BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 217
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 115
Проксима, толкова се надявам да сме прави. Ако се съхрани, прояви ум и желание, ще победи. Ще победи себе си и всички, които не са били до него. Толкова е важно да имаш подкрепа. Той я получи. Дано я оцени и оползотвори. За негово добро. Желая му късмет, ум и правилна преценка.

# 2 116
  • Сф
Браво на Марио!
Гошо ме издразни одеве , никой ром не бил печелил няикакво шоу. Е с  какво да се яви ?? Все на геноцид към ромите го избива. Айде няма нужда!
*Каква е тая " колата? " . Марка не чувам. Китайски боклук ( имат и хубави и скъпи, но едва ли) ли е?

# 2 117
Ай честито! Wear Crown Добре, че поне е форума, да ни е готино. Tada

# 2 118
Рейтингът бил бай-високият за формата…
…откакто той е продуцент Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 119
Гледам малко назад, тъкмо спечели Марио
Но пак не съм доволна, нито от каста, нито от финала.

# 2 120
Пожелавам успех на Марио и се надявам да има нов сезон. Този телевизионен полусезон само и единствено гледах ББ, а съм фен на реалити предаванията. Нито Островът, нито ИВ, нито Бягство към победата ми хареса, само ББ гледах.

# 2 121
Ех, група приключението свърши ☹
С някой от вас се надявам пак да се засечем в темите за “Ергенът”, а другите които няма да го гледат, другата година пак 💖

# 2 122
Пожелавам успех на Марио и се надявам да има нов сезон. Този телевизионен полусезон само и единствено гледах ББ, а съм фен на реалити предаванията. Нито Островът, нито ИВ, нито Бягство към победата ми хареса, само ББ гледах.

Ще има, кастинга е пуснат

# 2 123
Марио излезе на сцената и никой от съквартирантите не му ръкопляска? Имаше няколко секунди в които аз даже се чувствах неловко пред телевизора…

Ужасно беше, тези индивиди трябва да ги смачкат хората в социалните мрежи..

Сигурно най-обтегнатия финал между участници в риалити, което съм гледал от Survivor All Stars в Щатите от 2004 година.

# 2 124
Марио! ❤🎊🎉💝
Браво, честито!
Дано използва парите добре и ги завърти. Вярвам в това.

# 2 125
Марио излезе на сцената и никой от съквартирантите не му ръкопляска? Имаше няколко секунди в които аз даже се чувствах неловко пред телевизора…
Няма защо да се чувстваш неловко. Те си бяха такива. Затова Марио спечели. Ние отстрани не сме толкова глупави. Всички се мислеха за нещо повече от него. Постоянно се оправдаваха, че Марио е много проблемен, ама на нас не ни показвали всичко. ББ не би пропуснал да покаже, ако наистина е имало чак толкова сериозни проблеми. Само Марио си знае как е издържал в такава негативна среда. Сам.

# 2 126
  • София
Свърши и това риали.. Предизвестен победител.  Да сме живи и здрави!
Беше ми забавно тук, но и  често се ядосвах, благодаря на тези с които имаме еднакъв мироглед, те си знаят кои са 👍

# 2 127
Наистина не се разбра. Каква е колата, някой разбра ли, че ми стана любопитно?
Браво на Марио!
Гошо ме издразни одеве , никой ром не бил печелил няикакво шоу. Е с  какво да се яви ?? Все на геноцид към ромите го избива. Айде няма нужда!
*Каква е тая " колата? " . Марка не чувам. Китайски боклук ( имат и хубави и скъпи, но едва ли) ли е?

# 2 128
Финала беше тъп, но браво на Марио !!
Да е жив и здрав, да съумее да намери себе си !!
Георги не спря да търси Гери в публиката…
И той си е готин сам по себе си, успех желая и на него !! Поне беше искрен накрая !!

# 2 129
Майната им. Той получи това, което му се полагаше. Ако го използва правилно, тия завистници ще му дишат прахоляка.

Общи условия

Активация на акаунт