За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 395
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • 2 етажа над тавана
Момичета, кажете какви са задълженията на кръстницата? Че май ще кръщаваме бебка на 25 март и кръстницата ме пита, пък аз не знам Embarassed

# 31
                          Честит празник, момичета! Laughing

# 32
  • София

Раче, да си намериш диска, че тука не се виждаш хубаво![/color]

Eeeeee, поне най-важното трябваше да видите - какво не и е наред на втората снимка Simple Smile

Бабълче
, кръстницата трябва да е кръстена. За това какво да носи в храма зависи от храма.
Нашата бе купила 2 хавлиени кърпи, сапун, бутилка олио, китка за поръсване и бял плат за поемане на бебето (миро). Отделно за детето беше купила икона, сребърно кръстче и пълен комплект дрешки за обличане след кръщението. Но какво ще купи за детето си е вече уговорка с вас.

# 33
Бабъл, наистина в църквата казват, какво трябва да се носи, а преди и по време на самата церемония свещенникът казва, какво трябва да се върши. Кръстниците купуват на детето неща - както се уговорите.

Тъп въпрос - дуо-пюретата и кашите - разбърквате ли ги, преди да ги дадете?  Thinking На мен все ми е фикс-идея, че трябва, да ги разбъркам, което е почти невъзможно и голяма част пада извън буркана.  Crazy Та си мисля, че щом така са го направили - сигурно се дава поотделно. Нещо като 1-во и 2-ро ядене!? newsm78

# 34

Eeeeee, поне най-важното трябваше да видите - какво не и е наред на втората снимка Simple Smile

Видяхме, видяхме. Аз още го осмислям и затова не коментирам  Mr. Green

Енви, предполагам, че питаш така, защото ги даваш навън - едно възможно решение е да си носиш малка пластмасова купичка, да сипеш и да разбъркаш (аз слагам и малко вода, щото на Нестле са ужасно гъсти). Но бъркането не е задължително. Можеш да го даваш и така, ако на Велина й хареса. Иво примерно няма против да му давам различни вкусове на едно ядене.
Друга идея на дуо пюретата е, че можеш да разделиш манджата от бурканчето на 2 и да дадеш примерно зеленчука на обед, а месото - по-късно през деня или на другия ден. Това предполагам е за по-неящни хлапета.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 12:32 от юл4е

# 35
Не плачете за майките си, момичета! Naughty Naughty Naughty
Радвайте се и то МНОГО, че ги имате и че са до вас!
Ценете ги и ги обичайте! Heart Eyes
И нали знаете - най-хубавото цвете днес е за тях!!!! Hug

Hug  Hug  Hug

4естит праzник, моми4ета   bouquet  Тук се праzнува 4ак преz м. май  Sunglasses

МАБ, Зервус унд вилкомен  Sunglasses  Виена е 4удесен град, бях там на командировка zа 2 седмици, много ми хареса  Peace

Болните бърzи4ко да оzдравяват, а zдравите да не се раzболяват  Naughty

Хайде да се похваля  Mr. Green  Най после дойде и мой ред  Wink  Милена сноЩи не само zаспа в креват4ето си, но и спа непробудно цели 7 4аса  Grinning  Grinning  Grinning  (от 20 до 3 4аса) А ниЩо не съм променила  Thinking  Дано не е било само инцидентно  Praynig

Лек ден  Hug

# 36
  • София
Раче, като те познавам и като знам, че си овне, по скоро на първата нещо не и е Уред  Joy
ЛеСи бе страшен тоз момък бееееееееее, що не съм 15 годинки по-млада  Mr. Green. Каза, че е овен, на коя дата е? ПО ми прилича на рак или близнаци пу пу искам и аз такъв син ахмак да ги прави луди мацките  Joy хеле пък Глория  Laughing

# 37
ТатянкаHug! Браво на Миленка, дано наистина не е инцидентно! Peace

gogo, хайде и ти при нас, дееее!!! Wink

# 38
  • София
Да честитя на всички и в новата темичка!

Бабълче, ето! А и тук във форума съм виждала доста подобни теми!

# 39
  • 2 етажа над тавана
Ренка, Енви, Раче, мерси, аз нещо не успях да намеря това, което ме интересува във форума и затова реших да питам!

Браво на Миленка! Hug

# 40
Честит празник, момичета! Присъединявам се към останалите пожелания - красиви, уважавани и обичани.

Танче, супер , как искам и Ема сама цяла нощ.
  Аз вече една седмица я приспивам в нейното легло и си заспива, имам чувството , че не и прави впечатление. Но като се размрънка нощем и я взимам, щото нямам сили да скачам все до леглото и да се навеждам, да търся биберони и т.н.  Сега сутринта даже заспа без залъгалка, просто съм забравила да и я дам . Ще пробвам да видя нея да я махнем, поне не за всички спанета.   

Довечера ще сме си семейно, смятам едни спагетки да спретна   chef

Хубав ден на всички.

# 41
Честит празник, мамчета  bouquet. Всичко най-хубаво ви пожелавам  bouquet

# 42
Честит 8-ми март на всички ви! Прекрасен ден ви желая и много либоффф!

Ренка, Ренка, пробвах я на зърнени ама хич не ги хареса. Банановата е тази, която в момента вече и втръсна. Тя пак си е оризова, но с вкус на банан. Кисело мляко и давах (плодово) няколко пъти, обаче и се повдига от него. То и аз съм така де, само като го помириша. По принцип не си пада  от злоядите, само тази закуска почва да ме мъчи. Ама ще почвам от начало да и ги предлагам тези неща дето не ги долюбва, нали трябвало по 15 пъти да им се предложат преди да се каже, че не им харесва Mr. Green

Качамак предполагам мога да направя ( само дето и такова чудо не ям, та незнам дали ще го докарам). Царевично брашно поне се намира тук.

Бабълче  Hug за темичката!

# 43
ЧЕСТИТ 8-МАРТ, МАМИ!

Днес определено сме по-добре, все едно вчера не е била болана. Само лека хрема, дано да не е само привидно това де.

# 44
Честит празник, Момичета!  bouquet
 Много щастие и обич от любимите хора-  и най-вече от малките човечета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт