Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите и реакциите при прием на преднизолон и клексан по време на трансфер?
Каква е терапията за бременност при повишени NK клетки?
Какви са стъпките за извършване на хромозомен анализ и колко време отнема да се получат резултатите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите и реакциите при прием на преднизолон и клексан по време на трансфер?
Приемът на преднизолон и клексан може да причини различни странични ефекти. Лекото зацапване, което се споменава, може да не е свързано с клексана, тъй като такова зацапване е често срещано и по време на хормонална терапия. Важно е да се консултирате с вашия лекар, за да се изключат възможни усложнения.
-
Каква е терапията за бременност при повишени NK клетки?
-
Какви са стъпките за извършване на хромозомен анализ и колко време отнема да се получат резултатите?
-
Къде мога да получа вливания с октомвриам в България и как да осигуря необходимото количество?
-
Какви странични ефекти могат да възникнат след прилагане на имуноглобулин?
, наред с тези и за KIR. Доста ми стана тъпо и се сдухах
, наистина се филмирах стращно много, че по принцип на мен малко ми и трябва
благодаря за включването, дано не стигам до там, но поне да съм подготвена, че явно предстоят още изследвания, които ще ми назначи Михайлова, дано има време да ми отговори поне до другата седмица, че да не ги бавя, а да ги пускам и тях. Мерси, че ми го обясни на разбираем език