Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 20 679
  • 550
  •   1
Отговори
# 450
  • На изток от Ада
Да и аз така мисля.
FleurÉtoile, имаш един завишен. Изчакай и другото и пиши на Михайлова.

# 451
Флор, почти същите резултати като моите и лош КИР, ще трябва и мъжа ти да пусне и да стискате палци той да е от добрите. Иначе на мен за тези резултати и АНА в норма имам назначени вливки и Зарзио. Така че, изчакай си становището от д-р МИхайлова, защото все пак АНА трябва да излезе, но се подготви че ще имаш терапия.

# 452
  • На изток от Ада
Селсера Михайлова не й е исксла кир ..

# 453
Наси, дори да не е искала и да си ги е пуснала на своя глава, като гледам резултата ще се наложи терапия. Аз съм със същия. Ти, ако имаш някакви наченки на разболяване изчакай да видиш как си поне 1 седмица.
Флор, мъжа ти пускал ли е КИР ?

# 454
  • На изток от Ада
Да да ще изчакам.
Като гледам и аз,съм леко настинала . Пулса ми е ускорен в покой....

# 455
Fleur, май нашите резултати излизат заедно. Аз пуснах в петък и въобще не очаквах днес да има нещо! И аз чакам АНА.

Някой знае ли този кир Bx какво значи?

# 456
Salsera, на този етап само на мен ми поиска Михайлова да си пусна KIR, но от това, което си написала и това, което четох онлайн, предполагам, че ще поиска и на приятеля ми, като види резултатите, но чакам АNA да излезе за да й пусна всичко. Честно казано изобщо не съм запозната какво се случва ако и при него нещо не е ок или пък е, нито и какво означава моя резултат Sad

Libanik, да, явно вървим на едно, ще обменяме опит, дано е за хубаво само🌸

# 457
Аз съм с KIR Bx , Михайлова ми каза , че е най-благоприятният вариант и съм съвместима с всички  останали . Ако бях с лош профил , щях да съм на Зарзио след трансфера . При мен проблемът е завишени АНА , по-специфично anti -ss-a , които се оказа , че преминават през плацентата и могат да поразят сърчицето  на бебето .  Според имунолозите не пречат на имплантацията , спред репродуктивната пречат 😁 От пет месеца пия Плакенил , за да ги обезвредим и ще имам вливки преди трансфера .

# 458
Благодаря ти, Съншайн! Малко ме успокои. Поискаха ли KIR и на ТМ? Ще видим какво ще каже и Михайлова. Моите АНА още не са излезли.
Пожелавам ти скорошен и успешен трансфер!

# 459
След като видя моя КИР , проф.Михайлова каза , че няма нужда ММ да пуска , понеже  профилът ми е съвместим с всички останали . За първия трансфер бях на Зарзио , тогава  още не бях пускала  КИР , само АНА бях изследвала и НКкл , нямах имплантация , а ембриончето беше 4АВ балансирано . При мен обаче има проблем със средата в матката и най-вероятно това е причината за неуспеха . Вече на втора хистология след хистероскопия ми излиза аденомиоза . Наложи се да ми спрат цикъла , за да я деактивират и така ще ми правят втория  трансфер пак на  балансиран ембрион .

# 460
След като видя моя КИР , проф.Михайлова каза , че няма нужда ММ да пуска , понеже  профилът ми е съвместим с всички останали . За първия трансфер бях на Зарзио , тогава  още не бях пускала  КИР , само АНА бях изследвала и НКкл , нямах имплантация , а ембриончето беше 4АВ балансирано . При мен обаче има проблем със средата в матката и най-вероятно това е причината за неуспеха . Вече на втора хистология след хистероскопия ми излиза аденомиоза . Наложи се да ми спрат цикъла , за да я деактивират и така ще ми правят втория  трансфер пак на  балансиран ембрион .
Здравей, аз също съм с диагностицирана аденомиоза след две хистеро и ЯМР. При мен е тежка форма. След първи свеж трансфер на един ранен бластоцит нямаше и опит за имплантация. Моят репродуктивен не е съгласен да ми спре цикъла, защото можело вече да не ми дойде цикъл след това, а Калчев категорично казва, че ако не се овладее аденомиозата няма да има имплантация. Сега ще правя замразен с двете си последни ембриончета и ако не се получи сменям репродуктивният. Ти при кой си (може и на лично)? Правих и хистеро с надраскване миналият месец. Вече не знам с тази аденомиоза. Нищо не се получава.

# 461
И аз съм с аденомиоза. Имам три неуспешни трасфера, последните два без имплантация. И не знам вече какво трябва да се направи. И ашерман на всичкото отгоре. Ако някой е успял, да сподели информация с такива проблеми.

# 462
Аз имам 5 трансфера без имплантация в България и чак в Турция след тях ми откриха аденомиоза. Планът на доктора е да извадим достатъчно яйцеклетки за пид и да ми спре цикъла преди трансфер. Според него това е причината за липсата на имплантация. Но и общо взето сме изследвали всичко останало и съм склонна да му вярвам.

# 463
Аз имам 5 трансфера без имплантация в България и чак в Турция след тях ми откриха аденомиоза. Планът на доктора е да извадим достатъчно яйцеклетки за пид и да ми спре цикъла преди трансфер. Според него това е причината за липсата на имплантация. Но и общо взето сме изследвали всичко останало и съм склонна да му вярвам.
И аз си мисля точно това и наблюдаващи ме доктори казват същото. Бихте ли споделили къде и при кого сте в Турция? И аз се замислям за там.

# 464
Аз съм при д-р Чапанова в Надежда . Спирането на цикъла при наличие на ендометриоза и аденомиоза е стандартен протокол за деактивиранито им . Предполагам знаеш , че аденомиозата няма лечение , а само се подтиска за известен период , в който трябва да се действа . Познавам вече доста жени минали през спиране на цикъла и на всички им е идвал в последствие . Понякога отнема повече време , зависи колко дълъг е бил блокажът . Vanesa споделя , че и в Турция протоколът е същия при аденомиоза . Много коварно състояние е , при все , че при мен се връщат ембриони , минали ПИД и не се имплантират изобщо . В края на месеца ми предстои втори трансфер на ПИДнат ембрион .

Общи условия

Активация на акаунт