BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 219
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 100
Марио имаше оферти в сайта Grabo, подстрижка за 35 лева. (това е на половин цена), може да е достигнал до идеята, че трябва да дава на бедните.

# 2 101
Радвам се за старта, който дадоха на Марио. Ако е умен, чудеса може да сътвори. Дано.
Умен е. Бог да го напътства да стои твърдо в  добродетелите във всичките си намерения!

# 2 102
Накратко за сезона - не мисля, че е слаб, постарали се бяха да има интересни и неочаквани моменти, но имаше какво да се поработи върху реализацията. Финалът беше доста замрял, липсваше ми зрелищност. Направо си приличаше на подкаст, само че с дрескод "Нефертити, Клеопатра и онази от Дубай". За капак и гафовете с изтекла информация.

# 2 103
Козара да не си счупи ръцете ако се прежали да ръкопляска 🙄 Гледа лошо, само талпата с пироните й липсва

# 2 104
Най-успешния сезон, но друг път 😂

# 2 105
Брау бе, чуек! Изтърпя всички цирки, магаретии, жестокост, злост, агресия...Брау! Ша са бориш оттука нататък, както досега! Защото си добър човек и заслужаваш тази награда! А най-голямата награда е признанието на зрителите!

# 2 106
  • Някъде в Матрицата
Рейтинга бил бай-високия за формата? Риъли? Не ми се вярва.

# 2 107
Група айде да нападаме кастингите Joy

# 2 108
Заслужена победа. Много изстрада Марио. Радвам се за него.

# 2 109
Само Теодора искрено прегърна и поздрави Марио. Повече от половината дори не го поздравиха. Грозна история!

# 2 110
Харесва ми, че не  се е облякъл в златни или черни дрехи, не е със зализана прическа или др кичове, излезе облечен както винаги.

# 2 111
  • София
Радвам се, че не спечели Георги. Нагледах се на филмове, клауни и цирки.

А Елена много правилно попита Ивоне в подкаста, дали си дава сметка, че всички съквартиранти заедно направиха Марио победител.

# 2 112
Не вярвам грам на думите на Краси Ванков, че това е най-успешният сезон и сезонът с най-висок рейтинг. Това е невъзможно.

Разбира се, че не е. Тоя си ги нагласи за пред хората, че да си помпозничи продукцията. Laughing

# 2 113
Марио излезе на сцената и никой от съквартирантите не му ръкопляска? Имаше няколко секунди в които аз даже се чувствах неловко пред телевизора…

# 2 114
Теодора първа поздрави Марио, браво

Общи условия

Активация на акаунт