За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 416
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
 Честито на празнуващите днес - месечковци, проходили, пропълзели и озъбили се!   bouquet
Ние сме все още от "балета"  Laughing Не иска да стъпва на цял крак, а има голямо желание да върви човека, но така на пръсти как се пази равновесие не знам  ooooh!
Ние мислехме да правим кръщене лятото и кумата да бъде и кръстница, а тук мои познати ме убеждават че кръщене се правело преди годинката. Та се чудя сега да правим ли кръщене преди годинката? то не остана време де....  Thinking

# 196
Здравейте мили мами!
Благодаря на всички за поздравите за вчерашния минирожден ден на Калоян.Още не съм се научила как се правят виртуалните почерпки,но за истинския му рожден ден ще се постарая.
Честито на минирожденниците от последните дни,на всички проходили и озъбили се мъничета,както и на всички,които са имали други поводи за празненства!
Филипка за теб специална честитка за годишнината с мнооооого закъснение!Пожелавам ти с всяка изминала година съвместен живот да се влюбвате все повече един в друг и да си родите още поне две дечица!
Добре завърнали се на Мимка и Дея!Пожелавам ви често да предприемате подобни пътешествия и после да разказвате в картинки!Не съм чела назад дали сте писали вече,но ако не сте разказали още ще чакам с нетърпение да го направите.
Да ви се похваля от днес вече си имам помощничка,т.е. жена,която ще гледа Калоян,и се надявам да ми остава повече време за четене и писане.А сега отивам да чета.

# 197
  • София
Здравейте и от нас Емо.
В петък бяхме на мерки и теглилки и се оказа, че шишко е отслабнал със 120гр от миналия месец и сега тежеше 13.980кг и е 82см. Голям фитнес удря дребчо с пълзене и изправяне навсякъде из нас. Доки дори се зарадва, че е посвалил грамчета, защото наборите му трябвало да го настигат Grinning
Изкарахме 3 незабравими дни в Копривщица, Стрелча и Панагюрище, та революциония дух bg ми дойде в повечко. Голямо обикаляне падна и като можете да очаквате Емо бе неотлъчно в ръцете ми или на гърба ми. Не даваше на никой да го вземе включително и баща му. Да живее Фастум гела, че иначе незнам как щях да оцелея тези дни. Днес съм с мускулна треска от ходене, носене и от игра на хорца в механите. Емо като добро дете заспиваше в количката и ми оставяше по 2 часа свободни всяка вечер за забавления. За сметка на това пък през нощта ревеше като дърто магаре и съм спала по 3-4 часа на вечер.
В колата Емо се забавляваше с дъвкане на играчки или спеше. Планинските ни пътища са осеяни с много завои, които ми направиха голям номер - Емича не пропусна ден без да оповръща колата Sick. Първия ден мъжа ми шофира и след като повърна Емо му се накарах, че кара бързо. На връщане аз шофирах и постигнах същия успех, да не казвам, че и "по-голям" - Емо изпоцапа всичко. Втория път се бях подготвила и оставих таткото да забавлява детето и да го пази, ако вземе да повръща. Косе обаче се ошашка и забрави и за торбичката и за пеленената, които бях подготвила за случая. Днес колата е на автомивка, че добре е осмърдяна.
Да ви "похваля" още малко моето диваче. В събота седнахме в един ресторант да обядваме и две дечица се заиграха с Емо. Количката бе до мен и мислех, че нещата са под контрол. Да ама Емо се изправи да се радва на хлапетата, заклати се в количката и докато успея да го хвана прелетя отдругата страна и тупна на мраморния под. Разминахме се само с уплаха. Ей, страшно подвижни се и се плаша как ще го опазвам това диваче.

Гледам, че поводите за празнуване във форума са били доста:
ЧЕСТИТО на имениците от изминалите дни, на порасналите, проходилите и обзавели се със зъбче дечица.   bouquet  bouquet  bouquet

СминиHug за решението за кърмене. Радвам се, че не съм сама Simple Smile
Кумовете ни са вярващи хора и когато решихме да кръщаваме Емо им предложихме сами да решат кой да го кръсти.

Кръщенето в съвета е само повод от съвета да се събират пари от хората - напълно безсмислено е поне за мен. Смисълът на кръщението е детето да се въведе във православната вяра. Вярно, че ръсейки отдавна заучени соц.приветствия в съвета ще предадат една изкуствена тържественост, но това не е кръщение. Ако повода е само да се съберат роднините и да се съберат подаръци за детето то рождения ден е по-добрият вариант. Не искам да обиждам майките спрели се на "кръщене" в съвета изказвам само мнението си.
ИКИ, за кръщенето няма точно определено време и място. Когато и където решите можете да кръстите детето. Аз кръстих Емо на 4-я месец, защото тогава успях да стигна с бебето до Варна, за да го отпразнуваме с роднините. Ако имаше възможност бих го направила още на 40-я ден - просто по-рано не пускат младенци в храма.

# 198
  • Добрич
Хайде да ви почерпя с торта!

Благодаря ти Зелена мамба!  bouquet  bouquet  bouquet Успях!

# 199
Галя, ама голям сладур си отглеждаш ти, бе! Hug

Да я нацелуваш хубавицата! Heart Eyes

Mum, успех с детегледачката!  bouquet

И благодаря за поздравите Wink

# 200
Честито на патерици на Фил и Галето  bouquet!

Честито на месечинките от изминалите дни и на днешните Мадлен, Явор и Алекс!

