Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 112
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Майката надговаря Стаси, апострофира я и не млъква...  Браво, че ще си върят Laughing

# 346
Помагането очевидно не е против правилата, а е на добра воля и симпатии между участниците. Майка и щерка неведнъж са имали късмет, миналата седмица с охлювите е най-пресния пример, вчера и днес късметът не беше на тяхна страна. Така че няма какво да се дразни толкова много щерката.

Барманките демонстрираха много грозно поведение в последните епизоди. Ясно е, че не са в добри отношения с майка и щерка, ясно е, че майката (а вероятно и щерката) е дразнител, но съвсем очевидно стана, че са на същото ниво като тях. То не бяха селянки, кашони и т.н. Не блестят и със знания. Виковете, които си разменят помежду си, ще ги отдам само на изнервеността заради самата игра.

Стискам палци на полицаите и на актьорите - в тази последователност.

# 347
Намирисва ми на сериозна помощ от продукцията за барманките в голяма част от задачите.
Аз вчера имах такова съмнение. Ако не бъркам, в началото на играта ходиха до Калотина, а вчера знаеха, че старото име на Добрич е Хаджиоглу Пазарджик, а на Констанца - Кюстенджа. Няколко пъти тръгват нанякъде, а после се оказват в правилната посока.
Предполагам като разберат, че са избрани двойките получават насоки, гледали са първи сезон и се подготвят, все пак.

# 348
Ако трябва са сме обективни полицаите заслужават победата на 100 процента.

# 349
  • Другата България
Ако бяха останали барманките, полицаите и майка и щерка дали нямаше облагодетелствани да са майка и щерка? Защо сега се сърдят, когато не е в тяхна полза. Мъжките отбори също спортментски понякога си съдействаха това прави ли ги недостойни. Стискам палци най-вече фармацевтите да отидат на финал. Двата женски отбора направиха показно защо има толкова вицове, когато се съберат повече жени на едно място.
Joy За мъжете може, за тях всичко е позволено.
Виж, жена да е на финал, пък и победител -
Само мъжете са достойни. Или пък “достойни“. Особено, ако се съберат с други “достойни“ като тях, в този или пък в друг формат. Bowtie
За мен изключитело недостойно поведение на двете жени и при отпадането им, не можаха да понесат загубата при все, че както каза Стаси /а и аз преди малко/ - това НЕ Е забранено, да създадеш социални контакти и да се възползваш от тях, когато се наложи. В един друг формат му казват стратегия, и така хора чудно време си прекарват на остров или във ферма, разчитайки само на тези социални контакти. И като слушам барманките, явно майката е била дразнител и на колегите, и на сгодените.
Не съм изненадана.

# 350
С две думи: Доволна съм Stuck Out Tongue Winking Eye

Стискам палци на "Фармацевтите" и Барманките

# 351
С две думи: Доволна съм Stuck Out Tongue Winking Eye

Стискам палци на "Фармацевтите" и Барманките
Още един глас за тези двойки и още палци за тях.. 🫶🏼
Вики, прекрасни сте!

# 352
Барманките: "Не че някой помагал на някой" мне бе как, просто им казаха отговорите да ги знаят за напред.
А едната барманка как така се сети веднага за кой манастир са...

Ами примерно преди + - 3-4 години е била там
Чудесно! Нямаше как да знаем, естествено, а направи впечатление.
И примерно, машината за жътва е комбайн, не е кОмбайнер. Wink

# 353
А и бащата на Тони от Барманките е все пак Павел Колев, бивш шеф в БФС, Левски и тн.. Не е кой да е, а е доста известен във футболните среди. Може да са с връзки момичетата. Не бих се изненадал и някой роднина да имат в продукцията.

Не зная за тази игра, но започвам да имам съмнения как се е добрала до специалност право с тази липса на знания. Някога кандидатствахме с изпити по литература и история и ситото беше много тежко.  И сега се искат знания за да влезеш право.

Определено съм разочарована, барманките нямат място при финалистите. Но много са си повярвали, какво самочувствие само демонстрират. Има една приказка, като си оцапан, не си подавай главата от .... оцапаното. Т.е., като се те довлачили другите до финала, трай си и не се изкарвай особено достоен.

