За 8 март на мама Априлчето целувки ще раздава

• 9 392
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • 2 етажа над тавана
Пуснала съм нова тема, ама да си допишем тази, тъкмо ще  доукрася новата! Mr. Green

# 271

4естит рожден ден, мила Рая   bouquet  Желая ти много Щастие, едно беzгрижно детство, послуШни родители  Mr. Green, един Щур купон и беzброй подаръци  Hug

Брей, zапо4наха рожденните дни, много вълнуваЩо  Crazy  Аz оЩе не zнам какво Ще правим на РДто на Милена  newsm78 

# 272
  • София
Момичета, влизайте в темата за срещата, че време не остана : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156956.new#new

# 273
а така, имаме си вече годишниче - Честит рожден ден на Рая   bouquet

# 274
  • Русе
Честит 1-ви Рожден Ден на кака Рая!

Да расте здрава, прекрасна(като името си), щастлива и все така силна, за радост на мама и тати!
Жени, честита ти рожденичка!
BTW, по отношение на кръщенето, мисля точно като теб и Юлчето. :peace

Честито и на месечковците, проходилите и озъбените!

# 275
Няма да се разписвам в новата тема, макар че едва устисквам Crazy, за да изпишем тази. И за да стане още по-бързо това - слагам по едно голямо ароматно следобедно кафе! Mr. Green

Иленка, днес си мислех за вас!  Heart Eyes Оздравяхте ли всички?
А BTW какво е? Нещо съм изтървала... newsm78

Днес извеждах Вили само на двора, че доста духа, макар и да е слънчево.  Whistling Градинарствахме двете - садихме и пресаждахме цветя - хобито на мама. Laughing

# 276
  • София
Ооо Пеги, снахата е голяма сладурка!  Hug И тя май като Валката ще да е голяма разбойничка, като гледам каква цицина има точно в десетката  Mr. Green

Леси, и ние бяхме до скоро на вълна кухни; харесвам нестандартни идеи и твоята ми се вижда много готина, дано да успеете да си я направите както искаш. Нашата кухня си я правихме съвсем сами и съм много доволна от резултата.

А Вальо ме изуми със страха си от една дрънкалка. Бях му я давала като бебе и той се разрева от нея и вчера пак я изрових от коша с играчките. Като я бутна към него, той почва да лази назад, само и само да не го достигне, а като му я подам в ръката, почва да трепери целия; Ако я вижда, тръгва на заден ход, без да откъсва поглед от нея и чак като му изчезне от кръгозора, се обръща... егати садистичната играчка!  Twisted Evil

Аз разглеждах летните колички и в крайна сметка реших да си карам с мойта, но може да си взема кола за бутане като тази на Цвети. Иначе много си бях харесала тази количка.

Енви, BTW (от between) означава 'между другото'.

# 277
енви, от английски-by the way-между другото.

А, Ренката ме изпреварила, ама нещо ни се различават становищата Mr. Green

# 278
BTW си мислех че е by the way 
филипка ме изпреварила Crazy

# 279
Ха, сега де, две мнения по въпроса... Mr. Green
Ама съм и аз едно немскоговорящо такова неразбиращо... hahaha

П.П. Чудех се, дали няма нещо общо с bTV!? Няма ли по-дребен шрифт за тази ми глупост!? Crazy

# 280
Сдушили са се значи  Mr. Green. Разбойници от сега.  ooooh!. Ина се страхува от един динозавър пеещ и разхождащ се. Ох още нещо щях да пиша ама пак падна този път по дупе не по глава.  Laughing

# 281
Честит 1-ви Рожден Ден на Рая!
 Да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и татко!  newsm51  newsm59
Честито и на месечковците ни!    ura
 Днес бяхме на консултация и за голям наш късмет кантара се повредил и не можаха да ни изтеглят  Sad  Поне разбрахме че сме пораснали с 2см, ама аз това си го знаех понеже го меря от време на време с метара. А ме интересуваха много килограмите, понеже последно време караме на фотосинтеза- много е скаран с яденето  Sad

# 282
  • София
Ха, сега де, две мнения по въпроса... Mr. Green
Всъщност, те са прави!  Wink Написах го просто без да се замисля  Embarassed

# 283
  • 2 етажа над тавана
Хайде скок в НОВАТА ТЕМА Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт