Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 094
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
Много напрежение в този епизод. Много изнервени участниците. Дотук всичко беше толкова лежерно и позитивно. Финалът е близо, вероятно затова.

"Браво" за полицаите, защото спазиха уговорката с фармацевтите. Доколкото разбрах уговорката е била фармацевтите да тръгнат първи, защото са пристигнали първи на задачата със самолета.

А майката се пошегува с барманките, защото те бяха наблизо. Не знам дали нещо друго е казала майката на барманките, но ако е само това, че им поиска вода, не го приемам като обида. И не разбирам защо заради това барманките да се сърдят.

# 301
Пресиян е от Русе, Тони израснала и тя в Русе уж пък никой от тях не знае, че първата жп гара е на Дунава, където се помещава и националния музей на транспорта.  Централна ЖП Гара е построена чак през 1958 г.

# 302
Скрит текст:
Какво точно майката и дъщерята обидиха барманките? Само аз ли не видях  обида, заслужаваща толкова хейт?
Защо не се провикна на Актьорите да отидат да ѝ изиграят нещо, или на Фармацевтите да ѝ изпишат хапчета, Полицаите да я арестуват? И защо е нужно изобщо да се обръща просташки към когото ѝ да е?!? Да се лендзи на Краси и да кротува.

Уау !  Голяма обида, няма що. По баровете, вероятно са свикнали всички да се държат като английски джентълмени с тях.

фармацевтите нали са семейни? Каква беше чак толкова тази драма на барманките, че фармацевтит щели да са първи и щяла да им е тъпа вечерта. Едната едва ли не се разрева във вчерашния епизод. Чак пък толкова да не се разбират и с артистите и с полицаите? За майката е ясно че не се понасят. Ами в крайна сметка  огат и само двечките да си общуват .

И това не могат. Непрекъснато се карат двете.

# 303
Много напрежение в този епизод. Много изнервени участниците. Дотук всичко беше толкова лежерно и позитивно. Финалът е близо, вероятно затова.

"Браво" за полицаите, защото спазиха уговорката с фармацевтите. Доколкото разбрах уговорката е била фармацевтите да тръгнат първи, защото са пристигнали първи на задачата със самолета.

А майката се пошегува с барманките, защото те бяха наблизо. Не знам дали нещо друго е казала майката на барманките, но ако е само това, че им поиска вода, не го приемам като обида. И не разбирам защо заради това барманките да се сърдят.

Защото цяла нощ прекарах около нея и винаги сме ги уважавали а това беше ПОРЕДНО нейно изказване. Доста е натрупано за да изригнем вече. При нея беше на лична основа като ние не сме й показали такова отношение. Всеки човек има праг на търпение особено, когато не е влязал в никакъв друг диалог освен уважителен Simple Smile Не ни обижда че иска вода, знае къде работим ще дойде и ще я черпя❤🫶🏻

# 304
  • на село
В края на сесозъа нервите и напрежението си казва думата, много се дразнят, особено жените и Пресиян Joy
Останалите мъже сякаш все още имат баланс Joy

# 305
Това, че са семейни какво общо има?
Те са приятели, нито фармацевтите си търсят жени, нито барманките мъже.
Габи и Иван бяха двойка във формата, пък и двамата семейни.

за обикновени приятели чак толкова тръшкане и рев, че няма да са заедно една вечер? ?
нещо преиграват явно

# 306
Първо имаше спекулации, че са обратни Барманките, сега крадат чужди мъже..
Умирам

# 307
вЕрно ли майката  работи в банка?  С този език и поведение?

# 308
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нещо сериозно е станало, за да им прелее така чашата на барманките към майка и щерка.
Яд ме е за фармацевтите искам да го намерят най-после това жълто вагонче и да тръгват, искам ги във финала.

# 309
  • на село
Евала на полицаите за историческите познания, аз честно грам година не помня, освен най- известните, по същния начин и с хановете. 
Харесвам си ги от началото, сериозни,  спокойни, никого не са обидили, нападнали, запазват самообладание.
 Малко съм пристрастна, че моят мъж е бивш полицай, вече в пенсия Grinning макар и от ГП, но ги уважавам Grinning
Жените се изядоха, хич не е хубаво Confused

# 310
С тези лица и думи май барманките отпадат.
Каквото и да е било, не трябваше така да се изразява едното момиче. Другото искаше да каже нещо, ама не каза.
Защото ако излезнат, остава последното впечатление. Вместо да си го изкажат там, тя плюе на синхрон.
Точно защото майката е простакеса не трябваше и те да падат на тва ниво

# 311
  • Другата България
Евала на полицаите за историческите познания, аз честно грам година не помня, освен най- известните, по същния начин и с хановете.  
Харесвам си ги от началото, сериозни,  спокойни, никого не са обидили, нападнали, запазват самообладание.
 Малко съм пристрастна, че моят мъж е бивш полицай, вече в пенсия Grinning макар и от ГП, но ги уважавам Grinning
Аз изостанах и с гледане, и с четене, но ми прави впечатление как тези отношения някак изведнъж ескалираха, и от двете страни, и от двете двойки. Явно е имало някакво напрежение, което се е трупало, не са ни показвани такива моменти, а ги е имало. Вярвам на Вики, че майката е нетърпима, вярвам и че е прекалила. То и поведението между тях двете е такова, да не говорим за езика, който използват, и едните, и другите. Естествено, че съм пристрастна, но само заради това, че толкова време са изтърпЕли тази жена, Вики и Тони имат моите адмирации.
Пресиян вече много ме дразни с това негово поведение, и актьорите остават на трето място в личната ми класация от фаворити. Заместиха ги фармацевтите.

Някой може ли да ми каже какво беше наказанието на мама и щерка заради снощния загубен живот?
Имаше ли изобщо такова? Че аз май не видях? Така някак минаха между капките, защото идва финал ли?

# 312
Има наказание  при загуба и на трите живота

# 313
Харесвам си ги от началото, сериозни,  спокойни, никого не са обидили, нападнали, запазват самообладание.
Напълно съгласна. Много знания показаха, особено впечатлена съм от познанията им по история - на мен също ми куцат. В същото време и поведението им беше приятно, без ексцесии, без крясъци, без обиди. Балансирани и спокойни, тук-там вкарваха по някоя закачка, не им липсва чувство за хумор.

Актьорите също, с малки изключения - най-вече в последните епизоди и най-вече от страна на Преско.

Не са имали наказание майка и щерка вчера, това им беше първия изгубен живот след като вече изтърпяха наказание за предишните три.

# 314
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Досега майка и щерка са имали само едно наказание за изгубените животи, да си измият колата. Друго наказание не помня да са имали за животите.
Евала на Иван от полицаите за знанията по история, Пресиян според мен просто си е тип нервак и колкото повече идва края толкова повече са поизнервени всички. Другата седмица нали е финала?

Общи условия

Активация на акаунт