За 8-ми март таз година, мама МАРТенче ще има. (Някои ще почакат малко)

• 11 193
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Историите са страхотни, благодарим ви!

Днес наистина е от онези много хубавите дати. Нашият татко си я беше заплюл, ама нашето събитие няма да е днес- това според мен де  hahaha
Дени то и аз си го бях заплюла,ама явно не съм говорила достатъчно със звездите Laughing,бях на преглед от предни път нищо малко разкритие,ама нищо  съществено

# 106
Абе мацки, Марчелата нещо ми се губи- сто на сто е родила, вие как мислите  newsm78
аха има нещо такова,ще тръпнем в очакване,Мимич Гретка е сладкиш и с това хубаво име мале,тати не о виждам Hug

# 107
Тина 78, видях че си тук. Какво става с вас, в къщи ли сте си?

# 108
Шоколадки, как сте ве?
Гледам появяват се чудесни снимки на малки чаровници!  Heart Eyes Вече набелязвам кандидат-снахи  Wink Нооо и мъжката конкуренция е доста "яка" и многобройна, така че да му мисли Пришълецът. Чакам го да се видим на живо  Praynig Praynig Praynig и ще го питам коя мома от форума му най-харесва Simple Smile

Честит син на мама Петя и татко щъркел! За секциото и ВМИ-то може  да се напише доста, ама ще се въздържа /да не се разстройвам/. Радвам се,че бързо са намерили друго оптимално решение  Peace

Мини, губят се доста мами- и morgause също.
Мама Деси на Слънчо и Звездичка, радвам се,че отново си сред нас с ведър дух и в хубаво разположение  Hug

Направлението важи докато си родиш, мисля аз  newsm78 Моето го получих преди повече от 2 седмици.

За гъбичките съм писала поне 3-4 пъти, а двойно повече съм си слагала разни певарили откак съм бременна. От около 2-3 дни са в нов "подем"гадините коварни и на моменти едва издържам. Докторката вдигна ръце от тях засега... Не мисля,че могат да причинят чак кой знае какви поражения на бебето- нали го мият, слагат му капки в очичките и т.н. А и доста неща изтичат от каналите преди него при естественото раждане, така че...

# 109
Mam4eta zdrawejte, ne mi raboti flexa , za koeto molja da me izwinite.Iskam samo da se pohwalja.
Na 2-ri mart mi se rodi mom4ence - Hristijan , 3750gr.53 sm dylgo.
Mnogo iskam da Wi napisha kak mina rashdaneto , no 6e iz4akam da mi oprawjat kirilicata , za da ne Wi tormozja s tezi latinski bukwi.
Uspeh na wsi4ki.

# 110
Наде /Муцунке/, как си, сладка?
Кажи някоя приказка по мойта фобия-кърменето. Справяте ли се?

Тина-78, честит син- исполин!   bouquet Да расте красив и здрав, все така голям юнак!!!

# 111
Да е жив и здрав малкия голям Христиан.!

# 112
ЧЕСТИТО НА МАМА ТИНА 78 СИН ХРИСТИЯН!   bouquet

Момичета от утре ще ми остават дни отбелязани на линийката  с едноцифрено число, както и на повечето от вас , може да се каже че устискахме  Laughing

# 113
ЧЕСТИТО НА МАМА ТИНА 78 СИН ХРИСТИЯН!   bouquet

Момичета от утре ще ми остават дни отбелязани на линийката  с едноцифрено число, както и на повечето от вас , може да се каже че устискахме  Laughing
Hugм да на един огън се печеме с тебе  bouquet
честито моченце Тинаи добре зъвърнала се на мама Деси,мама на слънце и звездичка

# 114
  • София
Привети момичета,

на всички обебели се мами - едно голямо ЧЕСТИТО  bouquet Hug  bouquet!!!!

Имам малко време и бързам да се включа. Днес ми е последния работен ден, така че докато оправим в къщи компютъра и интернета може временно да зачезна.

Иначе вчера бях на консултация - девойката е много добре - расте си, тоновете са на шест и всичко е както трябва.

С моята лекарка се уговорихме, че раждането ще  е между 17 и 21 март, че после тя заминава за Испания. Момичета - в голяма чуденка съм на коя дата да се спра -направо ще откача - ту ми харесва 17, ту 18, ту 21  newsm78?!?!
На 16 март ще имам много основен и подробен преглед и тогава ще вземем решение за окончателната дата - дано Джонгова реши вместо мен.

Зайо, много си смела да пътуваш по това време - мен ме е шубе (аз май се оказах голяма стръхла) да мръдна дори в някой по отдалечен квартал на София да не взема нещо да се разраждам.

# 115
  • Пловдив Белащица
Честито на мама tina78 за малкия голям момък Християн. Нека расте здрав, обичан и умен.

Mama Mishi, 21 март  bowuu /това е моят Р.Д.  Mr. Green/

# 116
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честито на мама Тина!!!!!

Mama Mishi, нали тук обсъждахме, че били хубави следните дати от март- 3, 6 , 9 , 18 - нещо такова- кратни на 9, според нумерологията. Иначе аз съм за 17 или 20- първата е рожденния ден на моя приятелка, а 20 е хубаво число просто.

Сега за гъбите   - слагайте глобулите, да оправят малко родовите пътища, че иначе губели от еластичността си. иначе за бебчо няма проблем.

# 117
Здравейте мили ми мамита Hug
да използвам докато ситния спи ,за бърз преглед на печата Laughing

Hug bouquetЧестито на всичко новообебили се мами,бързо възтановяване и здрави и послушни бебоци  bouquet Hug

нас май ни хващат колики Confusedснощи овладяхме положението със сушоара  Peace ще видим до кога ще помага Confused така ме е жал да го гледам как се мъчи милия ,а ми е такъв послушко през деня Heart Eyes някоя от мамите с опит ако знае някой друг трик да споделя Hug

Zayo нали ти си има проблеми със хипер лактация ,как се справи със спонтанните течове ,като наближи време за ядене и като шурна ни подплънки ни нищо помага Confused страх ме е да изляза на вън

# 118
Mango, тази година на 21-ви да не получиш най-големия си подарък? На мен ми се иска да е след 22-ри, за да е овне, ама с тези болки знам ли какво си е наумила бебата, днес цял ден са ме налегнали.

# 119
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Mango, тази година на 21-ви да не получиш най-големия си подарък? На мен ми се иска да е след 22-ри, за да е овне, ама с тези болки знам ли какво си е наумила бебата, днес цял ден са ме налегнали.
Ама знам си аз , че ще правим соаре в болницата и ще дрънкаме кафенца  hahaha
Теди, когато си пожелаеш да е. Аз вече само чакам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт