Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 20 639
  • 550
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, качвам последните имунологични резултати, които са по време на бременността, преди тя да приключи.
Стана доста дълъг коментар, но да вметна, че на мен Михайлова ми отговаряше мноого бавно

Качвам и по-стари от октомври 2024

# 496
Имали ли сте някакво лечение, за да се понижат толкова много CD3 и  CD6?
Здравейте, качвам последните имунологични резултати, които са по време на бременността, преди тя да приключи.
Стана доста дълъг коментар, но да вметна, че на мен Михайлова ми отговаряше мноого бавно

Качвам и по-стари от октомври 2024

# 497
Няма да цитирам, че стават едни дълги чаршафи. Нямах никакво лечение, бях болна, на антибиотик, но Калчев каза, че нямало абсолютно нищо общо, Михайлова също каза, че надали това е предизвикало толкова голяма промяна

# 498
Може ли да ми препоръчайте ревматолог от който сте доволни ? Ще трябва да направя консултация с него, ANA ми е доста завишено, а всичко от ANA профила ми е отрицателно. Михайлова ми каза, че най-вероятно имам автоимунно заболяване. Имам терапия от нея, но въпреки това се притеснявам какво още ще изкочи.

# 499
  • Sofia
Може ли да ми препоръчайте ревматолог от който сте доволни ? Ще трябва да направя консултация с него, ANA ми е доста завишено, а всичко от ANA профила ми е отрицателно. Михайлова ми каза, че най-вероятно имам автоимунно заболяване. Имам терапия от нея, но въпреки това се притеснявам какво още ще изкочи.
Аз съм доволна от Александър Ангелов. Може да го потърсиш в супердок. Имам над 4 години драми със сухожилия и стави. Обиколила съм няколко ревматолози и 4 години след първата симптоматика той ме диагностицира и назначи лечение. Добре се координират и с репродуктивната ми. Слушат се и си спазват леченията. Онзи ден бях на преглед за да коментираме дали можем да започнем нов инвитро цикъл и да назначи дози кортикостероиди при стимулацията.

# 500
Момичета, в какъв диапазон горе-долу ви отговаря Михайлова на имейлите? Заредена съм с търпение и разбиране, но психически да се настроя, тъй като виждам, че някои пишат, че мнооого се бави (колко е това много?), а на други връща на самия ден. Не съм й писала, че ми е спешно.

# 501
  • На изток от Ада
Около седмица знам Флор

# 502
  • София
На мен обикновено в рамките на един два дни ми връща отговор, без да пиша, че е спешно.

# 503
Аз й писах в сряда. Още нямам отговор. Някъде четох, че понякога отговаряла след 1-2седмици. Аз съм психически настроена за макс толкова.
Да допълня също, че като бях при нея, се чудеше дали да ми дава пощата си. Каза, че “прелива” и по-добре да си запиша час. Но ако искам все пак, да й пиша.

# 504
  • На изток от Ада
А вторичен колко лв,е ? Про Михайлова

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:26 от nasito8988

# 505
Момичета, точно ми е отговорила следното нещо и сега идват притесненията ми Expressionless - защо не ми е написала да се изследва КИР профила на партньора, дали да не го направим на своя глава Thinking Дали ме претупва или просто не й се занимава. Моля ви дайте ми някакви съвети Persevere
Този кверцетин като го чета е за имунната с-ма, а тя моята няма пипане просто, какво да я подпомагам още повече Flushed

# 506
Фльор, ти не беше ли с хаплотип АА?
Извинявам се, че разводнявам темата.

# 507
  • На изток от Ада
Прати ли й взички изследвания Флор?

# 508
Lubanik, да, аз съм с хаплотип АА с генотип ID1, нямам представа дали това, което е написала е някаква нейна си абревиатура или е сбъркала тотално какво пише.... и сега май ще трябва да й върна на мейла и да я коригирам, и да се надявам, че ще върне отговор....
Наси, да

# 509
  • На изток от Ада
Дано имаш успех Флор! Поне Михайлова следи нещата при Б за разлика от Русев

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:43 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт