За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 410
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Честито на месечинките, проходилите и озъбените  Heart Eyes

Диди деми, на мен ми отне много време да убедя мъжа ми, че не е кръщаван, защото на него са му правили точно този ритуал в съвета. Но за съжаление той просто не важи - примерно ако искаш да правиш църковен брак или да бъдеш кръстник, или кум на някого - трябва да си кръстен в църква. Иначе сега кръщенета се правят там, където и сватбите - в ритуалните домове. Лично на мен ми се губи смисъла от това кръщене обаче.
И не ме разбирайте погрешно - аз не съм религиозна (което не ми пречи да знам за религията повече от много вярващи) и Иво няма да бъде кръщаван - по същите причини, които каза Жени. Нека порасне достатъчно и избере сам дали иска да бъде Християнин или не.

Филипа, на мен сега ми е в пъти по-лесно, отколкото преди. Но при мен го има факторът с отдалечаването от роднинското тяло, който просто ми подейства невероятно добре на организацията. Сега си знам точно в коя минута от деня какво предстои да направя - храна, игра, миене на чинии и т.н. и ми е много по-лесен животът. С излишни дейности като оправяне на легла сутрин (Щото ги оправям вечер) и чистене през работната седмица не се занимавам. Не гладя. Готвя 2 пъти седмично, като единия път е през почивните дни и тогава Младен гледа Иво.

Смин, ние вече сме в клуб "300 грама"  Mr. Green Нещо почна да яде като ламя хлапето - вчера е омел 350 гр каша пълнозърнеста смес + сирене на закуска. Млякото все така не го ще.

Искаме снимки! Искаме снимки!

# 181
Здравейте!
Честито на месечинковците от вчера и днес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на озъбените и проходилите Hug Цачи много умело бре Mr. GreenНие не щем да се пуснем и това е...
Кръсница искам да му стане най-добрата ми приятелка Blush Кумата ми също искаше, но аз така си реших и вече съм казала Hug
Определено за мен кръщенето е само църковно/мен втори клас чак ме кръстиха-тогава можеше вече/ Peace
Добре завърнали се на туристките Mr. Green

# 182
Честито на месечинките!
Честито на проходилите и специално на наборчето Дениbouquet

Имаме 8мо зъбче....явно от какво е била температурата (Роди и Ексчето бяха прави) Peace

рени, честито зъбчеееееее Crazy останаха ли беззъби дечица ? newsm78 Laughing

Кръщене - нашият кум ще да е, той много иска, а и ние също, лятото ще е, искахме на 30.08 (имен ден), после на 29.06 (Петровден), после на 07.07.07 (хареса ни датата), ОБАЧЕ ще се съобразим с баща ми кога ще си е в Бг...та ще видим за дата...а за съвет и аз не бях чувала Shocked но оределено ще е в църква

Енви...ади де, почна да разкаваш за прощапулника на Пепи и ..какво си избра детето?  Heart Eyes

Бабълче, и Алекс почна повече да се заиграва сам и съм много доволна, че мога да си върша така работата Mr. Green пък като тръгне да гони котака и го заклещи в някой ъгъл голям смях Joy котакът го е страх, а бебо му крещи  Laughing

Татянчето де се губи newsm78

Шуши и аз съм за вуйчото  Hug

Херка, честита ти нова самоличност   bouquet

Деичка, стискаме палци и чакаме снимки  Heart Eyes  bouquet

юлче, тъкмо сме от един отбор значи - Цвети нали ги изчисли, че сме от 300грамките  Laughing

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 11:01 от СмиНсЧо

# 183
Смини, ами май някаква книжка хвана, но съм забравила. Embarassed Помня, че хвана нещо, което изхвърли и после се насочи към друго... Май книжката хвърли, а после фотоапарат хвана...  newsm78 Не, не съм сигурна! Смятай, колко значение съм му отдала на ритуала!? Mr. Green

Рени, честито зъбенце на Соничка!!!  bouquet

# 184
Рени, честито ви първо зъбче!  bouquet
Споко, нали не си се притеснила, няма неозъбени! Mr. Green

Забравих да спомена, че нашите кумове ще кръщават Пресил, от кога дават зор.
Но първо трябва да оправим бащиното му име да е без окончание и тогава ще е събитието.

юлче, Пресил има железен режим откак е роден, винаги съм знаела в колко часа какво следва, това неминуемо винаги ме е улеснявало.
Всеки ден чистя, сега и всеки ден готвя и гладя, успявам, не че не мога, но ми идва в повече сега, защото той спи 2 пъти на ден по час, час и половина, останалите 9-10 часа в които е буден иска изцяло и неотлъчно да съм до него.А преди не беше така.

# 185
Благодаря ви за съветите момичета   bouquet - вуйчото ще е...

Честито зъбче на Сони -бонбони!!!!! Да е беличко и здравичко!!!!

За кръщаването в съвета -  /бях забравила, че има такова нещо /, като бях малка /4-5клас/имахме една съседка, която работеше в съвета и ме викаше, като има кръщене да чета едни думички - соц-истории, но беше много тържествено...
Дали още има такова кръщаване?  newsm78

Ние ще хапнем след малко и тръгваме по улиците....