Трябваше да останат само трите мъжки двойки, само те бяха  достойни през цялата игра.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:47 от Diorela

# 354
Точно.

Не видях недостойно поведение при Стаси, а две жени, които все още са силно подвластни на емоциите от току-що приключилата игра. Нормално е да са под афект в онзи момент. Не са правили драми, просто бяха силно емоционални и изразиха шумно тези свои емоции (типично за тях) след края на етапа и отпадането си, победени от колективните усилия на фармацевти, дърпащи барманкии след себе си, което не е против правилата, но пък е показателно за нивото Grinning

# 355
След тази вечер и аз съм на същото мнение. Имат стабилни знания и добра ориентация.

Актьорите и фармацевтите са сладури, веселяци. Понякога се справят добре със задачите, понякога не.

Барманките паднаха на нивото на майката и дъщерята, изпуснаха си нервите.  Бяха ми симпатични, защото показваха самоирония, но не ми хареса изказването им, че изкоренили злото от предаването. Малко високомерно ми прозвуча последния им синхрон.

Актьорите са ми все пак фаворитите, после полицаите.

# 356
  • София
Ох, слава богу!!! Нямаше да издържа, ако тази вопиюща простотия беше продължила. Слагах телевизора на мют всеки път в колата им, то беше страшно, страшно.
Аз съм убедена, че Тони и Вики са търпяли, търпяли и то просто накрая е изригнало.
И пак тяхното изригване беше детска песничка пред истеричните крясъци на дъщерята.
Браво, момичета! За вас съм!

# 357
А и бащата на Тони от Барманките е все пак Павел Колев, бивш шеф в БФС, Левски и тн.. Не е кой да е, а е доста известен във футболните среди. Може да са с връзки момичетата. Не бих се изненадал и някой роднина да имат в продукцията.

Не зная за тази игра, но започвам да имам съмнения как е е добрала до специалност право с тази липса на знания.
Някога кандидатствахме с изпити по литература и история и ситото беше много тежко. 

Определено съм разочарована, барманките нямат място при финалистите. Но много с си повярвали, какво самочувствие само демонстрират. Има една приказка, като си оцапан, не си подавай главата от .... оцапаното. Т.е., като се те довлачили другите до финала, трай си и не се изкарвай особено достоен.

Трябваше да останат само трите мъжки двойки, самоте бяха  достойни през цялата игра.
Сега образованието е под всякаква критика, няма база за сравнение. Аз самата в момента карам магистратура и преподавателите не желаят да им посещаваме лекциите в седмицата, която ни се пада на задочниците, пращат ни материал онлайн и си решават проблема. Медицинския също е болна тема за мен. Сега дори и с двойки да има едно лесно, ще се приема. Вината не е, в който ѝ да е студент, а в това, че се допуска такова падане на ниво. А и това, че някой е записал сериозна специалност като “Право” не значи, че ще я завърши или работи.
Нямам идея какви са родителите на никой от участниците, споделям някои неща, които знам и че съм ги засичала по някакви места. Все пак аз имах усещане, че бутат Майката и щерката, но е недоказуемо. Радвам се, че не са на финал.
Аз съм за Барманките или Фармацевтите. Актьори и Полицаи са ми безразлични, заради един от всяка двойка. Пресиян ме напряга, Радостин не е човек, който не ме е спечелил. Сухар ми е..

# 358
  • Другата България
Майката надговаря Стаси, апострофира я и не млъква...  Браво, че ще си върят Laughing
Blush А сега си го представи това нещо два месеца - или там колкото е продължил формата.....ужасен ужасон.
“Достойни“ отвсякъде, ама иначе кълнат като...., заканват се, и какво беше - така и не разбрах кой точно ще им “пръсне панаира“ на барманките. Вероятно полицаите, нали са комбина с тях.
Човек трябва да може и да губи достойно /много ми допадна думичката/, пример за това бяха Габи и Иван, а и Любо и Памела....всъщност, не се сещам за друга двойка с такова поведение при отпадането си. Дори женените реагираха по-цивилизовано от тези двете жени.

# 359
Diorela, абсолютно  всяка специалност вече се учи във филиал на филиала. Няма нужда да мърдаш от родния си град, без да визирам никого.

Общи условия

Активация на акаунт