💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 129
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ее, аман значи. Не мога да им хвана спатиите на тези номинационни битки. Хем си усещах, че Силните ще бият, че иначе Поли летеше и щяха да останат само трима, а има още цяла една седмица, ама ей на, на инат си пиша глупости и си развалям процента познаваемост. Айде битката онзи ден, окей, ама снощи, излагация.
Както и да е.

Така за битката. Ами сори, но за мен тук си прозира вече сценария. Как така Добрин ще изпусне топчето и двамата ще дават такива команди, особено Мартин на лабиринта? Моля ви се... Съшито е всичко с бели конци за ниво 1 клас. Макс 2 клас.
Много олеква този сезон. Страшно много.
Нищо общо с предните сезони. Ама нищо. Това шоу се превърна в анимационен сериал.

Микяй и Маги са най-големите шарани, заклевам се. То бива, бива ама чак пък толкова... Тц тц тц. Спирам дотук за тях.

Само Анджи ми харесва вече в това племе.
Жалко.

Сега Мартин ще прибере и грошовете на наивника Стан и ще има 330 гроша. Добрин пък е с 300. Ами честито. Нямат бутане.
Още от сега ви казвам, че няма да има жилетки и няма да има нищо тежко или хамалско в играта, нито символи за помнене. Ще е само кардио битка, където Стан с тези килограми и кокал няма никакъв шанс.
Дано само не дадат и плуване, че ще станат за смях вече.

Лошото е, че вече пускам епизодите на максимално допустима за разбиране скорост и отмятам с голяма досада. Нещо, което не съм правил в миналото. Просто престана да ми е интересно. Отдавна всъщност, но го правя само заради темите тук.

# 676
И аз мисля, че го е "изпуснал" нарочно. Той си обича сабогажите.

За мен Добрин саботира и нарочно изпусна топчето. Двата елемента нищо друго като, че ли не могат освен да провалят нарочно племето. Подозирам, че и Маргарин Императорски нарочно не ги насочваше добре при вкарване на топчето. Само те бяха без превръзки на очите от тяхното племе и можеха да виждат, затова и на съвета никой не може да ги упрекне, че са направили грешки.
Най-мазното и гадно е, че по този начин омаловажават старанията и победата на другото племе. Все едно - добре, че бяхме ние, за да ви пуснем победата.
Кофти биологични единици са тези двамата. Чак се чудя как може да се натрупа толкова подлост и мерзост в още МЛАДИ хора!?

# 677
  • София
Кълбото 😮

# 678
Малко му е. (Не като размер.)

# 679
  • Буркина Фасо
Интересно ми е довечера Димо като предложи на отпадналия (99.9999% Стан) да отиде в изолатора с какви "основателни причини' може да  откаже. По принцип какво можеш да кажеш на продукцията като мотив да не отидеш в изолатора и да си спестиш обидите и подигравките  на водещите че си пораженец или страхлив например.
вие ми се свят от глад.

# 680
От много време не съм влизала във форума, но Добрин и Мартин ме вдъхновиха да си сменям забравената парола. Имат много неприятни характери тези момчета, наистина е впечатляващо, чак се надявам, че е някакъв сценарий или хрумване на психоложката на предаването. Не отричам, че са подготвени в определени отношения, но не е нормално на тази основа да се превръщаш в абсолютен истерик и да се имаш за топа на топа, докато търсиш сметка на останалите. Тук отварям една скоба, подготвеността им се дължи на повторение на чужди стратегии, не на някаква оригинална мисъл или анализ на ситуацията.
Деси е страхотна обаче, гледах как ги напътстваше, става ти такъв кеф да гледаш подготвен млад човек, който може да говори спокойно и да бъде адекватен, особено сравнена с останалите.

Микяй, Маги и Стан са в някаква друга, тяхна си вселена, тъкмо се радвах в сряда, че за пръв път имат шанс да изпратят император и пълководец на номинации един срещу друг и накрая... щурци.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:01 от 7Vivi7

# 681

Diavolо, можеш ли да намериш точно момента, когато дадоха в близък план Добри как изпуска ( по мое мнение изтика от клина си) топчето.
Благодаря ти предварително!

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:29 от mery_poppins1

# 682
Съжалявам тези, които се запишат при близнаците да ги тренират! Няма лекота, няма мащабно мислене, няма финесът на Гого, Фифо и Момчи! Заучени пъзели, тренирани игри и до там.
Как пък продукцията веднъж не остави нещата на естествения им ход? Да победи наистина най-добрият.

# 683
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Веднага ти отговарям - Продукцията не ги интересува кой печели,интересува ги рейтинг и сеир,а те се постигат с перманентна намеса и правила в движение.

Това е огромният минус и препъни камъчето за Игри на Волята,които ако досега нямаха конкуренция,то Гривните вече навлизат на пазара и до 2-3 сезона не само,че ще ги догонят,ами и надминат. Дори очаквам ИВ да приключи след 2 сезона.Особено след скучният и нагласен сезон 6.

Вчерашният епизод не съм го гледала,но играта е забавна.Нямам време (а и желание вече) да гледам ежедневно,което НИКОГА не е било досега. Горчи ми в устата и съм изключително разочарована!

# 684
Д и М на сутринта след първата ном. битка, си казаха на масата нещо от рода на:
“Леле какво напрежение има тук в това племе, два пъти повече отколкото като бяха Кралев и Благо! “ Браво бе момчета, явно почвате да ги настигате като дразнители. Обаче, след това веднага си намериха обяснение и виновник извън тях: кой - Анджи. Анджи видиш ли от 3 дена е там и е “главният виновник” за напрежението и създалата се ситуация. Голям смях е това тяхно твърдение. От една страна, ако е невярно, това е гадна манипулация и вменяване на вина и набиване на канчето пред строя и то несправедливо, че и натиск да се извини за това. От друга страна, ако е вярно: то какво е това племе и какви са тези пълководци ( М и Д) дето идва малката Анджи и за два дена разбутва “ великото племе” и създава голяма суматоха и брожения в “ задружното племе” Браво бе, Анджи. Тя че не си мълчи , не си мълчи, но ако всичко беше наред какви са тези изказани истини, които да ги разклатят така?
Единствен Стан я защити и каза: не съм съгласен, от 2 седмици е така, разпростира се лавинообразно като снежна топка и сега е апогея. То вече май само те двамата си говорят.
Аз за това не ги харесвам М и Д на моменти, защото някакси не искат да си признаят когато те са сгрешили, не са се извинили на никого,смятат се за безпогрешни, а същевременно искат от другите непрекъснати извинения за всякакви реални и нереални грешки. Чисто статистически няма как да са безгрешни.
Една друга ситуация, която Мартин извъртя, според мен. Стан НЕ искаше да е отпред на варелите, а каза че иска да е отзад. Мартин го убеждаваше, че трябва да е отпред, защото Микяй много припирал( нещо такова измърмори) и Стан отпред трябвало да поеме тежестта и да ги спира/ да спира инерцията. Стан обаче не беше съгласен и продължаваше да дълбае, Мартин си настояваше на своето. И после го изкара, че трябвало да му обяснява 15 мин за варелите, а той просто може да е искал повече доводи от Мартин да го убеди защо да е отпред, а не отзад. Не случайно и Ралица и Димо подпитваха за този момент с това решение и коментираха за Гешев. Мартин  да се извини за стратегията ? Не, Стан виновен, не ставал за нищо. ( и така да е, стратегията беше на М).
Не всички са ги следвали сляпо.
Миряна ги усети, имаше едни синхрони, с които изрази учудване от ситуацията с Добрин в племето, но се озова на блатото.
Димитър тръгне срещу тях с избора на капитан на Добрин вместо него, но и той се озова на блатото.
Кралев и Благо - не знам точно кой крив и кой прав тук.
Венци - май в надкаста казал, че М и Д нарочно го направили капитан тогава, за да иде на елиминация, имаше някакво осъзнаване.Венци подържа ли отношения с някой след ИВ?
Гешев.
Стан - противоречив. Да, разкара Крамарска, Анита, Малвина, но целта му глупава - да стане той 3 човек и да вървят заедно, а не да ги спре и разбие.
И жалко за Светлин, който можеше по много интересен начин да обърне играта.

# 685
Веднага ти отговарям - Продукцията не ги интересува кой печели,интересува ги рейтинг и сеир,а те се постигат с перманентна намеса и правила в движение.

Това е огромният минус и препъни камъчето за Игри на Волята,които ако досега нямаха конкуренция,то Гривните вече навлизат на пазара и до 2-3 сезона не само,че ще ги догонят,ами и надминат. Дори очаквам ИВ да приключи след 2 сезона.Особено след скучният и нагласен сезон 6.

Вчерашният епизод не съм го гледала,но играта е забавна.Нямам време (а и желание вече) да гледам ежедневно,което НИКОГА не е било досега. Горчи ми в устата и съм изключително разочарована!

Минусът е, че се снима много преди излъчването и продуцентите само предполагат кой ще се хареса и кой не, а после по време на излъчването ако стане друго не могат да реагират. Получава се нещо като залагане на конни състезания Simple Smile

# 686
Гривните на мен са ми пълна скука , едни сметки, едни математики 🤕 ,хайде няма нужда .
Изобщо риалитата са вече изчерпани ,сеирите омръзнаха, почнаха да се повтарят и е скучно. А и толкова са риалита .

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 19:44 от araselia

# 687
За това си прав. Обаче каквото и да стане, не мога да ги оправдая, че се бутат и не оставят всички да са равни. Ще е много по-интересно, ако не привилегироват никой играч. Може би нямаше да са ни толкова антипатични, ако не виждахме, толкова явно бутане на някои играчи. То е смешно и несериозно.

Минусът е, че се снима много преди излъчването и продуцентите само предполагат кой ще се хареса и кой не, а после по време на излъчването ако стане друго не могат да реагират. Получава се нещо като залагане на конни състезания Simple Smile

# 688
  • София
Това просто няма как да се случи. Самата концепция на Гривните се различава много от това с което масовият зрител на ИВ е свикнал и очаква: повече действие, зрелишни битки, образи които да се харесват и/или мразят и разбира се сеир. Гривните си имат своята аудитория, но няма как да се получи такова масово преливане от едното в другото предаване. освен ако не решат и там да заложат на всичките тези неща, за които тук най-много се критикуват игрите. По скоро тази аудитория би се ориентирала към нещо друго, но не и към "конкурентното" предаване в БТВ. По същата причина от доста време Survivor не може да постигне никакъв успех у нас (за разлика от съседни държави, където жъне огромни успехи).
Все някога ИВ ще приключат, но веднага на тяхно място ще се пръкне някой друг формат. От Нова няма шанс да стоят и да гледат как конкурентите завладяват пазара

# 689
В това отношение са царе - да изберат за победител най-дразнещия (Рълев поне беше топ подготвен).

Общи условия

Активация на акаунт