💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 235
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Оф, голяма драма, голямо чудо. Само Стан има грехове, а двамата мушмули като 2 или 3 пъти саботираха собственото си племе - за тях само хвалби и чудо. Що не ги изказа класната на всеослушание?
Ами, не ми харесва тоя двоен аршин.

# 166
Утре сигурно ще е някаква хамалска битка за капитаните Joy
То всички битки са повечето хамалски, вече стават банални за гледане.

# 167
Гледам със закъснение и...
Павел с нахалството си започва ударно да стресира Силвия, ама тя не поддава, за негов ужас Stuck Out Tongue Winking Eye
А Мазният е възмутен, че някой може да говори по-дълго от него. Явно той задава въпрос и подчиненият трябва да отговаря по войнишки и да млъкне на секундата! Откъде-накъде ще си позволява да говори!
Имало е доста неприятни образи в Игрите, но по-гнусно човече лично аз не съм виждала в нито един от сезоните.
За изминалите 5 предни сезона най-противните участници за мен бях Виктория, Алекса и Виолета, на този сезон това противното измести Алекса! Вече за тези 6 сезона най-противните участници официално мога да заявя, че са Виктория, Виолета, Мартин и чак на 4-то място Алекса, да му е честито колкото повече такива изкачат, толкова той по-приятен ще става на масата зрители! П.С. Гледам този противния и си викам, аз от ден 1 не го харесвам и още на блатото не разбрах тези умните, защо не го изгониха за това, че ги изкара от играта! Той беше пълно посмешище на пъзела, и първият път и вторият път! Та това, което имах предвид е, че на мило и драго бих го заменила с Кралев или всъщност на драго сърце бих махнала примерно Стан, за да гледам как дуото Хари и Доби, му мълчат като нас**ни и показват всъщност какви момиченца са!

# 168
Ох, на Императора му пожелавам, ако се класира за Ол Старс, да му се падне в коалицията Мани Миглата да й разяснява тънкостите на трасето..а в другата коалиция другия нервак Мартин, да се надцакват кой кого надхитрил с коалиционните партньори...Stuck Out Tongue Winking Eye  Сега сериозно, за мен победител е този, който владее най-вече контрола над себе си.

# 169
Жалко за Борисенко, но май утре ще бъде победен от Стан, че то иначе ще останат дуо Маргаринови без коалиционен "партньор".

Павката ми се струва, че по сценарий трябваше да отпадне и в изолатора да съберат Раду с Виктория и Силвия. Виктория надигра "боговете" 🤣 на продукцията и затова я натириха така унизително.

От всичко най,-много ми харесва трансформацията на Маргаринчо. Няма я вече тази самодоволна и ехидна усмивчица. Показа си истинския характер, който прикриваше досега. Не понася загуба и все другите са виновни. Дано не стане някога шеф, че горко на подчинените му. Никаква обективност спрямо неговите действия и решения, както и на злобаря до него.
И само какви претенции има за резиденцията. Все едно той я е капарирал за цял сезон и му се полага, защото е "император" 🤣. Когато бяха в нея двамата ШМЕКЕРИ бяха заети единствено с "леж и яж" и схемички да  диплят. Надявам се, че му свърши абонамента за там.

# 170
Аз все още не мога да повярвам, че Поли не е българка Joy Толкова добре говори български, а май не е била чак толкова малка, когато е дошла да живее в България, поне доколкото си спомням.

E,как да не можеш да повярваш.Акцента й се усеща на всяка втора дума. Rolling Eyes

Изгледах тъкмо епизода,поредната излагация на Продукцията.За серийни саботажи си траем,защото Добринчо и Мартинчо са послушковците,които продукцията харесва.
За едно поклащане на главата- то патоси,но размахване на пръстите, "Какви са последните ти думи" бла бла...Евтино,нискокачествено шоу!

Стан е изключително глупаво същество.Отвори ли си устата да ръси думи без смисъл и ми идва да изключа звука.

