BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 166
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 130
Само Теодора искрено прегърна и поздрави Марио. Повече от половината дори не го поздравиха. Грозна история!
Ивонне и Косара даже си седнаха. Поправям се - вадя Ивонне от графата "достойни за съжаление" и я пращам при Косара в графата "след 15 минути няма да ви помня".

И да, както писаха по-напред, при първия призив за аплодисменти, публиката ръкопляска, съквартирантите - не. Никой не е разбрал урока.

# 2 131
Марио няма да сътвори чудеса. Той си е Марио.
Контрастен - с падения и възходи. Днес ще се напие, изхарчи 300 пари, утре ще помогне – на мама/тати, други хора, на бизнеса си.
Според мен точно той спечели, защото много хора се припознаха в него.
Започна като пияница, обвиниха го в дразнене, но той си вършеше нещата, демек си правеше неговите си неща и беше единствен, който не наплю никого и си остана себе си.
Не мисля, че ще ги изхарчи парите за нещо разумно. Но това е ок.
Човек е.

# 2 132
  • Washington,USA
Колата е с цвят, който само някой със стомашен вирус може да докара.
Богданска навлякла нощницата от тях и се ухилила как не я схвана устата не знам. Пък и кво бърка из на Георги чантата, аз щях да я плясна. Много нахално създание.

# 2 133
От финала най-много ми хареса като видях физиономиите на всички стари участници при победата на Марио...колко злобни същества. Честито на победителя! Heart

# 2 134
Дано следващият сезон да бъде излъчван в по- нормален часови диапазон!

# 2 135
И аз му желая успех, Джасте. Това момче се раздира от вътрешни борби и противоречия, но освен самобичуването си към никого друг не изрази грам агресия или пък да сътвори клюка зад гърба му.
И преди писах, че едно от условията за човешко щастие е , усещането за принадлежност, че принадлежиш и си ценен за група. За първи път в живота му вероятно Марио е подкрепен от огромна група фенове.
За него това е по-важно от финансовото измерение на наградата.
Марио може да е беден, но не е евтин като Атижа, Косара, Ивоне, и тн.
А и Бог ще го пази занапред.

# 2 136
Бази, не знаеш дали ще стане така. Предполагаш само. Но неведоми са пътищата не само господни, а и човешки.
Хората обичат да предричат и да заклеймяват, но нещата се случват по други правила. Ако слушах идиотите, които сега ми се мазнят и търсят съвет..
Давам и помагам, но вече знам колко са жалки и низки. Просто съм такава. На мен помагат, помагам и аз.

# 2 137
Марио ми беше фаворит от ден 1. Има дяволи на раменете, но има има една много естествена и проста добрина в него. Отдавна не бях наблюдавала такава интересна личност. Дано съумее да продължи напред достойно.
Щеше да е дъното, ако Георги беше спечелил - отчайващо неграмотен, нахален, слабохарактерен и досаден. Схемаджия и измамник, имайки предвид, че изкарва парите си по незаконен начин. Много е притеснителното, че получи толкова голяма подкрепа и то не само от махалата.

# 2 138
Финалът на Биг Брадър= на финала на епизодите на " съдби на кръстопът " ( ли бяха на същия продуцент). Сюжета и развръзката са едно към едно😀

# 2 139
Марио имаше оферти в сайта Grabo, подстрижка за 35 лева. (това е на половин цена), може да е достигнал до идеята, че трябва да дава на бедните.
За дамско ли? Изобщо нямам на идея колко струва подстригване в България. 70 лева ли ще ми вземе Марио, за да ми подстриже връхчетата? Това не е ли множко?

# 2 140
Получи подкрепа, защото е открито простодушен. Гошо ЛАнеца.
Не се правеше като всички останали.
Не че е е искал, не му се отдава просто.
Беше си прост. И си държеше на простотията и петте кила брашнО.
Никой не харесва лицемерни и измамни хора.

# 2 141
Марио получи най-важното, което му е липсвало - подкрепа. Надявам се това да го окрили, а не да го прати в облаците от всякакъв вид. Не съм оптимист за изхарчването на парите, но се надявам като свършат, да не е загубил себе си. Дано ме изненада приятно.
Изкефих се на реакцията на съквартирантите, тооолкова бяха разочаровани, че не успяха да го прикрият. Това едва ли ще им попречи да се възползват от почерпката на така презирания победител. Мишоци.
Скрит текст:
Проксима, писали сме едновременно и отново мненията ни  съвпадат ♥️

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 22:56 от usmihni_mi_se

# 2 142
  • Washington,USA
Марио ми беше фаворит от ден 1. Има дяволи на раменете, но има има една много естествена и проста добрина в него. Отдавна не бях наблюдавала такава интересна личност. Дано съумее да продължи напред достойно.
Щеше да е дъното, ако Георги беше спечелил - отчайващо неграмотен, нахален, слабохарактерен и досаден. Схемаджия и измамник, имайки предвид, че изкарва парите си по незаконен начин. Много е притеснителното, че получи толкова голяма подкрепа и то не само от махалата.

Щото е забавен.

# 2 143
Не мога да ви разбера възмущението. Ами другите не го харесваха, не бяха за него и реакцията им е нормална. Вие харесвате ли всички хора във вашия живот? Най вероятно не, но поради една или друга причина ви се налагате да се виждате с тези хора, така и на тях по договор им се наложи днес да го видят. Това е нещо, което се случва ежедневно  Simple Smile

# 2 144
Колата е китайска - донгфенг.

Поздравления за Марио!

Общи условия

Активация на акаунт