💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 161
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 480
Сега наистина, ако Микяй стреля по Стан, ще обява това племе за най-залухавото от всички 6 сезона! Ако и тримата стреля по някой от дуото, все още има надежда. Надявам се просто Микето да излезе с една идея повече мозък от Стан🙏

# 481
Сега наистина, ако Микяй стреля по Стан, ще обява това племе за най-залухавото от всички 6 сезона! Ако и тримата стреля по някой от дуото, все още има надежда. Надявам се просто Микето да излезе с една идея повече мозък от Стан🙏
Еми , важното е да сме живи и здрави Joy

# 482
Извинявам се, че викам, ама ЗАЩО СА ТОЛКОВА ПРОСТИ ВСИЧКИ? Joy

# 483
За мен Микяй е по-зле от Стан като човек - не знам дали е по-умен от Стан, но е много прикрит, интересчия и нагаждач, който само се подсмихва многозначително, също е бавен и се забави доста не само в последната игра, но в разговора преди съвета обяви, че Стан бил виновникът - като един прокурор.
А с държанието си по време на съвета Микяй само потвърди горното. Стан искал да го измести от коалицията. Laughing

# 484
  • Варна
Сега ще видим какво ще стане,но  Микяй все си мисля, че е по-хитър.

# 485
Не мога просто JoyJoyJoy Мартин пък иска да му се извиняват, още малко краката да му целуват Joy всички червени изплискаха легена. Утре явно ще разбиват пак Дробчо Joy

# 486
Аууу Мартин ще иска извинения от Анджи. Уж човек трябва да разпусне след работа пред телевизора.  Пък то тея двама съсли ми образуват повече нерви и от колегите Sob

# 487
Вече знам защо е напуснал работа Мартин, колегите му не са искали да му признаят императорската титла и да се държат с него височайшо JoyJoy

# 488
Мартин прилича на пълен контрол фрийк, изпада в истерия, ако някой не му козирува и ако не става на неговата.
Добрин май повече се подвежда по Мартин, отколкото да му идва отвътре, той ми се струва малко по-осъзнат.

# 489
Без думи! Няма такъв сезон, няма такива играчи....наистина е много зле. Трудно е да се гледа нещо, в което не прозира капка мисъл. Разочароващо😔

# 490
Официално това за мен е най-слабия стратегически сезон до тук. Колко умопомрачително е ти да оставиш Стан, който вече е на умиралка и стратегически и на арената, а оставяш дразнителите, които ти викат и са силни в игрите.
Определено тези хора заслужават да загубят и да им се вика щом не правят нищо да елиминират големите играчи...

Нямам думи просто!

# 491
И да! Микяй е идиот.

Последен шанс за Станчо, ако утре са пак на номинации да си изхарчи всички грошове за гласове. Поне да няма какво да му вземат. Тъпо, тъпо....

Мазния иска извинение от Анджи?!?
Софтуерен мениджър, с една цел в живота - игрите. Сполай ти.

# 492
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мога да повярвам колко са тъпи тия хора! Колко пъти ще пропускат възможността да номинират някой от двамата императори?! Изобщо не мога да разбера защо се опитват да се избият помежду си, вместо да се опитат да се отърват от Добрин или Мартин. Хем виждат, че и двамата са от най-силните, хем виждат, че са заедно и допускат хора до себе си само за да ги използват за целите си, хем пак продължават да се самоизяждат... Ами заслужават си съдбата. Тъпаци!

# 493
Утре ще има повторение на “ох, глезена ми” и рев от Добрин. Joy Ама така е, днес много им знаеха устите на Д и М и утре другите ще им го върнат като ги изпуснат два-три пъти Joy

# 494
  • София
Да си кажа набързо мнението за дуото М+Д.
Накратко изявяват се като шефове (на държавно предприятие) а не като лидери. Надявам се, че с времето като пораснат да поумнеят и да разберат разликата между двете.
А за гласуването на съвета просто нямам думи: потресаваща липса на мисъл: гласовете са 2:2 за Стан и Микяй и имаше перфектната възможност да бутнат някой от дуото, обаче глава море, акъл шамандура у тези тримата инак доста симпатични участници (Анджи, Маги и Микяй). Еми после да се сърдят само на себе си защо после така...

Общи условия

Активация на акаунт