💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 022
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 60
ами те са там от месец. трябва да се преместят заради нея ли ?

Не сте разбрали. Тя ги пита защо лежат там, а не до вратата на въздух. Те казаха, че до вратата много пече слънце. След което тя се разкашля и ѝ казаха, ако може да се премести, за да не ги разболее. Тя казя, че ще отиде до вратата, тъкмо да е на въздух. Тогава те изведнъж решиха, че те искали там да ходят и тя няма право да ходи, където си иска, защото им била гост 🤣 голямо гостоприемство, думи нямам.

Червените забравиха за Малвина😂

# 61
  • София
Някой има ли идея защо Борисенко един ден е със стресница ,а на другия ден не? Явно синхроните са снимани по-късно.
Какво е стресница?

# 62
И сега от много мислене ,Силните ще предложат Борисенко да върви капитан,за да оставят Поли.Гешев и Калоян са го измислили.

# 63
И аз мисля, че Борисенко ще е капитан.

# 64
Някой има ли идея защо Борисенко един ден е със стресница ,а на другия ден не? Явно синхроните са снимани по-късно.
Какво е стресница?

Образованието на устната, тип херпес

# 65
Храбрите ще знаят ,че ще е мъж Капитана и ще искат Микяй да е.Може би знаят ,че ще е елиминация.

# 66
Стресница е херпес.

Може да маха коричката и пак да се образува.

# 67
Оф, гледам със закъснение. Това в изолатора е някакъв абсурд. Не вярвам, че са реални разговори. Надявам се да е сценарий.

# 68
  • Варна
Гледам и аз със закъснение, тоя изолатор е пълен абсурд!!

# 69
Всички неприятни за мен са в червените.  Дано силните вземат резиденцията отново

# 70
  • София
Благодаря за новата тема! Корицата е страхотна, както и всичко останало. Hug
Силвия нищо не каза за Деси май. То не че има какво толкова.

# 71
  • Stockholm
Хората  на корицата не ги познавам изобщо Joy Помислих си, че съм попаднала в друга тема.

# 72
Добрин и маргарин, защо не искат да са капитани сега? Напълниха гащите май Joy

# 73
Аз пропуснах моментите в изолатора и слава Богу. Нямам желание да гледам подобни простотии.
Защо Добрин казва кой трябва да започне пръв? Това правило ли е?🤔
Анджи, мила, не бъди наивна. Никой няма да се държи с теб внимателно. Напротив.
Очаквах, че тя избра Стан с мисълта, че битката ще е елиминационна, а тя опипвала почвата....отново продължаваме с нелогичните решения.

# 74
  • София
Наистина Борисенко с брада и с коса ала бръкнал в контакта беше с характер. Сега на гол охлюв е замязал и като игра и като външност.

Общи условия

Активация на акаунт