Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 951
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Правилно ли разбрах, че актьорите ЧАКАТ докато някоя от двойките завърши?
Ако правилно съм разбрала, поредна глупост.
Как ще са равнопоставени тогава? Не са дообмислени нещата.

Да, чакат.
И фармацевтите чакат, и барманките ще чакат.....абсолютен булшит.
През това време първите вече ще отидат на третата си задача....

# 121
  • на село
Ще ги уморят с този волейбол Joy

# 122
Да бяха викнали повече волейболни състезатели. Пак с изчакване...

# 123
Отново се изчакват, да. Не за първи път.

# 124
На този етап бих прежалил или колегите или барманките или майка и дъщеря.  Дано другите три двойки се спасят 🍀

# 125
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
С това изчакване не ми харесва, пак недомислена работа. Волейболистките и те като гимнастичките са се взели много насериозно. Чил момичета, хората са на състезание няма да стават професионалисти. Не искам да отпадат Барманките.

# 126
  • на село
Аквариумът е едно, делфинариумът- друго Joy
Омотаха се полицаите.

От волейболистките едните пускаха по- лесно точки, другите- хич, моят мъж го забеляза Joy

# 127
Много тъпо с това изчакване. Къв е смисълът да бъхтиш и да се справяш добре, като накрая всички те настигат.  Не е честно спрямо първите двойки.  Ако има нов сезон сериозно да се замислят да елиминират това

# 128
Мда изчакване, сега изравняване. Не знам? Поне тука са на две групи, за разлика от влака.
Ще бъде интересно накрая.

# 129
Актьорът: Не остана животно в тая страна, което не сме хранили, бърсали, чистели 🤣🤣🤣

# 130
Сега пуснах, но съм възмУтена. Как ще сложиш само две игрища. То е автоматична "стагнация", никакво място за разместване на класирането.

# 131
Това с охлювите е чист късмет. Нищо състезателно няма. Така се зарадвах, че актьорите пристигнаха първи, а то какво било.

# 132
  • Другата България
Да, това с охлювите също не е обмислено докрай, разчита се на късмет. Само и единствено.
Иначе съм доволна, че Росица и Надежда тръгнаха за мидената ферма, дано това ги забави достатъчно, и са последни.
Между другото, преди фермата за охлюви има и ресторант, в който се предлагат много вкусни ястия от охлюви, всякакви видове и разновидности. На който му се рискува....
Миналото лято за първи път бяхме в този район и регион /по мама и щерка/, останахме очаровани.
Невероятни красоти има на север, особено на север от Балчик, та чак до Тюленово и Дуранкулак.

# 133
Да, това с охлювите също не е обмислено докрай, разчита се на късмет. Само и единствено.
Иначе съм доволна, че Росица и Надежда тръгнаха за мидената ферма, дано това ги забави достатъчно, и са последни.
Между другото, преди фермата за охлюви има и ресторант, в който се предлагат много вкусни ястия от охлюви, всякакви видове и разновидности. На който му се рискува....
Миналото лято за първи път бяхме в този район и регион /по мама и щерка/, останахме очаровани.
Невероятни красоти има на север, особено на север от Балчик, та чак до Тюленово и Дуранкулак.

назад съм, но това ми дава надежда. дано да им е време, стискам палци

# 134
  • Другата България
Обаче си личи, че барманките, фармацевтите и колегите наистина са екип.
Първо фармацевтите заведоха барманките във фермата за охлюви /много ме впечатли как единия им даде знак със светлините на колата да карат по тях/.
После Габи им даваше напътствия как да не отказват каквото и да им дават да се хранят с него, и как да го поглъщат.
Браво, харесвам феърплея.

Оффф, нелицеприятната майка отново “кълне“ останалите, сякаш те са виновни за собствената им глупост.

Общи условия

Активация на акаунт