За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 402
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • 2 етажа над тавана
Момичета, от сутринта исках да пиша нещо, но все не смогвам. Сега имам минутка. Пиша нещо много сериозно, не искам да плаша никого, знам, че всяка майка не изпуска от поглед детето си, но вчера реших да посетя кварталната отчетна тема и попаднах на тревожна информация.
Преди няколко дни някакъв откачен се е опитал да открадне едно бебе от количката му, пред погледа на майка му, в парка Гео Милев, слава богу всичко е свършило с добър край. Оказа се, че това не е единичен случай, имало е други опити - в същия парк, в градинката при Спортната палата и в Хаджи Димитър, както и на други места, които не са конкретизирани в това, което четох. Мисълта ми е - отваряйте си очите на четири, пазете децата си, предупредете и другите хора, които излизат с децата ви. Тези случки са станали на оживени места, тия гадове са станали толкова нагли, че направо подивявам #Cussing out #Cussing out

Извинявам се за малко объркания пост, но все още съм под въздействие на прочетеното.
И дано на никого не му се случват подобни неща! Praynig

# 211
...не знам защо българина трудно се престрашава да заведе детето си някъде далече.Аз не мога да си представя да си оставя детето на бабите и да си гледам кефа, вместо да съм с него.

Ааа, според бабите така не е прието. Като бяхме в Копривщица това лято едно бабе ни просветли, че те там техните деца не ги "изнасят" извън града до годинката и ни се чудеше на акъла  Rolling Eyes  Аз си останах безмълвна.

# 212
Мимка-Абсолютно те подкрепям.И аз не бих тръгнала никъде без детенцето си  bouquet
Бабъл-днес една позната ми спомена за тези кражби newsm78Ужасена съм #Cussing outДано не се случва newsm78

# 213
...не знам защо българина трудно се престрашава да заведе детето си някъде далече.Аз не мога да си представя да си оставя детето на бабите и да си гледам кефа, вместо да съм с него.

Ааа, според бабите така не е прието. Като бяхме в Копривщица това лято едно бабе ни просветли, че те там техните деца не ги "изнасят" извън града до годинката и ни се чудеше на акъла  Rolling Eyes  Аз си останах безмълвна.
Е това ми хареса с "изнасят"  Joy

# 214
  • София
Еееееее, ама брат`чеда (или зетя  Rolling Eyes) мнооооо`о готин! За мен той и малката от Добрич са абсолютните фаворити.

Само лекинк намек

# 215
  • София
Ееее, няма ли жадни  Rolling Eyes

Хи - хи, Рачето да основе клуб -100 гр  Mr. Green

Бабълче, пу, пу, много страшно това дет го разказваш, потрисам се!

Ивчето и Дими - големи хубави беее, то бива, бива ама то....  Mr. Green Hug

Утре ни е първата рожденничка  Heart Eyes! Ако ще е рев като на 8ми март незнам или отивам в 2месечна отпуска, или се запасявам с няколко пакета кърпички!

# 216
Брат'-че-да newsm18, Брат'-че-да newsm18, Брат'-че-да newsm18!!!

Ама и сестрата на Нели от Сървайвър ми хареса newsm26

Бабълче, настръхна ми перчема, наистна много страшно cry

Аз съм от жЪдните, айде наздраве! beer

# 217
  • Wien
Момичета ,какво давате за вечеря преди млякото , и колко време преди сън.

# 218
  • 2 етажа над тавана
Носи се за жадните

# 219
mab, аз все още давам само АМ преди сън.

Cry Cry CryНикича отпадна

# 220
Момичета ,какво давате за вечеря преди млякото , и колко време преди сън.

Вечер след 6 часа - само мляко. Ляга в девет.

# 221
  • София
Shocked Защо бе Филипка?

Моя клечо, за следобедна закуска нищо не куска  Confused Не мога да пробутам никакъв плод, все варя, маскирам, но суров не и не. Ужким добре почна с овесените ядки сега като му ги давам както вика Ст - "закопчава си устата" и не е кисел, нервен, че остава гладен, само и само да не яде това, което необича  Confused

# 222
Ами нали само първите двама, които уж зрителя избира, продължават?

Или аз да не съм доразбрала нещо? Thinking

Какво става с останалите 6 души, още ли са в играта?

# 223
  • София
Колко тежи Валката? Младен все ме обвинява, че не го храня малкия достатъчно и затова не растял Mr. Green
8,800 тежи мушморочев. Ми аз не знам как повече да го храня, той омита по 250-350 гр на ядене, даже до миналия месец беше на 5 хранения, а беше качил само 100гр за 2 мес. После ги намалихме храненията на 4, че постигнахме малко по-ранно лягане и това продължи седмица-две, щото почна да реве на три часа за манджа и допреди 2-3 дни папкаше като новороден по 7-8 пъти  #Crazy
Ама повечето движение си казва думата, то тва пълзене си е егати зора, пробвали ли сте?  Peace
Между другото, днес е ял само 3 пъти, явно вълчия период отмина.  Twisted Evil

Ей, много ме е яд за Никича!   Sad Страшен сладур е! А, и аз май нещо не съм доразбрала. Я обяснете какво става!

Аз за вечеря давам млечно-зърнена каша с намачкани пресни плодове или 1/2 плодово пюре; установих, че това най го засища. И след къпането го пробваме с АМ.

Ай наздраве!
  cheers

# 224
  • София
Ами нали само първите двама, които уж зрителя избира, продължават?

Или аз да не съм доразбрала нещо? Thinking

Какво става с останалите 6 души, още ли са в играта?

Като една примерна снаха/сватя или там каквато се падам  Mr. Green проверих - първите 2ма продължават, а останали 6 от всяка група, правят концерт в понеделник и публиката избира един, журито - и те един и така стават 12 те таланта.
Само неразбрах как така стана толкова бързо гласуването  newsm78 Докато разбера номер и к`во що то свършило  newsm78

Бабълче, мерси за бирката т.е. за любимото питие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт