💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 177
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Не харесвам Добрин и Мартин. Ясно е, че е игра и те са подготвени и я играят отлично, но това тъпчене на другите и факта, че се имат за велики / не без помощта на продукцията / много ме дразни. Сезонът още не е свършил, а те, видиш ли, вече треньори станали. И да питам има ли други участници, които са ракламирани като подготвящи бъдещи състезатали официално от продукцията?
И понеже арогантността им не ми допада се радвам, че хората на коита симпатизирам - Борисенко и Павел не са били в едно и също племе с тях.

# 541
  • София
Как може на някой Павел да му е фаворит. Той няма спечелена битка дори срещу жените (подаръците срещу Вики и Силвия не ги броя)
Раду в изолатора ми се струва нагласен за финалната осмица.
Гешев в началото ми беше фаворит, но напоследък се позагуби. Калоян все по-неприятен и задушава всички около себе си.
МиД, въпреки че ги подкрепям напоследък са с отвратително поведение и отношение към останалите, особено към любимката ми Маги.
Бях сигурна, че някой от двамата ще е номиниран.

# 542
Айде сега, Павел няма спечелена битка. Кой спечели в понеделник на плочките, че явно бързо се забравя Grinning и кой елиминира приятеля на Кралев на играта със змея?? Павел! А може и още да има, не помня. Общо взето не е като да няма нито една спечелена битка Wink

# 543
  • София
Как може на някой Павел да му е фаворит. Той няма спечелена битка дори срещу жените (подаръците срещу Вики и Силвия не ги броя)
А това, че във Вторник отвя Раду не го броиш, така ли?

# 544
  • София
Някой може да ти е фаворит по много направления. Филип, който по едно време ходеше постоянно на битки, пак не го харесваха. Милен от сезон 2, който се беше маскирал на борче, също си имаше своите поддръжници. Сегашните двамца дето са мъжкия вариант на водещата Ралица и "пребиват" словесно, никакъв шанс да ги подкрепям, колкото и добре да се справят по трасето.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:46 от Mandalorian

# 545
За сетен път се убеждавам, че с някои зрители гледаме  различни предавания. До предаването имах меко казано "съмнително отношение" към Павел. НО в ИВ създаде персонаж. За неговата професия това е голямо събитие. Един от малкото, които ще си излязат с позитив от играта. За разлика от набедените за "победители". Някой тук писа, че били много подготвени. В какво са подготвени- евентуално във физическата част и то не винаги. Много лошо впечтление правят тези двама пренавити нерваци- отвратително впечатление на нетолерантни самоуверени без основание типове. Високомерието им няма граници. А какво толкова са постигнали или показали? Нищо с голяма дупка в средата. Не знам дали имат потенциал да преоценят тотално загубеното си пренавито поведение. На мен са ми неприятни.

# 546
Мартин довечера отново в ролята на вербален инквизитор спрямо Анджи, под зоркия поглед на съратника. Безобразен опит за психическа доминация. Кой му внуши на този, че физическите умения на арената му дават право на подобни изстъпления.
После как да не се вбесява човек, че притурките Микяй, Анджи и Маги (Стан въобще не го броя, той играе в друг сезон или в друга версия на Игрите) пропуснаха да номинират Наглец 1, с последващ светкавичен саботаж на предстоящата битка (по почина на недосегаемите) и удар по Наглец 2. Да ходят да се надиграват, нали никой не е на техния уровен.

# 547
  • София
trippingdaisy, харесвам да чета постовете ти. Simple Smile

И аз видях този мечтан сценарий, с който се отървават от единия Шеф, но се съмнявам дали продукцията щеше да го допусне. Б-групата на червените са толкова кадърни, че кой знае какъв саботаж щяха да спретнат и после да ги изкарат и тях престъпници, извършили "смъртен грях". Head Band

# 548
Днес съм спокойна. Мартин и Добрин са добре нахранени тук.👍👍👍
Няма да харчат днес джобни за обяд и за вечеря ще имат😂😂
Очаквам днес поредния етюд на "продукция, Мартин, Добрин и Ко".
Червени падат, може би с лек саботаж на Мартин. Жертва се да бъде номиниран (плебеите вече са настроени срещу него с поредния скандал с Анджи) и с една удобна игра обира Стан и се отървава от тялото му(щото там мисъл няма).
Наближава обединението и двамата тренери ще стават по алчни и нагли.
И вярно ли някой си мисли, че изолатора е в полза на Раду да стигне до финалите.
Или триседмичния почтиглад ще му помогне да победи в игрите.
Смешно е. Просто това е едни от начините да се поднесе още една лесна глава на подноса на МиД.

# 549
trippingdaisy, харесвам да чета постовете ти. Simple Smile

И аз видях този мечтан сценарий, с който се отървават от единия Шеф, но се съмнявам дали продукцията щеше да го допусне. Б-групата на червените са толкова кадърни, че кой знае какъв саботаж щяха да спретнат и после да ги изкарат и тях престъпници, извършили "смъртен грях". Head Band

Благодаря! Simple Smile

Всички сме наясно, че само и единствено действията на ДиМ са богоугодни и канонични Grinning

# 550
Не мога да ги подмина тия двамцата неприятника. Че то снощи да бяха застанали до Димо. Нито на варелите ги видяхме, нито на топчетата. Таз "игра" и аз я мога. И как взе да ми липсва Кралев - когато ги хейтеше, ми беше гадно, пък сега го търся. УжасТ!

# 551
Нямаше шанс за друг развой на съвета, защото самия Стан е мега неприятен на всички, в това съм убедена. Отделно сте прави, че решаващия глас(ове) беше неговия. От самото начало ми е неприятен и си го написах тук. Нито ми е особено силен. Направо ми е притивен, еднакво с двамцата.

# 552
  • Sunshine state
Не мога да ги подмина тия двамцата неприятника. Че то снощи да бяха застанали до Димо. Нито на варелите ги видяхме, нито на топчетата. Таз "игра" и аз я мога. И как взе да ми липсва Кралев - когато ги хейтеше, ми беше гадно, пък сега го търся. УжасТ!
Същата работа и при мен, направо ми залипсва Кралев да им хвърли по една попържня на двамата самозабравили се Императора. 😆 Щом и Маги гракна срещу Мартин, смятайте..

# 553
  • София
Вики Пенелова и Маги - две от най-комплексните жени в историята

# 554
И вярно ли някой си мисли, че изолатора е в полза на Раду да стигне до финалите.
Или триседмичния почтиглад ще му помогне да победи в игрите.
Смешно е. Просто това е едни от начините да се поднесе още една лесна глава на подноса на МиД.
Раду и Павел са просто още една сюжетна линия в духа на Параграф 22. И двамата печелят добър имидж от това и вероятно ще го рентират в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт