Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 38 910
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
Гледах интервюто на Иван и Ники в “ Тази събота и неделя”, все така усмихнати. С наградата Иван ще купи кемпер за него и семейството му, за още повече пътешествия, а Ники, ще вдига сватба по молба на двете си малки принцеси. Пожелавам много пътешествия с кемпера в България и чужбина и приказна сватба.. ще чакаме снимки и от двете. Получили са подкрепа от семейство, приятели и работно място. Познават се от 7-8 години двамата. Помагали са си и с други двойки, но не е излъчено всичко. Близки са си с Памела и Любо и Вики и Тони след предаването. Иван еспоменал на кастинга, че има фобия от змии.
Не ми допаднаха водещите и колко са неподготвени.
Познавали са се преди предаването с Памела и Любо (Сгодените). Не са се карали, защото не са го смятали за нужно и много от тези, които са си повишавали тон са си тръгвали. Не са се подготвяли, били са на обяд и спонтанно Иван е предложил на Ники да се запишат. Биха се записали отново в трети сезон. Смятам, че каквито са в предаването, такива са в живота.
Чакам гостуването на Актьори и Барманки, когато ѝ да е то(май не е минало, доколкото потърсих).

# 736
За Габи и Иван говореха, когато казаха, че са ги познавали отпреди.

# 737
За Габи и Иван говореха, когато казаха, че са ги познавали отпреди.
Моя грешка, слушах в движение.

# 738
  • гр.София
Да им е честита победата на фармацевтите и с кеф да си харчат парите! Радвам се, че те спечелиха. Според мен е голяма изненада, че нямаше изтичане на информация кой е победител (или поне аз не съм срещала такава). Обикновено има спойлери за други предавания доста преди финала, а тук ни държаха в напрежение до последно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 739
Уникален финал! Харесаха ми задачите, честито на фармацевтите!
Вики, благодаря, че се включваше в темата с обяснения и снимки Two Hearts

Момичета и момчета, много ще ми липсва предаването, много! Единственото реалити, гледането на което ми носеше истинско удоволствие!

Дано направят 3-ти сезон, дано!

# 740
Много се радвам за моите любимци.  Змиите бих ги пипала и без награда.  Толкова са ми любими ❤️

# 741
Честито на фармацевтите! Бяха уравновесени, забавляваха се, осъзнаваха, че играта не е на живот и смърт. Бяха приели, че пътят е важен и затова успешно стигнаха до целта!
Толкова ми харесваше, че не се нагрубяват и не се карат, глътка свежест сред останалите двойки, които изпадаха в истерии като Илияна от женените и дори като Барманите.
Може би финалът е единствения епизод, който седнах и изгледах от начало докрай без да върша домакинска работа, та много лошо впечатление ми направиха Вики и Тони. Тони се опитва да оправят грешката в 1ви ред, за да спести малко скачане на Вики, тя ѝ се нерви все едно лично Тони е решила каква да е задачата и в кара да скача. И много правилно някой отбеляза, че се е случвало и преди Тони да знае нещо, но тъй като Вики не ѝ вярва да се издънят. Надявам се, че не се обиждат, и съм с ясното съзнание, че под напрежение вероятно е трудно да се контролираш.
Радвам се все пак, че победителите доказват, че за победата са много важни хармоничните отношения!
Надявам се да има 3ти сезон. Ама много!

# 742
  • София
Най-накрая ми хареса финал на предаване, браво на фармацевтите. Целия формат го минаха без напрежение, с чувство за хумор. Много готини участници.

# 743
Много ми хареса началната мелодия на състезанието. Но не ми харесва , че на моменти музиката за фон беше силна и заглушаваше някои разговори.
Много хубав финал беше. Абсолютно честно си спечелиха момчетата. Можеше да е всеки от двете двойки. Беше чист късмет кой ще намери пръв ковчежето.

# 744
Щеше да е несправедливо да спечелят актьорите. Все пак фармацевтите водеха през цялото време. Накрая се поизлижиха при определяне на мястото, но и другите не бяха по-добри в това.

Мисля, че полицаите щяха да се справят най-добре с тази последна задача, но няма как да знаем.

# 745
  • София
Накрая се поизлижиха при определяне на мястото, но и другите не бяха по-добри в това.
Колко е дълга една крачка на Иван, колко на Ники и колко е била, на този който е заровил сандъчето? Дори и около 5 см да е разликата, като го умножиш по 28 крачки става почти 1,5 м отклонение.

# 746
И като засечеш няколко от всичките посоки, пак ще сведеш до един малък периметър за копаене. Няма да изкопаеш цяла нива. 4 посоки са напълно достатъчни, а те май имаха повече.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:37 от Diorela

# 747
Щеше да е несправедливо да спечелят актьорите. Все пак фармацевтите водеха през цялото време. Накрая се поизлижиха при определяне на мястото, но и другите не бяха по-добри в това.

Какво като са водели през цялото време?!
Както неведнъж се видя във формата няма справедливо и несправедливо! Имаше игри на чист късмет. На един от последните етапи фармацевтите бяха последни и благодарение на играта с охлювите завършиха първи, а отпаднаха първите - колегите. Фармацевтите не използваха преднината си и не успяха да намерят ковчежето докато са сами. След това играта се занули.Така, че и актьорите да бяха намерили ковчежето щеше да си бъде в реда на нещата.
Иначе съм съгласна, че се поизложиха в определянето на мястото, това и самите те си го казаха.

# 748
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Явно реалити татуировките са на мода. Финалът е бил на 24 юли.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 12:41 от Шебек

# 749
Предаването вече ми липсва и реших да изгледам отново първите епизоди. Припомних си защо бях възмутен от бъдещите победители от началото. Цял ден возиха и представиха на финала портрета на "младия Левски" (оказа се Хаджи Димитър след 3 опита). Ех каква обръщалка Sweat Smile
А барманките показаха потенциала си още тогава - прескочиха до Сърбия и се върнаха преди близначките да открият плика с първата си задача Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт