💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 183
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 405
  • Буркина Фасо
Снощи пропуснах- на Силвия кубът същото тегло, както и на мъжете ли беше?
надали всичките кубове са по 100 кила, но дупките на гумите през които се провираха бяхя еднакви, с което се облагодетелстват  по-кльощавите и по-ниските.

# 406
Относно провинението на Стан и Борисенко, направо се чудя, Борисенко като е толкова отвеян, как изобщо е разбрал, че Стан му подсказва нещо. Много ме е яд на Стан, че Борисенкото отпадна заради него.

# 407
Даам, Силвето отпадна. Жалко, но очаквано. Отдавна и секна желанието за игра.
Нима мислите, че един топ карикатурист не може да запомни 10 символа? Моля ви се... 🙄😏

A,oчаквано? Вчера писа,че Силвия не била коя да е,била машинка в Сървайвър...преди някакви си 20 години. Smile Щяла да им покаже коя е и какво може. лол
Най-комплексна? По-добра от Анджи,Ваня,Елизабет,Елица(на Алекса)...

За желанието й за игра съм съгласна обаче,нямаше такава,защото участието й тръгна лошо.Ако беше се намърдала при мъжете,сега щеше да е в солидна коалиция и още в играта (Маги например винаги е около някой мъж и ето,още е там).
На онова прословуто гласуване,ако беше направила това,което Раду й намекна за гласуването,играта й щеше да е поеме в съвсем различна посока и от аутсайдер,който никой не иска, във фаворит,редом до добри мъже играчи.

Аз ако бях играч,също щях да играя с мъжете,защото мъже отиват на финалите(и аз покрай тях), а не жени. Доказано 6 сезона.

# 408
  • София
Стан винаги е набълбукан с добри намерения, но резултатът е... както видяхме. Малко ми е жал и за него.

И какво ще му е специално на неделния епизод?

# 409
Снощи пропуснах- на Силвия кубът същото тегло, както и на мъжете ли беше?

Със сигурност 3те куба тежаха еднакво (Силвия избра на кое трасе да играе), но 100% не бяха по 100кг, Стан го размяташе като куха ламарина.

# 410
  • София
Наистина какво ще му е специалното на епизода в неделя?
Погледнах програмата-цели два часа ще бъде.

# 411
То от петък до събота включително ми идва в повече понякога, а сега и в  неделя Joy
Имайте милост Sob

# 412
  • София
В събота няма да има,тогава е финалът на ББ.

# 413
В събота е финалът на Биг Брадър, явно няма да има ИВ.
В неделя може да е “специалното” сливане на племената?

На мен пък Пелипенко ми харесва как се справя- комплексна е, справя се добре, не се вие в гърдите колко велика е.

# 414
Силвия сама си каза, че е сядала в скута на Раду, за да й връзва банския. Ама това не са го излъчили и после се изля такъв хейт срещу него, че е женомразец, че е това, че е онова...
Не може ли да се приеме факта, че има мъже, които уважават съпругите си и не се хвърлят в обятията на съблазнителки.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:02 от mery_poppins1

# 415
За зелени съм тази вечер.

Гешев, гледай да не се излагаш и ти.

# 416
Гешев да беше отишъл с Борисенко на елиминацията ,не само да дава акъли.Скатава се при Храбрите ,сега и при Силните се скатава ,на битки вече не ходи.Така ще си издрапа до края.

# 417
На Мартин криптонита му е Стан Joy много ми е забавно как го вбесява натурално Joy

# 418
Да, жените, които играят с мъжете отиват на финал, затова сега ще гледаме само жени номинирани и, съответно, отпаднали. Joy Все пак мъжете трябва накрая да имат слаби противници Wink

# 419
Мисля, че зелените ще победят. С 4 човека не мисля, че ще им позволят да загубят. Мисля и, че тази седмица ще отпадне червен.
Да отбележа, че Пелипенко за пореден път минава по трасе 2 пъти. Сякаш Десислава започна леко да се губи, макар да си има самочувствието.

Общи условия

Активация на акаунт