За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 393
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Специално за Вени изкопах още една снимка (3) от втория ден на сватбата ни - ние като в приказките поняколко дни се женихме Simple Smile В първия ден граждански брак и празнична вечеря в ресторанта на Морска гара с колеги и приятели, на следващия ден църковен брак и банкет с роднините. Цял живот разправях, че не искам да съм булка и да правя сеир на съседите, а накрая бях два дни булка Simple Smile Толкова ни хареса, че ако имаше възможност щяхме да продължим с празненствата поне седмица.

Ани, предложих на любимият снимка 2 да я реализираме още в ритуалната зала, но го досрамя и той ме изнесе на ръце Simple Smile

Вени
, ако и тази не е достатъчна остава да ми дойдеш на гости и да гледаш снимки колкото ти душа сака.

# 46
честит празник, мили Априлки

# 47
Енви, аз дуо не съм давала много често, но винаги когато е ял съм му го давала на пластове, без да обърквам.Ама той нали ящничък, няма претенции, а и вече не купувам, отдааавна такова количество не му стига Embarassed

фурор, що не пишеш?

# 48
ми щот` нЕма време, аз докато ви изчета и малката се събудила и айде пак на въртележката.....  bouquet

# 49
  • Русе
Честит Празник Мами!

Не знам какво още да добавя към всички прекрасни пожелания, освен...
Щастливи детски очички винаги да се оглеждат във вашите!

Леси, абе Слави нещо се закани на готиния брат'чед, май - проблеми щял да му прави нещо... newsm78

Фурорче, липсваш! Hug

# 50
  • София
Раче, страхотна си - веднага почвай диета!

# 51
Вени, разсмя ме, колко си директна само! Laughing

фурорски, ама за Плевен време остава Wink

Абе аз за братчеда за туй попитах, щото мярнах, че нещо май не се представи като хората снощи, а има големи гласови възможности.

# 52
  • София
Раче, страхотна си - веднага почвай диета!
Слушам и от утре (щото днес празник...) я почвам и аз, че моите кг за сваляне са страаааашно много  Embarassed

# 53
За вас, момичета!

Днес къщата ухае умопомрачително от пролетни цветя... А навън като се разхождахме с малката съвсем непознати хора ми честитиха празника  Laughing та ми стана много хубаво...

# 54
Вясвам се само да пожелая приятно прекарване на тези, които ще празнуват днес (аз ще празнувам утре  Mr. Green) и да покажв още 2 снимки - една за тези, които обичат да гледат снимкинадявам се да е излязла по-голама този път и една - да ви се похваля как ме изненада сестричката ми днес  Blush
http://images14.snimka.bg/002349112.jpg
http://images14.snimka.bg/002349113.jpg[/color][/i]

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 19:29 от елидима01

# 55
Фурорче, днес те четох в една друга тема и се зачудих що не си писала скоро тук? Даже щях да ти пиша на лични, ама гледам отчела си се вече. Наминавай по-често че липсваш Hug А какво стана с вашето местене, къде решихте да се спрете?

# 56
Филипеск@ ами в Плевенската изписваме 1 страница за 3-4 дни  smile3534 и ми отнема 10 минути, ахахаха, а тук ми е малко сложно вече, ама вие знаете, нали и вашите мечовци-клечовци вече искат цялото ви внимание....ама аз как почнах да сА оправдавам сия, все едно съм на показателската скамейка.......ахахахахахахахаххахахахах

# 57
А какво стана с вашето местене, къде решихте да се спрете?
В Плевен сме все още мила  Hug, изчакваме още малко.......

# 58
  • Boston, MA
Честит 8-ми март, мили момичета!   bouquet

# 59
Добър вечер!

Явно всички купонясват някъде тази вечер Wink

Аз пък ще си правя педикюр Grinning

Ама братчеда много хватки владее, бе Mr. Green
Страхотен глас има! Peace

Общи условия

Активация на акаунт