За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 400
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Ееее дано не е отпаднал Никчето!!!! Голям сладурчо, той, палавник!
Утре в "Тази сутрин" по ВТВ, след 9 ще разясняват...

Както е казал поета - дай 2-3 бири и музиката да свири:

Маб, вечер давам на Марти адаптирано мляко + 1-2 лъжици безмлечна каша, за да е по-гъстичко и да го засити... Понкога, ако иска още му забърквам още една лъжичка само каша...
Веднъж пробвах да му дам каша "ЛЕка нощ", но след час плачеше и си искаше млякото - не заспива без него - кога ще се отучи незнам...

Лека и непробудна нощ ви желая /и най-вече на себе си  Confused/

# 226
  • София
Честито на проходилите !

Ренка и при нас така под 250 грама гъсти манджи не слиза, но не наддава кой знае колко, така, че злоядите не се притеснявайте, и да ядяха повече нямаше да качат  Mr. Green

Дея, Миме, пу съм третата  Mr. Green добре сте се завърнали  Hug

Фил, по-трудно ми е само в борбата за клавиатурата и мишката, на минута две я пренасям максимално най-далеч и използвам докато не е дотърчала, после немога да се добера. А вечер баща и води същата битка за дистанционното.

По повода, дадах и друго дистанционно, но като видя, че няма ефект на ТВ и веднага го захвърли, вече даже не гледа в него като натиска, а директно в телеяизията. Махнах батериите и пак го захвърли  Shocked въобще не очаквах, че причинно-следствените връзки вече и работят  newsm78

От седмица и нещо и мина вещерския период и е на вълна "така така" нон стоп го повтаря. Даже я прекръстихме, "така така `яде ли, така така спа ли"  Joy

Пак от седмица и нещо сутрин няма апетит.
А док в Бон Апети каза, че по време на ядене и след него не се дава вода и течности зада не се разрежда безтуй слабата киселиност на стомаха и така да задържи храна и да се образуват токсини.А пък аз точно и давах щото като пиине и се оригне порядъчно поглъща още половин чиния иначе неще.

Моята док твърди, че последно хранене трябва задължително да е мляко. Най-щадящо е за корема и си е необходимо. 6u6i защо искаш да го отказваш?

Бъбъл, мерси за предупреждението, аз малко наивно я оставях но вече няма  Naughty

В голямо чудене съм за рождения ден newsm78, Мисля родата в къщи а с приятели и деца на заведение по рано! Някой да препоръча нещо за софия? казаха ми за ментовия хипопотам....

# 227
Здрасти и от нас.
Доста време се позагубихме, ама доста работа свършихме Wink
Като за начало - откриха ни алергия от памперси. Сега е самия ужас - всичко се пере на ръка само с домашен сапун, къпя я само с хума и обливам с лайка. Никакви сапуни, прах за пране, лосиони, олио и тем подобни. Ако не отшуми сега от кремчето с което я мажа и едни капки - тежката артилерия...връщаме се в деветнайсти век с пелени и пране на ръка. Направо съм ужасена.
За килограмите - Екатерина е 11 кг, она ден я теглиха на консултация. АМ и аз давам преди сън по 120 гр.
Иначе сега сме в луда офанзива преди кръщенето. Ще е на 24.03 - един ден преди рожденния й ден, но е по-удобно понеже е събота.

# 228
  • София

Хи - хи, Рачето да основе клуб -100 гр  Mr. Green

hahaha Joy Joy Данче  newsm24 така съм се смяла, че събудих Косе. Добре, че не ми е злоядо змейчето, че минусът щеше да е по-голям. Ще бъде като баща си висок и Илигантен Grinning

bdbaloni  newsm38 newsm18  ura newsm18
Честито на първата ни рожденичка - Рая!
С пожелания да расте здрава, весела, безгрижна и много да радва мама и тате!

Честит 11 месец на Али-Бали, проходилия Дени и Евелина! Започвайте обратното броене до първия РД.

Снежи гадна работа това с алергията. Отиди и при друг дерматолог, може да се окаже, че положението не е толкова страшно. Опитай да я държиш по-често по голо дупе.
Какви памперси ползваш? Дано по-скоро да се оправи малката красавица  Hug

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 01:38 от ra4e

# 229
Честит първи рожден ден на кака ни Рая!!! newsm44 newsm51Безгрижно детство и много усмивки и пожелаваме с Юли Hug.
Честито на проходилите палячета!
И честити месечковци!
Снежи, дано наистина се окаже че не е толкова лошо положението,гуш и скоро да се похвалите с подобрение Praynig.
Да се похваля Blush- купихме столче за кола9-36 кг.Отпадна ни и този ангажимент.Остава да си изберем лятна количка-приемам мнения и впечатления Peace.
Ексче, Ментов хипопотам или носорог... newsm78.

# 230
  • Добрич
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  МАЛКАТА  РАЯ!  newsm59 bdbaloni Tada
Пожелавам й здраве, късмет и щастливо детство!

# 231
Честит Първи рожден ден на РАЯ! Heart Eyes
Да е здрава и щастлива, умна и красива!
Весел празник с много подаръци!
Hug

Нашият подарък за рожденничката:

Поздравления и за мама Жени за порасналата й принцеса!

Честито на месечковците! Hug Heart Eyes Hug

# 232
Честит Рожден Ден на Рая!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на месечковците! Hug

# 233
  • София
Честит рожден ден, Рая! Целувки за мама! Да ти е жива и здрава и много, много да те радва!

Ето започнах с просълзяването - Данче аз съм първа!

# 234
  • 2 етажа над тавана
Честит първи рожден ден на Рая! Да е здрава, усмихната и да има щастливо детство, изпълнено с много игри! На мама Жени - да се наслаждава на всеки миг с Рая и нищо да не я тревожи!

Честито на месечковците!!!  bouquet

# 235
  • София
Говорят за Мюзик айдъл - има шанс за Никича!

# 236
Честит рожден ден на Рая   bigdance2! Да е здрава и много щастлива  newsm59.

# 237

Честит Рожден Ден на малката Рая!

Да бъде здрава, щастлива и много усмихната!

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА РАЯ!!!!
ЗА МАМА ЖЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ

bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТО НА НАБОРЧЕТАТА   bouquet  bouquet  bouquet

и от нас - от сърце Mr. Green

# 239
 newsm51 newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЯ! Много здраве, щастие и безгрижно детство. bdbaloni

Честито и на порасналите месечничковци!

Хайде на кафето.....(ама нямам снимка)  food010

Общи условия

Активация на акаунт