Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 24 296
  • 652
  •   1
Отговори
# 600
Selsara, благодаря. И аз съм в тази ситуация. Тя ми каза да отида да се видим лично след като излезнат резултатите в Александровска. Каза края на тази или началото на другата седмица да ида когато ми е удобно, но не й знам графика,. Рече да се обадя да попитам ама не знам на какъв телефон да звъня. Иначе аз съм в момента само на Плакенил 400 мг от над 4 месеца и Преднизолон от около 3 седмици почти.
С каква терапия ги смъкнахте на 1.8?
Аз малко се чудя дали при мен проблема не идва от това, че хем съм в цикъл, хем блокираме и лигавицата ми е мега пресъхнала с този декапептил. Чак ме кара да кашлям (има го в страните реакции), че може да създава такива промени, ама знам ли дали не съм и изкарала нещо. Други симптоми като отпадналост, температура, загуба на апетит и тнт не съм имала.

Rouina91 - пробвай на този телефон за час в Александровска: 02 923 0760, не помня добре, че съм звъняла преди празниците, но щом съм го записала, значи ми е вдигнал някой Simple Smile Там даже не открих къде да се регистрирам за прегледа, но аз имах от АМБУЛАТОРЕН от прегледа при Калчев и само ми предписа терапия преди и след ЕТ. Даже като отидеш питай къде да я намериш, защото там е един лабиринт...

# 601
  • Sofia
Благодаря ви. Ще се обадя утре да видя дали ще успея да получа информация, ако не по мейл ще й ги пратя. Аз знам къде да я намеря - онзи ден ходих да ми назначава изследвания, сега искаше да се видим да ги обсъдим.

# 602
  • На изток от Ада
По -добре на живо Роу! Тук на една мацка Михайлова обърка терапията на имейла

# 603
  • Sofia
Моите наблюдения са, че и на живо си е разсеяна. Тя по дефолт поне на мен не ми обясни много какво се случва и в какво се съмнява. Просто реши, че нещо не й харесва и давай да правим изследвания, което няма лошо - хубаво е, че ми дава идея какво да проверим, ама специално за АНА бях убедена, че нищо няма да си намери. Пусках преди 2 години и нови симптоми освен тези които си имам не съм получила. Моето заболяване се води серонегативно и не следва да се изолира ANA от него. Бях пускала и маркерите са РА по-рано също бяха в норма, не ги прие и искаше пак да ги видим. 2 пъти съм пускала някакви различни неща за НК клетки и Тклетъчен имунитет. Почти всичко си беше в норма. Не знам какво включва този A1 пакет за аборти като показатели, защото нямам информация - тяхно вътрешено си е. Получих добър имунен баланс. И сега изведнъж месец по-късно някакво срутване на нещата. Единственото обяснение ми е, че направих изследванията по време на МЦ и под блокада с Декапептил, докато получих дразнене по лигавиците от него, сърбежи и дори кашлица от сухотата. Други симптоми не съм имала на настинка/грип/вирус. Това й го споменах, но не знам до колко го е отразила, че разговорът се прекъсна на няколко пъти от телефонни обаждания и какво ли не. Просто в момента тези резултати не знам дали не са някакво отклонение заради времето през, което нацелихме да ги направим. Не ми е казвала нищо конкретно, направо ми ги даде и каза, да ходя да ги пускам. Факт е, че точно ден преди да ми дойде цикъла и през цялата фоликуларна фаза ставите ми са силно раздразнени и болезнени, но и при пускането на пакета в Надежда А1 пак бяха така, това не в нещо ново.

# 604
  • На изток от Ада
Е пуснала си което иска , дали е имало смисъл е друг въпрос.
Да върви оборота. Дано скоро се видиш пак с нея за коментар

# 605
  • Sofia
Не, то няма лошо и не това ме притеснява, въпроса е да не се тровя излишни с някаква терапия, ако няма да има смисъл от нея, защото изследванията не са взети при оптимални условия. Те и парите за тези терапии не са малко. Вероятно ще повторя изследванията след пункцията, при следващият цикъл и ще настоявам за ЗЕТ. Ако въобще стигнем до стимулация Grinning.

# 606
  • На изток от Ада
Да де , остави изследванията и парите.  А терапията да е адекватна .

# 607
Момичета колко време преди трансфер е добре да се срещна с Михайлова. Имам правени изследвания назначени от нея Юли 2025 и съответно терапия, но няма успех. Чудя се по време на стимулация ли да запиша час при нея или като съм сигурна, че имам ембрион за ЗЕТ. Вие кога се срещате с нея?

# 608
Цикълът преди трансфер бих аз.

# 609
Аз се свързах с нея веднага след неуспешния ми трансфер . Оказа се , че трябва да се готвя шест месеца за следващия трансфер . Според мен колкото  може по-рано трябва да е срещата с нея , понеже не се знае какво още ще иска да се изследва .

# 610
По -добре на живо Роу! Тук на една мацка Михайлова обърка терапията на имейла
Не е само на една Simple Smile
Момичета някой купувал ли си е скоро програф? Няма го по всички аптеки, къде да го намеря?

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 22:49 от HRISOLINA

# 611
  • Sofia
Здравейте, днес минах през Михайлова и ми изписа допълнително Програф при следващият трансфер. В момента съм на Плакенил 400 мг, Преднизолон 10 мг на ден и каза, че ще добавим Програф допълнително заради високият th17/treg баланс. Имате ли наблюдения относно странични ефекти/действие, че с толкова медикаменти почва да ме е страх. Grinning

# 612
  • София
Здравейте, днес минах през Михайлова и ми изписа допълнително Програф при следващият трансфер. В момента съм на Плакенил 400 мг, Преднизолон 10 мг на ден и каза, че ще добавим Програф допълнително заради високият th17/treg баланс. Имате ли наблюдения относно странични ефекти/действие, че с толкова медикаменти почва да ме е страх. Grinning

Привет, аз приемах горе долу на същите медикаменти при вторият трансфер. Стигнах до извода, че понякога трудно заспивах заради Прографа. Особено ако се събудя през нощта. Друго не съм забелязала.

# 613
Ами на мен също ми предстои да го взимам....но 1во не мога да го намеря в аптеките, така, че и ти пиши в коя аптека го намери?

# 614
  • Sofia
Ами на мен също ми предстои да го взимам....но 1во не мога да го намеря в аптеките, така, че и ти пиши в коя аптека го намери?

Не съм го търсила. Не знам дали ще има трансфер, че да го търся, а и не разбрах дозата. Написала е на един лист за репродуктивна на ръка някви неща, та ще чакам да ми кажат. Не знам дали го няма в Надежда. Там си намирам Плакенила като закъсам.

Общи условия

Активация на акаунт