💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 54 079
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 765
  • Stockholm
Избутаха си ги продукцията. Миналата година как свиха грошовете на Момчи без да им мигне окото. Чудя се защо продължавам да гледам това фиаско.

# 766
Стан новият Мастагарков ли е? Те го "бият", той: "обичам ви!"
Може да е глуповат, но мисля, че е много добър като човек .

# 767
  • София
Е, разгеле, един човек да им откаже!!

# 768
И на Стан му писна от тях и иска да избяга бързо

# 769
Стан спаси Раду с отказа си. Нямаха никакъв шанс двамата в изолатора срещу Стан в сегашната им форма.

# 770
Браво Стан ,Изолатора не е за теб.Стига мъки.Така или иначе той разбра ,че финалист няма да стане

# 771
  • София
Ами браво на Стан, че им отказа "примамливата" оферта.. Иначе щяха да станат коч къмпани..

# 772
Мартин от фаворит в началото за мен,сега едва го търпя,доста антипатичен ми стана

+1 Колкото и да е подготвен, като човек е кръгла 0 ,зироу.
И намразих думата компонент 🤕

# 773
  • Stockholm
Браво, Стан. Достатъчно се хабихте за тези измамници.

# 774
  • София
А щеше да е забавно Стан да е оцелелият от варела и да цъфне на финала! На Мартин щеше да му стане лошо. Joy

# 775
Стан може да "съди" Димо за подвеждаща информация - "с" не е съюз. 🥺

# 776
Щеше да е безценна физиономията на Мишкин ако Стан цъфне на финалите, излазвайки от варела Grinning
Беше почти сигурно, че щеше да спечели там. Затова "отказва". Вече съм сигурна, че абсолютно всичко е нагласено.

Стан спаси Раду с отказа си. Нямаха никакъв шанс двамата в изолатора срещу Стан в сегашната им форма.
Точно!

# 777
  • София
Браво на Стан, че отказа изолатора. Не си заслужава, особено при такова явно толериране, каквото има за Мартин и Добрин.

# 778
Баш Виолета на двучасовия епизод в Неделя.  Ужас и половина

# 779
  • София
Мартин от фаворит в началото за мен,сега едва го търпя,доста антипатичен ми стана
Този вече не мога да го гледам, затова започвам час по-късно и освен рекламите си спестявам и синхроните му.

Чувала съм, че за всеки влак си има пътници, но все пак се чудя коя е тази жена, която може да понесе ежедневно този гласец, тази лееща се мас и това подло характерче... не е ли чувала, че какъвто си с другите, в един момент ставаш такъв и с най-близкия си? Щото любовния период не продължава безкрайно, но ТОВА остава завинаги.

Общи условия

Активация на акаунт