💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 184
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 390
А двамата "победители" дали са си делнали наградата? Как мислите? Редно е според мен. Те станаха новите Пижо и Пендо, Крачун и Малчо, въобще сиамски близнаци.

# 391
Дано сред младежта има колкото си може по-малко "уникални" от типа на дуото! Имам предвид като характери.
Представям си в следващия сезон на битка участниците подготвени от двамата "треньори" - двама лежат на пясъка и събират тен, други двама седят на брега на морето и си плацикат крачката, а останалите броят чайките и с досада чакат да свърши битката. "Уникални" стратези 😄.
Мартин ( или продукцията) видяха, че двамцата се "радват" на всенародна любов и решиха да поизтъркват имиджа на "императора" 🤣 като направиха клип с кой? с Борисенко. Защо? Защото видяха, че хората го харесват, че го обичат, че се ценят качества като честност, доброта, позитивност.
Нито веднъж той не обвини никой, не се развика на никой, не обиди никой, за разлика от "магьосника", който при първи неуспех или неподчинение на плебеите от племето изпада в гняв, обиди, набиване на канчетата като на второкласници. Такова поведение може да се хареса само на такива хулигани, които в моловете нападат хора, но като група макаци. Иначе като единици са кръгли, страхливи нули!

# 392
И аз съм от отбора на Добрин и Мартин. Не са ми първи любимци, но не ме дразнят изобщо. През този сезон единствено Кралев и Благо не понасях. Също и Анита не ми беше симпатична. Всички останали са ми Ок.

# 393
А двамата "победители" дали са си делнали наградата? Как мислите? Редно е според мен. Те станаха новите Пижо и Пендо, Крачун и Малчо, въобще сиамски близнаци.
Сигурно е такъв планът им. Очаквам, обаче, императрин да саботира маргарин. Напълно в негов, безработен стил.

# 394
Аз симпатизирах на Добрин понеже на терен много ме впечатлява. Но, Мартин не го харесах още от началото- просто не се доверявам на прекалено излъскани и вечно усмихващи се хора. Но отношението му в последните дни към съотборниците, синхроните, в които все другите са се провинили, това излъчване на отличника, който се разклаща при първата петица, почнаха много да ме дразнят, а и ПР допълнително му лъска образа и не помага да го харесам...трудно ми беше да си намеря любимци този сезон, сега ми остава да викам за Гешев или Раду...но никой не може да измести Сития лъв в моето сърце (не съм гледала С4)...stuck_out_tongue_winking_eye:

# 395
Нима мислите, че един топ карикатурист не може да запомни 10 символа?

Да, абсолютно смятам. Не виждам какво толкова има да помни един карикатурист, че да му помага в подобна специфична игра. Карикатуристът гледа клиента си и преувеличава някои негови черти. Нищо общо със запомняне на двойки символи за по-дълъг период за време и то след голямо тичане. 
Ако не си играл тази игра преди (да си тренирал вкъщи както казват някои герои) имаш всички шансове да се издъниш както сме виждали много пъти. Абсолютно същото като с играта с купичките.

# 396
Интересно ми е защо на провинилите се-Стан и Борисенко им дадоха помошници в играта, не беше ли правилно сами да се спасяват от греховете си??

# 397
  • Sunshine state
Интересно ми е защо на провинилите се-Стан и Борисенко им дадоха помошници в играта, не беше ли правилно сами да се спасяват от греховете си??
Защото Мартин трябваше да блесне като най-добрият и най-умният сред всички свои поданици. Отделно Стан трябваше да изпълнява командите му безпрекусловно, да не проявява своеволия и показва напъни за мисловна дейност, та да изкупи греховете си пред Императора за безочливото предателство, което дръзна да направи. След това Мартин трябваше да помилва пубично Стан, което той направи...

# 398
Това едно. Друго - щом ще гонят, да гонят двамата. Защо изобщо се дава шанс да се спаси един? Каква елиминация е тогава? Или поне това, което казаха пред строя.

# 399

Едновременно с финала на Къщата на инфлуенсърите

# 400
Ако ще някой от първи клас да се подготвя за игрите, ако не е погледнат с добро око от продукцията няма да спечели.
Това по въпроса с М и Д.
Евала за подготовката, ама и другите са хора, имат достойнство и не заслужават такова отношение. Затова сме на това дередже като държава и народ.

# 401
Снощи пропуснах- на Силвия кубът същото тегло, както и на мъжете ли беше?

# 402
Снощи ми попадна едно клипче с Борисенко и Мартин. Страхотен е Борисенко, толкова красота и грация има в това, което прави! Става ми много тъжно, като си помисля как трябваше да бута варели и колички, а не се видяха тези му качества... Няма никакъв смисъл на кастинга да избират хора, различни от хамали, целият им потенциал отива на вятъра Worried

# 403
Според мен Пелипенко непрекъснато се самопредлага по-скоро от кумова срама, като стане нещо въпрос за "поемането на отговорност", както и да се направи, че е над тия неща, иначе не мисля реално, че много иска да си ходи. Иначе както писах излиза, че женската коалиция дето толкова драпаше да коли и беси и да върви напред, те половината искали да си ходят всъщност ..

# 404
Може би най-голямата ми критика към продукцията не е, че побутва този или онзи, а че определени участници са подложени на недопустим словесен садизъм. Сигурно звучи крайно, но в юдаизма, например, публичното унижение/посрамване се сравнява с проливане на кръв, и дори с убийство. Този вид жестокост се подценява и разминава лесно, защото оръжията на насилника са думи.

Общи условия

Активация на акаунт