💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 131
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 690
Oт промото разбирам, че Микяй 100% НЕ е номиниран.
Колебая се между Маги и Анджи за втори номиниран. Анджи най-вероятно.

# 691
  • София
Нали Мартин се натискаше да ходи да бие Стан?! (Все едно е Анита, толкоз лековато гледа).

# 692
  • Sofia
Нали Мартин се натискаше да ходи да бие Стан?! (Все едно е Анита, толкоз лековато гледа).
Така е, и ще го направи. В племе пълно с безгласни букви и с любезното съдействие да пробукцията, двамата мазньочи си "разхождат коня" както и колкото си искат. След тазвечерната битка императорът - мазньоч рязко ще забогатее и ще се изравни по богатство с мазньоча - пълководец. Стан е в ролята на куче-касичка. Кратко, ясно и елементарно.

# 693
  • София
Аз може би тая напразна надежда, но имам чувството, че леля Продукция ще го остави да се самопредложи и няма да се меси в играта Тоест ще остави възможността Стан да го бие и така да го остави да се наиграе сам.

# 694
Ако има една, единствена гънка Станчо в главата си, тази вечер ще си похарчи повечето грошове. Ама дали има? И Мартинча скункс да търси за лудо на елиминация.

# 695
Стан видяхме вече на промото ще номинира Микяй .Маги ,Микяй и Добрин ще послушат Мартин и ще го номинират.Анжела явно ще иска да отмъщава на Марти и тя ще стреля по него и така.Стан пак ще остане прецакан .А Мартин може да даде празен глас нарочно за Маги.

# 696
Мазния става Отмъстителят!

# 697
Ох, на Мартин лъжите.. щял да отмъщава за хората, които не били вече в племето. Ама най-накрая си призна, че е заради грошовете.

# 698
Човекът каква пледоария е подготвил за едните грошове.

Ралица: "Направил си схема - достойно е!" Grinning
С какви речници боравят от продукцията, че моята дефиниция за "достойно" не е тъждествена с тяхната.

# 699
Тъкмо се чудих каква битка ще му дават на Мартинчо, защото вчера не видях промото, макар и да знаех, че още щом той пожела ще отиде, те милите в племето му всичките са като амеби и веднага готови да му подгъзят! Ясно е, че ще победи и сега го видях каква битка са дали:   тарзана и плуване, пъзел май не видях! Детенцето на продукцийката сакън да не отпадне!🤮🤮🤮

# 700
  • Germany
Аз си признавам, че почти не гледам, чета ви тук и така научавам какво става. Двамата любимци са ми ужасно скучни и не ми се гледат. Сега слушам с едно ухо съвета, ама те вече и като за двойка говорят за себе си “Мартин: ….да продължим напред с Добри”. Сладурчета 😉

# 701
Изобщо не съм съгласна , че продукцията бута МиД и не дава право на хосове  , на раята . Подсеща ги с хиляди намеци , онези обаче страхливи и раболепни. И аз да бях , щях да се нервя на безхаберието им. Иначе , да така се постъпва мъжки. Имаш сметки с някой , искаш да го ограбиш , ставаш и излизаш на елиминации. Микяй , като иска толкова също грошовете на Стан, защо не се предложи той на Маги и Анджи . Ама само страхливо подметна и се зарадва , че друг ще рискува на арената. Никак не харесвам нито Добрин нито Мартин, обаче останалите са пълна потрес.

# 702
Мартин ще отмъщава за тези, които си пазеше за жертвени агнета за заколение в подходящия момент!
Има ли някой статистика КОЛКО ПОБЕДИ общо имат племената, в които са се подвизавали тези нагли капки олио?
Защото се твърди, че са най-комплексните, а те са просто средно добро състезатели. И стратегиите им видяхме колко са "сполучливи". Падат вече 2 седмици във всички игри.

# 703
  • Sofia
Човекът каква пледоария е подготвил за едните грошове.

Ралица: "Направил си схема - достойно е!" Grinning
С какви речници боравят от продукцията, че моята дефиниция за "достойно" не е тъждествена с тяхната.
Достойното в този формат отдавна е загубило смисъл и значение, а в сезон шест, направо си е мръсна дума. А сега едни 150 гроша рязко ще сменят собственика си. Елементарна и прозрачна продукция, и още по-елементарни участници. Само един Гешев и един Раду ми останаха, които като едни тънки, но жилави върбови клонки устояват на бурите на продукцията. Тя се опитва всячески да ги разкара и смаже, а те кучетата държат ли, държат!

# 704
  • Be realistic - plan for a miracle.
Минавам само да кажа, че яко ми писна от Бобри и Мишкин.
Финал с тях би ми бил противен, а като гледам нещата се “тикат” натам.

Общи условия

Активация на акаунт