваха се последни след втората задача в елиминационен ден и накрая пак са втори. Само тяхна грешка във финалните етапи може да им изяде победата. Доволен съм, че актьорите се предвижиха напред, както и че барманките останаха. За пореден път двете показаха реална самооценка и това ми допадна. За сметка на това, майката и дъщерята са все по-голямо дъно. Хем нищо не знаят, хем нямат желание да се научат, а само мрънкат. Гонят близначките в моята класация за най-неприятна двойка в сезона и скоро ще ги минат.

Относно задачите, хареса ми че бяха разнообразни и позволяваха да се навакса време с умения. Особено готина беше тази с флаговете. И ако Вики и Тони се затрудниха на Габон, което мога да разбера, други две двойки не познаха знамената на европейски държави, при това имайки ги на карта. Майката и дъщерята не ме изненадаха, че не знаят. Те даже са горди, с това че нямат базова обща култура. От фармацевтите съм леко разочарован. Да не знаеш знамената на Монако и Нидерландия и дори да не можеш да ги предположиш от таблото, е доста странно. Опитвам се да не съдя хората, но има някакви базови неща, което е добре да се знаят.

Не мисля, че знамената на държавите са от категорията базови неща, които е добре да се знаят. Аз съм на възраст вече, а зная само българското знаме, мога да се ориентирам, евентуално, в още няколко. Но това не прави общата ми култура по-бедна. Нито ми е било необходимо някога в живота да зная разни знамена. Знанията трябва да обогатяват, да допринасят за повишаване на ерудицията, духовността, професионализма на човек. Не виждам никаква полза/смисъл от безполезни знания. Има други, много по-важни в живота знания и умения, които формират общтата култура на човек, понякога дори ежедневно необходими/полезни.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 13:51 от Diorela

# 57
  • Враца
Скрит текст:
Малко със закъснение да се включа за съботния епизод:

Не харесвам като съм прав за видни неща, но за съжаление връщането на Любо и Памела беше много крактотрайно и последните две седмици, безсмислени. Много са готини и енергични, но просто правят прекалено много грешки, част от които необясними и затова позициите им варираха толкова. Чак толкова да объркаш известен обект, няма как да не доведе до отпадането ти. Това се видя, дори в етапа за завръщане, където ужасните пътища прецакаха другите и ги спасиха, но тук нямаше какво. За интригата щеше да е много по-добре женените да са в играта, за да имаме още един реален претендент.

Колегите най-после взеха победа. Габи не ми е сред любимите образи, но Иван е човек с добра обща култура и супер географски познания. Очаквам да стигнат до топ 4 някъде, като за повече ще им трябва късмет. Полицаите отново се доказаха като най-силни от останалите. Допуснаха огромна грешка с винарната, озоваха се последни след втората задача в елиминационен ден и накрая пак са втори. Само тяхна грешка във финалните етапи може да им изяде победата. Доволен съм, че актьорите се предвижиха напред, както и че барманките останаха. За пореден път двете показаха реална самооценка и това ми допадна. За сметка на това, майката и дъщерята са все по-голямо дъно. Хем нищо не знаят, хем нямат желание да се научат, а само мрънкат. Гонят близначките в моята класация за най-неприятна двойка в сезона и скоро ще ги минат.

Относно задачите, хареса ми че бяха разнообразни и позволяваха да се навакса време с умения. Особено готина беше тази с флаговете. И ако Вики и Тони се затрудниха на Габон, което мога да разбера, други две двойки не познаха знамената на европейски държави, при това имайки ги на карта. Майката и дъщерята не ме изненадаха, че не знаят. Те даже са горди, с това че нямат базова обща култура. От фармацевтите съм леко разочарован. Да не знаеш знамената на Монако и Нидерландия и дори да не можеш да ги предположиш от таблото, е доста странно. Опитвам се да не съдя хората, но има някакви базови неща, което е добре да се знаят.

Не мисля, че знамената на държавите са от категорията базови неща, които е добре да се знаят. Аз съм на възраст вече, а зная само българското знаме, мога да се ориентирам, евентуално, в още няколко. Но това не прави общата ми култура по-бедна. Нито ми е било необходимо някога в живота да зная разни знамена. Не виждам никаква полза от безполезни знания. Има други, много по-важни в живота знания и умения, които формират общтата култура на човек, понякога дори ежедневно необходими/полезни.

До някъде е така. Но пък за да има разнообразие на игрите е ясно, че само базови умения и знания няма как да им дават  като задачи. Иначе не зная къде се вписват оседлаването на камила, боядисването на лодка или пък стрелбата с лък Grinning

# 58
Не знам дали си правят някакви психологически или статистически анализи от продукцията, но на мен ми прави впечатление - влязоха в играта 4 двойки мъже, 4 двойки жени и 6 смесени двойки. В момента е останала само 1 от смесените двойки, 2 женски двойки и цели 3 двойки от мъже! Отпаднаха само братята от мъжките двойки! А смесените - 5 от 6. Не знам дали могат да се правят някакви изводи от едно предаване, но е факт.
Като ще правим статистика, може да отбележим и това, че остана само една двойка, която е роднинска - майката и дъщерята.

# 59
Аз също не мисля, че е много необходимо да се познават знамената на знайни и незнайни държави. На големите и известните - да. Да не знаеш какво е знамето на САЩ или Франция си е резил. Но Габон и някакви подобни, та дори и Естония... ще ме прощавате.
Дори и подобни въпроси за знамена и гербове в Стани богат много ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт