💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 235
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 180
Не им трябваше да го мачкат психически Раду - те го смачкаха физически. Изгониха Калоян, Караолис и накрая се усетиха, че трябва да имат поне един мъж в племето. Бяха уважителни, защото им беше нужен за битките. През половината от престоя си, той играеше сам срещу отпочиналите и нахранени мъжаги от Храбрите. И накрая, когато му дадоха капитанския пост, той беше абсолютно изтощен и неконкурентно способен.
И като капак - развалиха коалицията Satisfied. За какво тогава беше всичко това?! За да съсипят Раду?

Бахти и диктатурата тоя сезон😆😆
Има някои момчета, които си мислят, че всеки може да говори, когато само те кажат и да прави и диша само, когато те кажат😆

То и едни момичета имаше такива, зелени... Ама за тях мълчим.
Когато бяха " на власт" дамите имаше и демокрация. Именно когато имаш власт се вижда какъв човек си. Бяха толерантни , уважителни и добронамерени . Дори дадоха капитанство на опонента. Ако някой не вижда разликите си е негов проблем. Никога не са се държали с по малобройната коалиция , като с куче - ти тука няма да стоиш , ама и там не може . Желанието да мачкаш някого психически не съм видяла в жените. Не говоря за жените по принцип, а конкретно за тези. Също и винаги са давали право на мнение и глас по време на битките

# 181
Мартин и Добрин са толкова неприятни, че едва се понасят. Според мен, когато са вървели снимките, продукцията не е очаквала подобен развой. Толерирането направи доста, но тази самонадеяност на крайна инстанция, чувството за всепозволеност, изменчивата представа за поведенчески граници и чистата злоба обединява двамата и окрупнява всеобщото усещане, че са противни. Иначе Добрин е доста по-семпло момче, което в друга компания бе изглеждало като скромна натренирана машинка, но до Императора и той взе да пъчи рамене. Ами... аз вярвам, че животът е винаги прав. Победители или не - неприятни и хлъзгави хора.

# 182
Добрин е бесен. Бесен е Grinning

# 183
Напоследък не ми остава много време да коментирам в реално време, но минавам набързо да си кажа прогнозите за довечера.

За капитанската - прогнозирам победа за Стан, именно заради частта с паметта. До момента на всички такива игри е блесвал, а и Борисенко го видяхме на блатото, че не се справяше с пъзели, съмняваме и тук с паметта да се справи.

Изолатор - прогнозирам първи Раду, втора Силвия и трети отиващ си Павел за мое съжаление. Павката вече няма никаква енергия, според мен и стимул и най-вероятно ще се забави на самото трасе. Имам малка надежда, че може и той да е втори, заради частта с паметта, тъй като Силвия май не блести много на такъв тип игри, а Павката не сме го виждали до сега на нещо такова. За него може да е плюс помненето на текстове на песни и да го приложи и тук.

# 184
Не им трябваше да го мачкат психически Раду - те го смачкаха физически. Изгониха Калоян, Караолис и накрая се усетиха, че трябва да имат поне един мъж в племето. Бяха уважителни, защото им беше нужен за битките. През половината от престоя си, той играеше сам срещу отпочиналите и нахранени мъжаги от Храбрите. И накрая, когато му дадоха капитанския пост, той беше абсолютно изтощен и неконкурентно способен.
И като капак - развалиха коалицията Satisfied. За какво тогава беше всичко това?! За да съсипят Раду?

Скрит текст:
Има някои момчета, които си мислят, че всеки може да говори, когато само те кажат и да прави и диша само, когато те кажат😆

Когато бяха " на власт" дамите имаше и демокрация. Именно когато имаш власт се вижда какъв човек си. Бяха толерантни , уважителни и добронамерени . Дори дадоха капитанство на опонента. Ако някой не вижда разликите си е негов проблем. Никога не са се държали с по малобройната коалиция , като с куче - ти тука няма да стоиш , ама и там не може . Желанието да мачкаш някого психически не съм видяла в жените. Не говоря за жените по принцип, а конкретно за тези. Също и винаги са давали право на мнение и глас по време на битките
[/spoiler]
Изгониха Караолис и калоян, защото иначе те щяха да изгонят тях. Това са нормални действия, между две коалиции . Да се твърди, че са актове на насилие и подигравка с Раду е толкова нелогично, че и на Стан не би му хрумнало

# 185
Състезанията с гребане в каяк в Игри на Волята са ми голяма мъка за гледане. Кой развил мускули, кой кардио, кой пъзели, кой плуване, кой стратегии, обаче с каяка положението е тотал щета. Не казвам, че е трябвало да хукнат да тренират, макар че ако аз ги подхвана за един-два часа ще има много голям напредък. И ако с гледане на ИВ се добива доста полезна информация, каквато например у Борисенко липсва, защото не е гледал, с четене на форума също може да се добие полезна информация, особено по отношение на каяците.

Разбира се продукцията отново търпи критика. Миналия път им бяха раздали "гребло за бъркане на лютеница".  Този път се бяха престарали в обратна посока, раздали им спортни маркови весла.
Като казвам спортни - имам предвид две неща:

1. Ъгъл между перата/лопатките.  Това прави употребата им по-трудна за хора които ги хващат за първи път. Оптимизирани за за скорост, но за хора с тренинг. За начинаещи гребане с успоредни пера идва по-отръки.

