💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 176
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 555
За Павел е много добре това, за Раду не съм сигурна.
Павел много спечели от игрите. И мисля че точно тази печалба е искал.

# 556
Чета, че всеобщото мнение е, че Маги, Анджи и Микяй били сгрешили, като не гласували за един от дуото.
Аз не виждам това в момента да е правилен ход защото Стан най-малкото не е показал, че може да ги подкрепи на следващия съвет и все още си е с дуото. Така, че при една тяхна номинация, те като нищо ще саботират и ще си изберат един от тримата за противник, а като цяло почти няма битка в която да не могат да бият някой от тях, така, че това би било самоубийство. По добре да си изчакат момента. При тях проблема е Стан / Микяй и това, че Микяй се заинати с това да се сърди до край на Стан, а ако се бяха съюзили, когато Стан искаше досега да са разпарчетили дуото.

# 557
По принцип на Стан стратегиите разбрах, че му ги снасят звездите и от там се успокоих😁вече. Обаче, той пък кой да си избере за съперник евентуално на следващ съвет, едва ли би искал М или Д. Логично е да стреля към някой по-лесен според него.

# 558
ама така няма да се изпълни казаното преди,че Марто бие Стан...то е ясно, че и тази игра ще паднат червените точно пак заради Стан.
По принцип на Стан стратегиите разбрах, че му ги снасят звездите и от там се успокоих😁вече. Обаче, той пък кой да си избере за съперник евентуално на следващ съвет, едва ли би искал М или Д. Логично е да стреля към някой по-лесен според него.

# 559
Ще видим след малко кого ще обвинят за разбитите дробове и глава на мазнини.
Аз пак съм за зелените. Дано бият. Дуото съвсем ще изплиска ямата.

# 560
Димо като врещи  накрая "И крайййй ,битката приключи" все едно ражда Joy и да съм задрямала се събуждам.

# 561
Димо като врещи  накрая "И крайййй ,битката приключи" все едно ражда Joy и да съм задрямала се събуждам.

Ми той живва накрая защото си представя бутилката която го чака в стаята.

# 562
Те, заради него и игрите съкратиха. Горкия, ако трябваше да чака там за още едно топче, щеше направо в морето да се метне😀

# 563
Ей, мазни момчета, нагли, алчни, манипулативни и долни. Вземете се огледайте колко сте дребни, безпардонни и тъпи. Ей затова извадиха Гешев и Раду. Щото вече щяхте да сте история.
Анджи няма да се даде. Ахмаци.

# 564
Марто гаслайтърът да му викат вече на арената.

# 565
Обаче Маги и Микяй са страхливци, Анджи води тяхната битка, Маги добре тръгна и веднага после даде назад, а Микяй само гледа и мълчи, все едно тв гледа.

А Мартин и Добрин са ужасни манипулатори, злопаметни и не приемат никаква критика. Явно свикнаха те да колят и бесят. И наистина Мартин как извъртя вината към нея, поведение на нарцисист отвсякъде.

# 566
Маги мънкайки оневинява диктаторите, Императрин е възхитен от позицията й на изтривалка. Пак той към Анджи - "Кажи разбирам, приемам, съжалявам!" Момчета, започвате да тралите мощно дъното.

# 567
Добрин и Мартин наистина са като близнаци.Еднакво мислят ,еднакво решават ,единият започва нещо да казва ,другия го допълва.И те сами са си племе Joy Преди Кралев и Благой им пречиха ,сега всички останали.

# 568
Експертът Калоян без нито една спечелена индивидуална битка (0:3) продължава да мели и бързо заема мястото на Раду, когото преди хранеше, че не могло да му вземе думата, само дето сега той мели без и 1/3 от възможностите му.

# 569
  • София
Стискам палци на силните, дано и днес се справят добре.

ПП Езикът, който използват някои в темата за съжаление стана доста неприятен за четене. Затова и не пишат вече толкова хора колкото преди.

Общи условия

Активация на акаунт