Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 919
  • 790
  •   2
Отговори
# 720
Честито на Фармацевтите, изгледах го! От сърце се радвам. Любимци са ми, но към Барманките изпитвах симпатии, поздравявам и тях. Благодаря на всички двойки за емоциите и преживяното, всички имаха своя чар, макар да не се харесваше на всички.. Всеки допринесе със своята “боичка”, оцвети картинката и направи преживяването истински интересно.
Сега обаче не ми хареса едно, към Островът няма да има желаещи за записване, ама тук към Бягство към победата конкуренцията ще е жестока..🤭

# 721
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Реално някъде около средата на август месец би трябвало да са приключили, нали така?
Вчера Тони каза, че Илинден е било ей сега, тия дни - той е на 20 юли. А днес споменаха двайсе и няколко снимачни дни - реално са 26. Така че, явно целия юли са снимали.

# 722
Аз поздравявам и екипа. Никак не е лесно да се намерят толкова подходящи места, да се измислят  толкова много задачи, които да са интересни и забавни.

# 723

КАТЕГОРИЧНО тези момчета трябваше да бъдат в топ 3 ! Единствената причина заради която не бяха 100% последният им епизод беше защото Радо беше много болен и паднаха духом! Иначе ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА НА ОГРОМНИТЕ НИКИ И ИВАННННН!!!!!

# 724
  • София
Не ми хареса и финалния епизод и по-точно задачите, които дадоха в него.
Не им се получи като цяло замисъла с тези два последни епизода. Не ми беше интересно.
От днешния финален епизод ми хареса само първата задача с областите и 'трибюта' към отпадналите двойки.

Самите задачи за финалния ден си бяха точно като за полицаите. Щяха да отвеят другите двойки със знанията си. А и нямаше да се лутат като мухи без глави при копаенето.
Момчетата прокопаха целия регион. Сигурно 3, 4 часа са копали, то и се смрачи, а говорим за лятото, стъмва се късно. И накрая някак си намериха ковчежето и приключиха за 5 минути. Сякаш бързаха занякъде.
Не знам кой им е сценарист, режисьор и монтажист, но много непрофесионално направено.

В крайна сметка победиха фармацевтите. Ами те не ми бяха фаворити заради множеството пропуски в знанията, но на финала бях за тях. В смисъл убедихте ме тук болшинството списващи, че наистина са най-позитивната и добронамерена двойка. Според мен бяха харесвани от всички двойки. Е, то лесно ме убедихте, защото не съм сляп, виждам и оценявам тези неща, тааа от епизод на епизод някак си все повече ми харесваха.
Независимо дали знаят или не, в тяхната игра имаше една лекота. Имаха бърза реакция и адаптивност, което аз лично много ценя.
Ами честита да им е наградата. И двамата са родители, имат деца, ще са им много полезни паричките. Би трябвал да делят на две. След данъците всеки ще има по 45 000 лв. Супер.

Актьорите ми бяха сред личните фаворити в началото и някъде до към средата на формата след което малко по малко ме изгубиха. Но все пак хубаво, престижно второ място. Браво.

Барманките бяха голямата изненада този сезон. Аз няколко пъти ги отписвах, ама те като котките с няколко живота, хаха. Това което най-много ми хареса при тях е състезателния хъс и самоиронията.
Каквото и да си говорим това трето място е много голяма изненада и лично според мен много голям успех. Не всичко е до парите и първото място...

# 725
Честито на фармацевтите! На финала бях за актьорите, но вече към края, гледайки ги как копаят, вече нямах претенции кой ще намери сандъка. И двата отбора имаха своите качества. Фармацевтите показаха, че с позитивна нагласа, спокойствие и емпатия човек сам привлича хубавото. Симпатяги са, да си харчат наградата с кеф! Пресиян хубаво каза, че второто място е най - гадно. Бил си на една малка крачка и... дотам.
Аз лично много усетих липсата на полицаите. Щеше да е още по - интересно ако бяха стигнали и те до финала.
Иначе от задачите съм доволна. Първата задача чак се учудих колко добре помнят кой кога е отпаднал и спечелил. Струва ми се, че аз не бих успяла да запомня чак толкова подробно. Втората задача със змиите - представям си колко им е гадно на тях, но на мен пред телевизора ми бяха забавни реакциите им. На Преско трябваше да му сложат жълтата змия, по - палавата. Задачата с разчитането на старата азбука също ми хареса. А на копаенето времето придаде още по - голяма драматичност.
Аз лично чакам с нетърпение следващ сезон. Дано има!

# 726
Много се радвам за Фармацевтите, браво, момчета!
Дълго време ми се виждаха по-инфантилнички за възрастта си, но постепенно ме спечелиха с усмивките и винаги позитивното си настроение, особено сравнени с припряността, крясъците и самобичуването у други двойки. Е, показаха доста пропуски, при това съществени, но успешно ги компенсираха с други качества. А и най-сериозните им конкуренти, Полицаите, отпаднаха.
Реално още не съм изгледала целия финален епизод и признавам, че ако бях прочела тук, че печели Преско, нямаше да гледам.
Снощните задачи бяха труднички. Изненадах се, че ретроспективната ги затрудни, защото беше нещо, през което са преминали и то скоро. Подскоците бяха гадни. Змиите - брутални. После превода вече беше по-лесен. И съм дотук, не съм гледала още ориентирането по картата на съкровището и копаенето. Предвид щедрата награда обаче, игрите си струваха стреса. Особено пък ако сравня с мизерните "дялове от 300000" в другия формат.
Като цяло ми хареса предаването, макар да не успяваше да прикове вниманието ми.
Може би по-интересни двойки, по-интересни задачи, вкл. повече логически, по-добър монтаж, без отпадане на абсолютен късмет... Има много, което може да се подобри. Надявам се да го направят, защото след тази награда, определено ще има интерес за следващ сезон.

# 727
  • София
Честито на победителите и подгласниците! И на всички - които си лашкаха мозъците по горещите родни пътища и места, ще им остане хубав спомен.
И на нас тук - че нямахме чак толкоз поводи за хейт (както в някои други шоА тия дни) и стигнахме финала с всички през красивата ни страна (макар, превърната в обрулена държава).
Приятна изненада, че при копането на имането - сандъкът не се оказа на дъното на Митовата дупка от Гривните. Добра премия - Славито не е беден.
Солидарен с мнението на Дяволо за последните 2 епизода. Не напразно на живо се бъзиках с тия букви, азбуки, веди, фермани и т.н. Не беше телегенично баш. Не беше и разнообразно (напротив еднообразно беше за финални задачи). Това със змиите си беше излишно (като отврат-храната "оттатък" за финалистите). А за мераклиите за следващо участие: не очила, харпуни и кислородни бутилки, една проста ролетка им трябва за накрая. (Някой спомена, че са можели да си "наложат" картата и да съобразят с реалния терен..., ама не се сетиха.)
Дано има следващ сезон, дано има и подобрения. Беше ми приятно и с предаването, и с всички в нашата група на наблюдателите. Благодаря за темата!

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 01:14 от EmBrother

# 728
  • София
И аз се надявам да има следващ сезон, защото предаването много ми хареса. Само дано следващите участници не прекалят с предварителната подготовка - ноти, старобългарски, ханове, коалиции и т.н.

# 729
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Самите задачи за финалния ден си бяха точно като за полицаите. Щяха да отвеят другите двойки със знанията си. А и нямаше да се лутат като мухи без глави при копаенето.

Илияна: Майко, ако бях аз да бях прекопала, даже да засадя домати!  Grin

# 730

Илияна: Майко, ако бях аз да бях прекопала, даже да засадя домати!  Grin
Представям си я как щеше да крещи и да обикаля нервно, докато мъжът й копае Joy

# 731

Илияна: Майко, ако бях аз да бях прекопала, даже да засадя домати!  Grin
Представям си я как щеше да крещи и да обикаля нервно, докато мъжът й копае Joy
Щеше да го намери с нейната нервност за 5мин, защото щеше да е като фурия

# 732
Честито на фармацевтите.
Последният епизод не беше много приятен за гледане. В частта със змиите.
И ми дожаля за барманките - изтърпяха влечугите за ми кажат, че нямало за тях карта. Cold SweatCold Sweat
Приятно предаване, дано има още сезони.

# 733
Видях, че Ники от Фармацевтите (ако е той), е харесвал мнения. Доста участници четат, благодарим на Вики, която се и включва с интересна информация и ни поднася снимки, които са от личен архив. Надявам се всички да са останали с добри чувства едни към други, да съхранят това, което създадоха и приятелствата да издържат на разстоянията.
Не съжалявам, че Полицаите ги нямаше в топ 3, защото със Сгодените се видя, че всеки отпада, когато е трябвало и връщането отново води към същото. Не успях да ги харесам, но се възхищавам на знанията и ориентацията им, силен отбор, но пазиха репутация.
Финалът ми беше скучен, хареса ми частта със змиите, заради личен сантимент, но не ми допадаше страха, който виждах в играчите. Много ми беше жал за Иван, той се потеше като водопад и изпитваше огромен страх.. При Пресиян и Тони беше същото. Адмирации за Ники, Тони и Теодор, които се държаха и се опитваха да запазят самообладание. Напълно излишно беше Барманките да минат през това..
Аз бих направила финала в два дни, но с по-разнообразни задачи. Липсваше ми динамика и всичко беше свързано с една област. Доскуча ми. Копаенето също беше скучно, ама там ги валя, стъмни се, преминаха от златна треска към отчаяние.. и Ники сложи края на агонията. Радвам се за тях, пиша го за пореден път. Прекрасни момчета, усмихнати, помагаха на Барманките(може и на други отбори, не сме видели), бяха сърцати, забавляваха се и да може да са нямали енциклопедични знания, но не чух да си разменят една обидна дума и да има повишаване на тон…
Благодаря, че си споделяхме мненията през сезона, стискам палци за нов и нови теми, които да изписваме с такъв плам..

# 734
Единствената причина заради която не бяха 100% последният им епизод беше защото Радо беше много болен и паднаха духом!
Тази снимка дали не е началото на две нови двойки в живота след предаването? Grinning Шегувам се, разбира се.
Радостин разказа в интервюто вчера, че лекарският екип го е вдигнал. Наистина не изглеждаха да са паднали духом по време на епизода.
Май без да иска обърка името на Тони и и каза Антония - дано не му се сърди Grinning
Имаше по-напред един коментар за въпросното интервю, че само Радостин бил говорил - специално си го върнах втори път и не видях такова нещо.

Дали ще има нов сезон?
Предполагам, че са имали висок рейтинг, предвид 15 годишната пауза от предишния сезон, но тук нещата в един момент ще се изчерпат -  колкото и голяма да е България, градовете, където могат да имат задачи, не са толкова много. При задачите разнообразие може да има - видяхме колко разнообразни бяха този сезон.
И най-важното - наградата, предвид наистина голямата награда, не знам дали ще им се дават пак 100 хиляди лева. Или пък в новия сезон ще променят наградата пак?

Общи условия

Активация на акаунт