Ние сме все още от "балета"

Ние мислехме да правим кръщене лятото и кумата да бъде и кръстница, а тук мои познати ме убеждават че кръщене се правело преди годинката. Та се чудя сега да правим ли кръщене преди годинката? то не остана време де....

ми дойде в повечко. Голямо обикаляне падна и като можете да очаквате Емо бе неотлъчно в ръцете ми или на гърба ми. Не даваше на никой да го вземе включително и баща му. Да живее Фастум гела, че иначе незнам как щях да оцелея тези дни. Днес съм с мускулна треска от ходене, носене и от игра на хорца в механите. Емо като добро дете заспиваше в количката и ми оставяше по 2 часа свободни всяка вечер за забавления. За сметка на това пък през нощта ревеше като дърто магаре и съм спала по 3-4 часа на вечер.
. Първия ден мъжа ми шофира и след като повърна Емо му се накарах, че кара бързо. На връщане аз шофирах и постигнах същия успех, да не казвам, че и "по-голям" - Емо изпоцапа всичко. Втория път се бях подготвила и оставих таткото да забавлява детето и да го пази, ако вземе да повръща. Косе обаче се ошашка и забрави и за торбичката и за пеленената, които бях подготвила за случая. Днес колата е на автомивка, че добре е осмърдяна.

за решението за кърмене. Радвам се, че не съм сама 
!
), та сега и го меша с овесени ядки и и вкарвам допълнително намачкан банан и си го хапва добре това цялото чудо. Доволна съм много.
! 

В Пукет наистина било 4удесно, и аz съм 4увала само положителни отzиви. Я кажи как се справихте на път с бебе, как иzдържахте полета, как се справихте с 4асовата раzлика и смяната на климата?
Аz си го представям трудно да държа Милена 2 4аса в мен когато летим до БГ, но 14 4аса
И на Соня zа първото zъб4е, както и zа Али zа 8мото (други пропуснах ли в бърzината?)
В събота сутринта, когато мъжът ми се раzмърда в леглото, отиде до него и го целуна zа добро утро. Беz малко да се раzрева, много се раz4увствах
За сметка на това пък zаспиването пак стана малко проблемати4но, но пълно Щастие няма

А аз имам въпрос към теб
Кажи ми ,моля те,колко шишенца боя си взе от Марабу-то?
А да и АМ си хапва без проблеми за сега.
В Пукет наистина било 4удесно, и аz съм 4увала само положителни отzиви. Я кажи как се справихте на път с бебе, как иzдържахте полета, как се справихте с 4асовата раzлика и смяната на климата?
Аz си го представям трудно да държа Милена 2 4аса в мен когато летим до БГ, но 14 4аса