# 171
Малко бързи коментари и цитати.
За мъката с която гледам всяка битка в която се карат каяци, ще пиша отделно.

Деси се натъжи че за нея нямаше нищо от Силвия.

Анджи:
-- Добри ми влезе рязко!
За това че първо на нея даде думата в избора за капитан. Последвалата нейна реакция е учебников пример как НЕ се прави. Никакъв усет няма това момиче.  (Мартин също няма, но за него по-нататък).  Можеше да каже примерно - Ами аз не съм се ориентирала още тук кой какво иска, ти например Добри - искаш ли да гласувам за теб? А ти Стан искаш ли?    Вместо това, каквото направи тя си беше именно "рязко влизане"

Борисенко:
-- Посрещайте ново капитанско дупе!

Сценката с мъмренето беше отвратителна, писали сте, а па Стан като взе да се извинява на "боговете" направо ми се доповръща.   

Димо:
-- Стан хваща цаката на каяка!
-- Стан също паркира кануто!
-- Гешев също паркира каяка си.
-- Сега ще разберем дали Магдалена познава каяка..
и т.н. въртеше ту "каяка" ту "кануто".

Борисенко:
-- Да не получа шамар с лакът!

Марто:
-- Аз се сещам защо я успокояват - за да я придърпат към тяхната коалиция.
Аз:
-- Лошо Седларов!  Сещаш се, че са по-хитри. А ти защо не си по-хитър от тях?

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 06:54 от Soney

# 172
Бахти и диктатурата тоя сезон😆😆
Има някои момчета, които си мислят, че всеки може да говори, когато само те кажат и да прави и диша само, когато те кажат😆

То и едни момичета имаше такива, зелени... Ама за тях мълчим.

# 173
Довечера ,както гледам играта е за памет ,не силова.Стан не един път е доказвал ,че е добър с паметта,докато Борисенко е разсеян и не помни /той и правилата на игрите не помни  Joy/
Значи развоя е ясен.Стан побеждава.

# 174
  • Sofia
Аз се чудя къде са им жилетките на двамата мъже от изолатора срещу Силвия? Или отново "правилата" не са това, което трябва да са? Целта им не беше ли да изравнят силите (мъже срещу жени) или нещо пак съм се объркала, или пък Силвия не е жена? 🤔 Към "принципната" продукция е питането!

# 175
Сигурно в изолатора действат други правила.

# 176
В събота няма да има ИВ.Преместили са го в неделя.

# 177
  • София
Не ми харесва, че постоянно нещо от продукцията издават като стратегии и какво говорят помежду си участниците. Нищо общо с реалити формат. Трябва да знаят всяка секунда къде и какво се случва. Елемент на изненада нулев. Гейм мейкъра да режисира развоя на 100%. От тази гледна точка това е най-слабият сезон за мен. Дори не споменавам тотално изпочупените състезатели, което е и рекорд за всички шест сезона.

# 178
Още от началото Мартин не ми хареса и се радвам, че инстинктът ми е бил прав. Ако, чуя думата император още веднъж Unamused

Павел вече да си ходи, че мирът на Раду да се развали малко. Колкото и добър в игрите да е Раду ми е изключително противен. Кармата му е винаги да има зелена жена до себе си.

Това със предателството щеше да е хубав театър, ако двамата не бяха капитани.

# 179
Бахти и диктатурата тоя сезон😆😆
Има някои момчета, които си мислят, че всеки може да говори, когато само те кажат и да прави и диша само, когато те кажат😆

То и едни момичета имаше такива, зелени... Ама за тях мълчим.
Когато бяха " на власт" дамите имаше и демокрация. Именно когато имаш власт се вижда какъв човек си. Бяха толерантни , уважителни и добронамерени . Дори дадоха капитанство на опонента. Ако някой не вижда разликите си е негов проблем. Никога не са се държали с по малобройната коалиция , като с куче - ти тука няма да стоиш , ама и там не може . Желанието да мачкаш някого психически не съм видяла в жените. Не говоря за жените по принцип, а конкретно за тези. Също и винаги са давали право на мнение и глас по време на битките

Общи условия

Активация на акаунт