2. Несиметрични пера. Това означава че веслото автоматично придобива лява и дясна страна и ако хванеш левия край с дясната ръка, е грешно - както впрочем направиха голям брой състезатели.

Не на последно място, казвала съм го и преди, К2 се кара от сам човек ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на задната седалка. Мисля че единствено Пeлипенко направи така и Димо се удивляваше колко сръчно взела завоя около платформата.

Деси и останалите държат лявата страна отдясно.
Дългата страна на перото трябва да бъде отгоре, а не отдолу като при тях.

Анджи - грешно

Калата го държи правилно

Микяй- грешно:

Марто грешно. На тази снимка се вижда, че имаме ъгъл между перата, на английски "feathering". Това от дясната му страна сочи надолу, a това откъм лявата му ръка сочи назад. Тоест "развъртяни" са на 90 градуса. Това е добре за спортисти с тренинг но по-трудно за никога нехващали.

Маги, не се сяда там!!!

Пeлипенко - точно така, сяда се отзад.

# 186
Изобщо нямат аналог Мартин и Добрин нито сред жените, нито сред мъжете, само Раду на моменти . М и Д се държат точно като шефове с подчинени, като са им от полза и се справят добре има потупване по рамото и бонус (няма да те номинираме), когато обаче не вървят нещата - естествено вината е на подчинените , никаква милост, направо биха ги уволнили ако могат Joy Само не ми е ясно защо всичките други се държат като подчинени,с какво точно тия двамата са им взели страха , та все им се оправдават и обясняват Thinking

# 187
Сигурно сте чувала /надявам се/ думичката ИРОНИЯ. Смешното и нелогичното беше, че развалиха тази така "важна" коалиция. И пак ги изгониха. 

Скрит текст:

[/spoiler]
Изгониха Караолис и калоян, защото иначе те щяха да изгонят тях. Това са нормални действия, между две коалиции . Да се твърди, че са актове на насилие и подигравка с Раду е толкова нелогично, че и на Стан не би му хрумнало

# 188
Ами именно, не е луд този който яде баницата. И тук непопулярното мнение, че продукцията вкара цял взвод опоненти , които можеха да им "пръснат панаира". Да ама , не , всеки си мишкува. Добре , че дойде членка на женската група (която си е баш повече мъж от много перки и мускули ), та да вкара дисбаланс в душевното равновесие на Императорите. Мартин обаче , бързо надуши Анджи , че няма да им е рая и почнаха РадУвските психатаки и очерняне

# 189
  • София
А аз искам вече Павел да отпадне, колкото и да ми е симпатичен - за негово добро. Очевидно няма шансове за победа, особено след концлагера, и очевидно му се искаше да си иде още миналата седмица. Вероятно не се чувства добре и физически.

Изобщо нямат аналог Мартин и Добрин нито сред жените, нито сред мъжете, само Раду на моменти . М и Д се държат точно като шефове с подчинени, като са им от полза и се справят добре има потупване по рамото и бонус (няма да те номинираме), когато обаче не вървят нещата - естествено вината е на подчинените , никаква милост, направо биха ги уволнили ако могат Joy Само не ми е ясно защо всичките други се държат като подчинени,с какво точно тия двамата са им взели страха , та все им се оправдават и обясняват Thinking

Много съм съгласна и продължавам да недоумявам защо всички червени приеха това положение, подвиват опашки и се съобразяват с "шефовете". Колко възможности имаха да ги катурнат...

# 190
Сигурно сте чувала /надявам се/ думичката ИРОНИЯ. Смешното и нелогичното беше, че развалиха тази така "важна" коалиция. И пак ги изгониха. 

Скрит текст:

[/spoiler]
Къде да съм я чувала, "гугълнах" , да видя за какво иде реч. Да , прецакаха се. Поредно доказателство, че в тази игра , ако постъпиш ПОЧТЕНО( аз пък се надявам тази думичка да знаете) , си обречен

# 191
Императорът вече не само звучи, но и се държи като Императрица, а шефът на охраната  е бесен.

В изолатора най-страшното нещо се оказа кашлицата на Силвия.

Предлагам днешната "екзекуция" да се проведе на фона на гигантска гилотина, която да обогати визуалната атмосфера, а Димо да бълва в несвяст думи като чест, доблест, достойнство, справедливост, тази амплификация ще подсказва както мерзостта на деянието, така и наказанието, което заслужава. Игри на волята - моралният стожер в ефира.

# 192

Какви такива зелени? Не помня да са забранявали на някого да говори и да са налагали кой къде ще спи и кой кога да диша? Всъщност какво толкова направиха? Аа да, сетих се- коалиция направиха. Голям грях, голямо провинение. Нищо, че в тая игра това правят всички. Ама готините мъжаги могат, а женичките не. Да ги линчуваме направо 😂😂
И не, не сме мълчали. Решението на Силвия и Анджела да си катурнат сигурната коалиция, беше най-глупавото решение за сезона. Нелогично, наивно и глуповато. Грешките се наказват!

# 193
Някой да е виждал нещо като статистика,кой колко битки има, и колко от тях са спечелени?

# 194
 На първа страница.

Общи условия

Активация на акаунт