Сега остава и аз да изнамеря някоя торта и да видим дали най-накрая ще мога да цопна нещо тук за моята Лекса.

ЛеСи, как не са музикални овните, бре. Мойто мъж е първоаприлски такъв и е много музикален човека, дано и малката прихване нещо от него.

Еееее, Бурка, хайде да ви местят офиса, деее, много ще ми е приятно да се видим някой ден. А за закуската да ти кажа, пък и на всички други. Лекса прояде от Йо Бейби ( най-накрая Praynig), та сега и го меша с овесени ядки и и вкарвам допълнително намачкан банан и си го хапва добре това цялото чудо. Доволна съм много.

Честито на всички проходили, много взеха да стават.

И не на последно място, сърдечно благодаря за поздравите към Лекса Hug!

# 201
Здравейте и от нас.
Дея айде лятото сме в Италия нали мацка?
Честито на месечковците.

# 202
Галя, ама голям сладур си отглеждаш ти, бе! Hug

Да я нацелуваш хубавицата! Heart Eyes

Филипа, 10х Simple Smile

# 203
Здравейте и от нас,

тук е пролет, времето е направо раzкоШно и съответно гледаме да сме на вън  Sunglasses   

Мимка, добре zавърнала се   bouquet  В Пукет наистина било 4удесно, и аz съм 4увала само положителни отzиви. Я кажи как се справихте на път с бебе, как иzдържахте полета, как се справихте с 4асовата раzлика и смяната на климата?  Thinking  Аz си го представям трудно да държа Милена 2 4аса в мен когато летим до БГ, но 14 4аса  Shocked   Stop

4естито и на пеШеходеца Дени, много сладък клип  Heart Eyes  И на Соня zа първото zъб4е, както и zа Али zа 8мото (други пропуснах ли в бърzината?)

Заглавието на темата ни важи с пълна сила при нас. Милена постоянно идва, хвърли ръце около врата ми и ме целува  Heart Eyes  В събота сутринта, когато мъжът ми се раzмърда в леглото, отиде до него и го целуна zа добро утро. Беz малко да се раzрева, много се раz4увствах  Blush

Ина4е ниЩо ново тук, добре сме, спането и то се подобрява, и май при нас се дължи на храненето, zаместих сутреШното кърмене със zакуска, това Ще да е тайната на успеха ми  Wink  За сметка на това пък zаспиването пак стана малко проблемати4но, но пълно Щастие няма  Wink 
Другата новина е, 4е си zапаzихме билети zа лятото, от 21.8. до 11.9. Ще сме във Варна  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses 

Лек ден   bouquet

# 204
  • София
ТАНЧЕ, ИМА ШАНС ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ ВЪВ ВАРНА!

# 205
Юлче-ами то май твърдото гориво не еот голямо значение за качването на килца.Ей го,мой Христо,яде по 200грама на ден когато е в супер настроение и си качва колкото вас.а вие това го омитате на едно ядене.
Аз мисля,че без никакви усилич съм заместила 2 храненета почти.Сучем към 9 и после около 4-5.Доволна съм!Мислих,че ще е по-трудно Thinking

Мецанкааа,нещо се губиш NaughtyА  аз имам въпрос към теб PraynigКажи ми ,моля те,колко шишенца боя си взе от Марабу-то?

# 206
Юлче-ами то май твърдото гориво не еот голямо значение за качването на килца.Ей го,мой Христо,яде по 200грама на ден когато е в супер настроение и си качва колкото вас.а вие това го омитате на едно ядене.

Въобще не е от значение, той винаги така си яде - откакто съм почнала твърдата храна всичко, което му се дава, се омита  Mr. Green
Ама надеждата ме крепи  Mr. Green

# 207
Ей, блазе ви че си хапват дечицата ви. Моя син е много злояд. Аз гледам да му разнообразявам храната и да предлагам все нещо ново и хубаво, а детето като си стисне устата даже и не опитва какво му предлагам. Понякога му готвя по цял час и накрая не иска и да близне, това което съм приготвила. Общо взето за сега ядем без проблеми само пасиран банан с ябълка и една лъжица каша. Всичко друго или не го близва или яде максимум 5-6 лъжички. Sad А да и АМ си хапва без проблеми за сега.  Rolling Eyes

# 208
Олооо "зелена мамба"  Mr. Green ,скоро ме чакай у Загората  Mr. Green Имам да черпя дааа ,взех си изпита  Laughing

Мимка,как ще отпрашим нейде по женски  Mr. Green с още една мацка и хубаво поне за седмица ще си починем  Wink

Честито на празнуващите днес  Hug

Дея-Мария е все още без зъбче  Rolling Eyes ,има ли такива дечица други?

# 209

Мимка, добре zавърнала се   bouquet  В Пукет наистина било 4удесно, и аz съм 4увала само положителни отzиви. Я кажи как се справихте на път с бебе, как иzдържахте полета, как се справихте с 4асовата раzлика и смяната на климата?  Thinking  Аz си го представям трудно да държа Милена 2 4аса в мен когато летим до БГ, но 14 4аса  Shocked   Stop

Полета се издържа, не я държа на ръце, а в коша от количката на седалка.
Часовата разлика за 2 дена се оправихме.
С климата нямахме проблеми.
Това да не водим децата си по почивки явно го има само в Бг, беше пълно с малки деца, даже едното бебе беше на 3 месеца в нашия хотел, не знам защо българина трудно се престрашава да заведе детето си някъде далече.Аз не мога да си представя да си оставя детето на бабите и да си гледам кефа, вместо да съм с него.

Общи условия

Активация на акаунт