💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 187
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 375
  • София
ddarri, при Борисенко езиковата бариера е предпоставка за моментни както комични, така и нелогични действия, безхитростен и добродушен е, което не предполага втори план. Стан не зная с какво да го оправдая, като Мъглявината Андромеда ми е Grinning
Хах,да.Неделчо определи стратегията му като квантова.Когато е в стаята е електрон,като излезе-се държи като вълна.Simple Smile
На мен ми е забавен,както и Борисенко,но единият отпадна,другият изпя лебедовата си песен.
Мартин си пожела на глас грошовете му и боговете ще му изпълнят желанието.

# 376
За мен Силвия е един от най-интересните участници, влизали някога. Изключително добра форма, умна, адаптивна, но непостоянна и с много голямо чувство за справедливост.

И аз я мислех за умна и адаптивна но след снощната игра вече не. Направо не мога да повярвам, че не отвя оня мърморко.

# 377
За мен Силвия е един от най-интересните участници, влизали някога. Изключително добра форма, умна, адаптивна, но непостоянна и с много голямо чувство за справедливост.

И аз я мислех за умна и адаптивна но след снощната игра вече не. Направо не мога да повярвам, че не отвя оня мърморко.
Не е сигурно защо не го е отвяла. Толкова упорито отбягваше мидата... Тя не би си признала, но според мен искаше да си ходи. Особено след споделеното в подкаста явно просто много ѝ е дошло постоянното напрежение в племето.

# 378
Може би съм от малкото хора, които ДиМ не ги дразнят. Даже са ми безлични, но им се кефя, че са влезли подготвени, а не само за приключението.

Странно е как хем се хейтят участници, които наистина не знаят къде отиват или ние не разбираме на база какво са избрани и  в същото време като има от другия тип - пак хейт.

Аз приемам игрите като сериал и всеки си е в някаква степен в роля.

И няма да се уморя да го повтарям - има парично награда, би трябвало всеки кандидат да иска да стигне до топ 3 и да и победител, иначе не си заслужават всички мизерии, които търпят.

# 379
Аз не виждам желание в Пелипенко да си ходи, не знам какво са си говорили със Силвия. То така излиза, че всички са искали да си ходят. Иначе по принцип имам чувството, че Силвия не е толкова откровена колкото се опитва да се представи. На няколко пъти се опитва да извърта някакви неща гледайки с жален кравешки поглед.

# 380
И аз подкрепям Д и М.За този сезон са най-подготвените и комплексни играчи .Така се стига до финал .

# 381
Неонче , благодаря за преразказа , напълни ми душата .
Електрик , угодия няма , тези риалитита явно се правят за отдушник на прикипелия народ , да избълва всичко за всяка своя несгода , иначе и цикатридина няма да ни помогне

# 382
  • София
Даам, Силвето отпадна. Жалко, но очаквано. Отдавна и секна желанието за игра.
Нима мислите, че един топ карикатурист не може да запомни 10 символа? Моля ви се... 🙄😏
Но ето така се отпада в ИВ, а не по онзи очеизвадния начин, като слон в стъкларски магазин.

Силве, успех в живота! И дано намериш сродната си душа. 😊
За мен ти си най-комплексната жена участник в Игри на волята.

Познах всичко за снощния епизод. Павел и Стан печелят. Изобщо много съм горд с прогнозите си, въпреки че имаше моменти в които бях откровено зле, ама като цяло процентът ми е много висок. Но в ИВ по принцип е лесно да се прогнозира. А и имаш шестгодишна практика. Винаги си прогнозирам преди всяка игра/епизод.

Стан щеше да спечели категорично ако нямаше секунданти. Сега пак спечели. Има ли изненадани? Не.
Просто вкараха още двама човека, за да се получи класическата игра, която я има още от сезон 3 насам.
Това ми е една от любимите игри между другото.
Стратегията на Мартин беше по-правилната и логично спечелиха. Калоян се представи добре, но просто нямаше шанс срещу Мартин.

Поздравления за Павел (най-вече, защото съчета трасе + помнене) и след това на Мартин.

Не ми харесаха думите на Калоян за Борисенко в резиденцията след играта.

Борисенко ще ми липсва. Според мен той беше най-чистата душа този сезон и май единствен ще излезе като изцяло положителен герой и с може би нулев хейт. 😊

За днес очаквам победа за Храбрите.

# 383
И аз подкрепям Д и М.За този сезон са най-подготвените и комплексни играчи .Така се стига до финал .
Аз съм фен на Д и М
Така се влиза в този формат-подготвен от всякъде-и физически и стратегически и манипулативно и с хитруването та даже и със саботажите ако щеш

# 384
На Д и М им свалям шапка, че са подготвени и М винаги ме впечатлява колко е бърз и адаптивен на терена, машинка. НО!!! просто са ми противни като хора... какво да направя... Разбира се предпочитам Мартин пред Стан, защото тъпаци няма как да толерирам ни на живо, ни по телевизията.

# 385
Жалко за Борисенко и пак ме изуми достойнството, с което прие загубата. В случая никой не му беше виновен, най-малко Калоян. Просто е много емоционален и спира да разсъждава. Силвия няма да ми липсва, а откакто я видях в рекламата за покер, хептен. Simple Smile

# 386
Аз също съм в отбор МиД. Харесват ми колко са добри на терен и стратегически и колко много се подкрепят. Уникални са.

# 387
Аз не виждам желание в Пелипенко да си ходи, не знам какво са си говорили със Силвия.

Пелипенко от 1 месец постоянно се самопредлага за номинация преди съвет, но никой не я отразява😀 То е очевидно, че смята целите си в предаването за постигнати (вероятно популярност и разпознаваемост) и се чуди защо още е вътре. Иначе се справя добре на игрите, даже по-добре от началото, но се вижда, че е хакуна матата - хич не се стресира и не е пренавита като останалите, защото вероятно не ѝ пука особено.

# 388
След Алекса не си предствях, че някой ще спечели толкова обилно народната омраза, но е факт, че дори Рълев към момента ми е леко симпатичен в сравнение с двамата стратези от Долно Нанагорнище. И как се говори винаги за тях като за 'победителите', никога в единствено число.

Допълнение: При Пелипенко се получава ефекта на Остави, имаш желание. Принципно ме кефи идеята да се праща този, който видимо най-много се скатава...

# 389
Разбира се, че няма да номинират Пелипенко, не им е конкуренция, по-изгодно е да се праща силен играч на елиминация.

Общи условия

Активация на акаунт