💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 139
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 705
Двамата шмекери научиха и Микяй да саботира 😄
Чест е за Стан да падне от победителя - думи на очилатия Маргарин. Той вече не може да се сдържи и иска да се изфука , че той ще е победителя ( финалния).

# 706
Бобри и Мишкин JoyJoyJoyJoyJoyJoy

"Стан е по-силен, по-умен... Ъъъ не е по-умен от мен", сериозно ли?? Не мога просто Joy

# 707
И Стан не ме кефи, но съм за него днес.

# 708
Кое ниво на "достойно" е да съскаш като змия в ухото на евентуалния съюзник на опонента да не си дава много зор? Започнаха с частните  уроци по саботаж.

# 709
Мартин може да вземе мизерното подаяние на продуцентите от 90 000 лв, но за мен ( а предполагам и за много зрители,) той няма да е ПОБЕДИТЕЛ!

# 710
А за мен Мартин си е победителят.Аз друг играч /освен Добри/ ,който е най- компонентен в този сезон не видях.Само приказки ....

# 711
  • Sofia
Двамата шмекери научиха и Микяй да саботира 😄
Чест е за Стан да падне от победителя - думи на очилатия Маргарин. Той вече не може да се сдържи и иска да се изфука , че той ще е победителя ( финалния.
МартинчА е точно като малко пале пред майка си. Което жадно за внимание, инфантилно вдига шум и търчи без цел и посока, и все не разбрало, какво и как да направи, за да го погалят по главицата и да му кажат браво!

# 712
Имам натрапчивото усещане от чутото и видяно, че Мартин сякаш знаеше предварително нещо. Нещо, свързано с предстоящата елиминационна игра, затова толкова “смело” се заяви за номинация. Сякаш някой редактор нещичко го е подтикнал да “ се предизвика”, да е “ смел” в риска…. Помним колко страхливи, нерешителни бяха Мартин и Добрин при  ВЕНЦИ като капитан…
А и Ралица много ловко поведе съвета, нямаше начукване на канчето на Мартин за предварителното съглашателство, не го определиха за недостойно,  нямаше много предварително плюене и настройване, сякаш за да не се разубедят наивниците Микяй и Маги.
Изобщо, “ДА ЗАГУБИШ ОТ ПОБЕДИТЕЛЯ” и да имаш честта ТОЙ да ти вземе грошовете, е единствената възможна награда за клетия глупчо Стан.
 А “Пакистанците”, както сами се определиха М и Д , вече трудно прикриват нещото, което ги прави тоооолкова нагли, безпардонни, зли…И то не е комплексност…😉🤔

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 20:58 от ellis

# 713
Само да знаете, че в момента няма гледаемост и хората не пишат щото тука обиждаме любимците! Не са виновни те, с подмолните си планове и схеми, арогантно поведение и вербална агресия, не! Виновни сме ние, които не ги харесваме, пишем го тук и хората се отвращават от плебейството ни Joy
А и който и да отпадне, отива в изолатора. Може би мъките на Павел ще свършат? Забавно ще е ако той вземе, че оцелее последен там Joy
В началото на визитките за Борисенко писах "започват с циркаджия, намирам го за иронично" Grinning Кой да знае, че точно той ще се окаже душица, а циркът ще се превземе от зли безпардонни клоуни Grinning

# 714
  • София
Бобри и Мишкин JoyJoyJoyJoyJoyJoy

"Стан е по-силен, по-умен... Ъъъ не е по-умен от мен", сериозно ли?? Не мога просто Joy

И аз много се смях на този момент. Joy

# 715
Браво бе Добри!

# 716
Предишните теми, за предни сезони седят. Там да се чете колко хейт има и колко се гледа.
Истина е една - сезон 6 е провал, видяхме и поддръжниците на мазните. 6 на брой. Толкова.

Победителя е възнаграден. И забравен бързо.

# 717
Сега съвсем случайно всички елементи на битката ще фаворитизират очилатко

# 718
Продукцията май е решила да отвори държавния резерв на САЩ 😁. То грошове, то чудо за мазните мазньоци.

# 719
Браво бе, Добри! Велик си! Ти си с най-пъргавите, палави пръстчета, фини и кокалести като на концлагерист преди баня! Евала, велика битка, направо я смаза Маги, нямаше никакъв шанс пред твоите велики пръсти! Даже на малкото ти пръстче не могат да се намажат. Щото вече си намазан, блестиш!

Общи условия

Активация на акаунт