Слънчев ден ви пожелавам!!!!!

# 186
Здравейте!
Честито на месечковците!   bouquet
Рени, честито ви зъбче   tooth
Браво на проходилите дечица  Grinning
Дея успех на изпита  fingerscrossed

Скарлет вече пълзи от два дни, много е сладка. Дупе се с малкото дупенце, като червейче е.  newsm32
 Hug от нас

# 187
  • София
Рени, честито зъбче на Сонята!  tooth Май тя и Вальо бяха от последните мохикани. Но Валката доста бързо го дава, откакто тръгнаха, всяка седмица изкарва по един и вече е с 5 зъбета.

И аз бях забравила за кръщенетата в съвета. Не бих направила такова, но пък в БГ има доста хора, които не са религиозни и за тях е по-добре там, вместо да правят нещо, което не им е по сърце!

Ние няма да можем да се класираме за клубовете 200-300 грама, щото за 2 месеца бяхме качили общо 100.  Shocked Но подозирам, че тоя месец ще си наваксаме.

И при нас започна тази страшна привързаност, като го оставя да си играе, обикаля по 2 пъти стаята и идва да ми се катери по краката за гушкане. Определено ми е по-трудно от преди, з-то спи по-малко и много нервничи заради тея зъби.

Днес ще е хубав ден. Приятни разходки на всички!  sun

# 188
Здравейте Grinning
Филипа, на мен определено ми стана много тегаво. Яна не се откъсва от мен. Оня ден започна да прави първите си крачки. Сега по цял ден обикаляме, чувствам се прегърбена Rolling Eyes Тази сутрин половин час гледахме пералнята как върти - толкова й беше интересно, че чак пищеше от радост.

А писанчето най-накрая се научи да пие от шише. Ей, родих се. Даването на вода, мляко, сокове с лъжичка ми отнемаше 30 мин. след всяко хранене.

# 189
Ние няма да можем да се класираме за клубовете 200-300 грама, щото за 2 месеца бяхме качили общо 100.  Shocked Но подозирам, че тоя месец ще си наваксаме.

Става въпрос за 200-300гр максимум   Mr. Green Така че определено се класирате  Mr. Green
Колко тежи Валката? Младен все ме обвинява, че не го храня малкия достатъчно и затова не растял Mr. Green

# 190
  • софия
Жени, лентичката ти в подписа не брои ли грешно!?  newsm78
Щото утре...  Party сме ви на виртуално гости!!! Wink
ще се оправи предполагам...Laughing
утре сме рожденници Laughing

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 13:18 от Жени_К

# 191
Жени, лентичката ти в подписа не брои ли грешно!?  newsm78
Щото утре...  Party сме ви на виртуално гости!!! Wink

не не е грешка Laughing
утре сме рожденници Laughing

Февруари беше 28 дни и затова лентичката е така   Simple Smile

# 192
  • София
Здравейте и от мен!
Ей, колко априлчета още са проходили... Party
Давид все повече увеличава броя на крачките  Wink
Не съм се вясвала скоро, но Давид се разболя и беше много кисел. Сега е много по-добре и не вдига Т. На всичкото отгоре тичах и на теория и кормуване /карам шофьорски курс/. Вечер уча и за изпит-имам още 3 изпита и дипломна работа да довърша и тази магистратура. По този повод, някой може ли да ми препоръча курс, обучение, свързано с анализ на ппредприятие или оценяване на проекти? Thinking

# 193
  • Wien
Малко почерпка от нас Ивето става на 11 месеца cook  cook newsm64 Misc Baby Bottle Coffee    ...скромно ,но от сърце.честито на другите днес.

Envia, много са ти сладки дечицата.

Сминсчо,поздравления за решението за кърменето.Аз вече съм на края на силите си и мисля скоро да я отбивам.

честито прохождане на Дени и Реа.

Филипа,даже ми е по лесно вече ,защото си се заиграва сама и аз имам време да свърша нещо набързо.

Ходенето при нас е само навън ,защото в къщи няма толкова много място ,вече знае, и като иска да се разхожда си сочи обувките.

Кръщене ще правим лятото живот и здраве като се приберем в бг.Не сме говорили още кой ще я кръщава,но сигурно ще е кумата ни.

честито първо зъбче на Соня tooth и пропълзяване на  Скарлет. newsm30

Не знам как е времето в бг ,но тук вече е пролет.Повечето дървета цъфнаха и е толкова красиво.Вчера бяхме цял ден навън.Надявам се вече да не се разваля времето за да можем да излизаме повече.Пробвах се да кача снимки ,но не знам дали е станало нещо. Praynig http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2378208

# 194
Леле момичета, незнаех, че имам имен ден. Чак сега влизам и виждам честитките Simple Smile Много ме зарадвахте, благодаря Ви.

Мимка, завиждам ти за екскурзията..... и аз искам ......

Честито на порасналите, проходилите , озъбилите се....

Ние може да се похвалим само с 3-, 4-то зъбче. Нещо се страхува да се пусне да върви. Отивам да доизчета.

Общи условия

Активация на акаунт