За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 395
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден, мила Рая!

Да растеш здрава и щастлива, заобиколена с много обич, да слушкаш и радваш мама и тати!

# 241
Нямам много време да чета какво става, пък и много сили нямам  Sad нали преди време си говорехме за мигрената... май и мен ме почна  Confused от тридни живея на хапчета, ужас  ooooh!

# 242
Честит рожден ден, Рая! Много слънчеви детски усмивки, много щастливи игри и радост за мама и тати!   bouquet newsm59 newsm38
Честито и на всички месечничета   bouquet

# 243
                        ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН НА ПРИНЦЕСА РАЯ!!!!!!!
          НЕКА бЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА, ЗА ДА ИЗЖИВЕЕ НАЙ-бЕЗГРИЖНОТО ДЕТСТВО!!!
                                 ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За съжаление нямам много време, затова набързо:
 - на Йо му се е отприщил един апетит напоследък, но пък не надава на тегло. Но това е, защото се движи много.
 - НикиЧа има още шанс, ние вчера сме събрали дружно и пускахме ли, пускахме СМС-и, но честно казано не се надявахме кой знае колко от СМС-ите да спечели, защото все пак Горна не е голям град, въпреки че и родата от Плевен, София и Русе също се включи. А и само 5 стотни не му стигнаха, което е също успех.Вярно, че има много хора, които го харесват, но те едва ли са намерили за необходимо, в толкова начален етап от състезанието да се набутат с пращане на СМС. Надяваме се журито да го оцени и да го подкрепи.
 - Енви, ще кача снимки на кухнята, но сега нямам много време.
- Въпрос: Падат ли много децата ви?
   Йо постоянно пада, все е ударен някъде и взех да се притеснявам.
                                  Тръгвам, до скоро!

# 244
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ  newsm59

# 245
  • София
Мила како Рая , позелавам ти всицкото здраве и играцки на света! На мама  Жени да и е жива и здрава куклата и много да ги радва!
И ей такъв ден ден да си изкараш

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 10:04 от х_diabet_mama

# 246
  • София
Ехаааа, първото априлче става на 1 годинка днес....
Честит рожден ден на кака Рая!  bigdance2 newsm59
Много, много здраве, щастливо детство и късмет в живота!

Честит празник, Жени!   bouquet
Честито и на месечковците!Хайде, остава ви 1 месец до първата годинка! Hug
Моя син е много злояд. Аз гледам да му разнообразявам храната и да предлагам все нещо ново и хубаво, а детето като си стисне устата даже и не опитва какво му предлагам. Понякога му готвя по цял час и накрая не иска и да близне, това което съм приготвила.
И аз мога да се "похваля" със същото.  Tired Гледам да му набутам малко храна в устата /с игра и номера/, защото пие антибиотик, но като го спре ще го оставя гладен на едно хранене-да видим дали ще стиска уста на следващото! Няма да го гоня с лъжицата, пък! Crossing Arms
Снеж,  Hug!Ама сигурно ли е, че е от памперсите?
Ванче, честито ви столче! Simple Smile
Мецанке, бързо да се оправяш! Praynig
Леси, и Давид пада много, особено сега, като проходи, е ужас!Навън още не е падал/може би, защото не се пуска от мен/, но предполагам, че и това ще стане скоро!

# 247
  • софия
Благодаря на всички за пожеланията! Hug наистина е вълнуващ ден днес...
единственото което искаме е да ни е здраво манечкото Laughing другото мама и тати ще осигурят....нали за това сме и ние Grinning
малко виртуално...но живот и здраве скоро и реално

# 248
Честит празник на Рая !  newsm51 Да е много здрава и винаги усмихната.  bouquetЧестито и на месечковците.
Снежи дано бързо се оправите  Hug.
И аз скоро не съм писала. Бяхме болни пихме антибиотик  Tired, гадна история хич не ми беше до писане. Дребната ходи от една седмица и постоянно търча след нея.
Леси и ние падаме доста последната ни цицина е от преди седмица и чак сега поизбледня  ooooh! http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2385436 ето да ни видите. Лек ден момичета   bouquet

# 249

Да се похваля Blush- купихме столче за кола9-36 кг.Отпадна ни и този ангажимент.Остава да си изберем лятна количка-приемам мнения и впечатления Peace.

Ванче честито , какво столче взехте? А за количката и аз приемам мнения и впечатления.

Леси, и Дими пада много, даже се шегуваме, че една каска ще трябва скоро да й сложим.

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ

# 251
  • София
Честит първи рожден ден на малката принцеса!!!
Пожелавам й най-хубавото и щастливо детство и най-послушните родители!

Леси, Вальо много падаше докато се научи да слиза от изправено положение. Една седмица целия беше в ранички и цицини, но после почти не е падал. Тепърва чакам голямото падане, като почне да се отпуска и да прави крачки сам  Peace

# 252
Жени, Смини, днес диетите пропадат!  Wink Мерси за вкусните почерпки!!! Hug

Маб, Пеги, Гале, големи сладуранки имате!  Heart Eyes Маб, много зелено при вас!

Леси, Вили не пада чак толкова, но тя предимно лази и все още не ходи. Mr. Green

Вече втора нощ Велина иска да спи при нас и ако и този номер научи, ще се ей таковам -  #2gunfire.

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 11:46 от envia

# 253
Честит първи рожден ден на Рая-Да е здрава,засмяна и мнооого послушна  bouquet
Честито и на всички месечковци  bouquet(спешъл на АЛИ Hug)

# 254
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН РАЯ!!!  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
ДА РАСТЕШ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!!!
БУКЕТ И ЗА МАМА ЖЕНИ!!!

/а почерпката - малеееееее само при вида й ще се разболея от диабет  Wink/

Леси, Марти също падаше често преди - шегувахме се, че му "дрънчи" вече главата  Laughing Сега само да се почувства нестабилен и да залитне - започва да плаче и да се сърди... Мноооого е внимателен...
 Откакто пада и от спалнята пък сега го научих сам да слиза - голяма радост...

Ох, Марти е постоянно гладен, хваща ме за ръка и ме води в кухнята, и казва па-па... Същото казва и си дърпа столчето за хранене - няма изхранване... Сега е седнал и ръфа солети - начупила съм му ги като на пиленце и той си взема...
Вие така ли сте?

Днес май няма да ходим навън  Sad

Общи условия

Активация на акаунт