Генетични и имунологични проблеми - тема 20

• 26 029
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
Мони сигурно ще отговори и сама, но понеже с нея се движехме успоредно, знам, че закрепиха бременността в началото като прави повече вливки освен тази, която е непосредствено преди трансфера. Тя Михайлова си иска 2 контроли след + тест и при нужда изписва нещо допълнително (вкл. вливки) към терапията. При мен явно бяха стабилни нещата и си останах на едната вливка преди трансфера (5мг при мен) и преднизол.

# 706
Здравейте, в понеделник съм на консултация с проф. Михайлова, която назначи следните изследвания-по-долу. Имам едно неуспешно инвитро без имплантация. За автоимунни нямам сведения и оплаквания, единствено розацея/купероза, самодиагностицирана😆, към момента един дерматолог не ми я е потвърдил(Но когато го посетих, не беше и проявена.) В момента на изследванията беше проявено кожното състояние, но чак сега му отдавам внимание, след като почетох малко. Та, някой да разчете тези изследвания и какви въпроси да задам? KIR ясно, че е възможно най-зле…Кариотип е ок и при двамата. Благодаря предварително 🙂

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 18:53 от Avi_

# 707
Salsera, един трансфер имах само. Имплантацията започна добре, но следващите дни чхг не беше ок и не се удвояваше правилно. Ембриона е минал PGT. В последствие имам и пренатест без отклонения. При мен Th17/treg беше високо още преди трансфера, всички други имунологични бяха в норма (назначени от Михайлова). Имах 5гр преди трансфер, при контролни изследвания в 6г.с се видя, че Th17/treg е също толкова високо въпреки тези 5гр и Михайлова ми вдигна дозата на пр0граф+кортико и отделно още 10гр вливка. След вливката нещата се закрепиха. Това ми е 2ра бременност, първата успешна без никакви терапии.

# 708
Avi, коригирай си прикачените снимки, че ти има личните данни на тях, както в заглавието, така и в заключението. Успех с консултацията и нека имаш скоро положителен резултат! Flowers Four Leaf Clover

# 709
Благодаря. Пропуснала съм две места, редактирах и ще чакам мнения и препоръки Simple Smile
Avi, коригирай си прикачените снимки, че ти има личните данни на тях, както в заглавието, така и в заключението. Успех с консултацията и нека имаш скоро положителен резултат! Flowers Four Leaf Clover

# 710
Привет!
Аз търсих З@рзио края на ноември/началото на декември 2025 г. Също съм пациентка на д-р Михайлова. Тя ми го изписа накъде средата на ноември, като изрично я попитах дали трудно се намира, тя отвърна: не, това го има в почти всяка аптека.
И аз бях спокойна. Докато по време на стимулацията си не успях да го открия, нито да го поръчам, оказа че се внос няма от 4 седмици (става въпрос за края на ноември 2025 г.).
Обадих се на д-р Михайлова и обясних, че не успявям да го намеря, тя каза, че не може да ми помогне. От провинцията съм и попитах дали може да си купя от аптеката на Надежда, звънях в аптеката, но те казаха, че не може, тъй като не правя инвитрото при тях. Това ме изненада, но сякаш не се и бях надявала да успея да закупя от тях.
С една инжекция ми услужи друга пациентка на моята лекарка, а цяла кутия успях да поръчам от Турция. Ако искате, мога да ви дам координати на лично за поръчка. Успех!
ani92_3, стискам палци до края всичко да е наред и накрая да се радвате на здраво и пухкаво момченце Blue Heart

Момичета, откъде сте намерили Zarzio? Търся навсякъде по аптеките, но нямало в складовете. Търся в Гърция - там също няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт