BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 157
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 160
Сега Марио има по-голям шанс с Атижа 🤣🤣
Спонсор за клипчета. Да изхарчи парите и да бЕга в Ню Йорка.
Онзи ден се бях загледала в ресторанта на техните и не е в Ню Йорк… На 85 мили е, в Пенсилвания. Общо взето е франчайзър на пицария за бързо хранене (нещо като Макдоналдс). Не знам на това място защо му трябва счетоводител на пълно работно време. 🙄

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:11 от Lilly_85

# 2 161
  • SF
Радвам се за Марио. Редът на излизането на всички съвпадна с моите желания. От първите - Ники, Кристи, Косарка, та до последния.
Успех и късмет на Марио! Очаквам само хубави новини, свързани с него!
Беше ми забавно, на моменти се смеех сама пред телевизора. Искам повече от Биг Брадър и по-дълги сезони.
Мамасит си е Мамасит, не е Мама Сита, както я нарича Георги.
Какво е станало между Петър и Атижа и защо няма да има шък-шък?

# 2 162
Не мога да ви разбера възмущението. Ами другите не го харесваха, не бяха за него и реакцията им е нормална. Вие харесвате ли всички хора във вашия живот? Най вероятно не, но поради една или друга причина ви се налагате да се виждате с тези хора, така и на тях по договор им се наложи днес да го видят. Това е нещо, което се случва ежедневно  Simple Smile
Стига де, толкова ли е трудно да изръкопляскат поне в името на предаването, ако не на това, че са делили един покрив месец и нещо? Никой не им го натрапва, ако щат после и на улицата да се правят, че не го познават. Елементарно уважение към предаването и победителя не означава харесване.

# 2 163
Ще си върна края на шоуто, че не видях момента, в който не са му пляскали бившите съквартиранти.
  Ама от тия лицемерни мушмули друго не се и очаква. Злобните Веселка, Ванеса ли, лицемер номер 1 Мамасит ли, Петър простото ли!?
Да плуват по течението...
При първите призиви за аплодисменти, публиката избухва и дават за много малко съквартираните. Никой не ръкопляска. Малко по-късно при поредният призив се вижда как само 2-3 да го аплодират. А след като излязоха всички на сцената за да го "поздравят" -  в общи линии Беба го прегърна, някои го поздравиха, а другите се разделиха на групички и му дадоха гръб. Почти веднага Ивонне и Косара си седнаха и взеха да си говорят помежду си. Не че могат да се чуят, ама нали трябва да се направи демонстрация. Косара през цялото време гледа на кръв, а пък Петър накрая гледаше все едно Ланеца е изял не телешките, а неговите тестиси.

# 2 164
На мама Ади ѝ трябва. Като видяхме момецът как седи до нея като подчинен, май Атижа е бунтар в кавички пред такава чума.
Не е учудващо, че Ати е това, което е.

# 2 165
А, бе счетоводител?! Стои на касата тя.

# 2 166
# 2 167
Александра ми хареса като водеща, но Башар не. Иска ми се догодина някой друг да гледам на негово място - по-висок и по-усмихнат.

П.П. Сега видях снимката с Кристи. Тя не малко обиди му хвърли на Марио, ама сега с 100к е по-различно положението.

# 2 168
  • SF
Атижа е едно неуко селянче с бричове.

# 2 169
Сега Марио има по-голям шанс с Атижа 🤣🤣
Спонсор за клипчета. Да изхарчи парите и да бЕга в Ню Йорка.
Онзи ден се бях загледала в ресторанта на техните и не в Ню Йорк… На 85 мили е, в Пенсилвания. Общо взето е франчайзър на пицария за бързо хранене (нещо като Макдоналдс). Не знам на това място защо му трябва счетоводител на пълно работно време. 🙄

Aма какъв счетоводител, Атижа е била от хостеса до сервитьорка до не знам си какво в тоя дайнър, нормално да не иска да се връща. Била съм в няколко такива заведения в USA и децата на шефовете работеха наравно с нас и в това няма нищо лошо и срамно. Е, за нея явно е,  но да твърди, че е била счетоводителка в дайнър на пълен работен ден е смехотворно.

# 2 170
Кристи пак е продрусала и е изтичала да се гушне с някого. Марио. Нея не я броим Тя е неадекватна по дефолт.

# 2 171
Аз все пак си мисля, че няма как от 15 човека 14 да не харесват Марио и да са в грешка или да са злобни. Марио има своите демони и тъмна страна, която по една или друга причина са ни спестени. Особено като му знаем миналото, нищо чудно да е получил едно рамо за участието си и за победата също. И мисля че на всички ни е ясно, че с добре подбрани кадри можеш да направиш и най-лошия да изглежда положителен герой. Аз така се бях заблудила и симпатизирах на "жертвата" Александра в Ергенът пък накрая друго излезе и там.
Иначе помня едно подобно, че и по-зле отношение към победител в Big Brother (или май беше VIP Brother) - когато спечели жената на Здравко, Христина. Тогава май даже част от участниците станаха и си тръгнаха.

# 2 172
Е, та нали беше за него

# 2 173
Наистина много грозно и показно реагираха участниците накрая, сякаш най-чистосърдечни бяха Теодора и Виктор, може би защото са били спортисти са научени да поздравят или любовната вълна ги е обзела, та са така окрилени усмихнати, всички други(без Ники и Кристи) ми изглеждаха пукащи се от злоба, че не са победили те, едни такива намусени, трудни за гледане

# 2 174
Мм ми пуска някакъв екшън филм и започва с Башар забраден като терорист . А, вика тоя отнякъде го познавам. 🤪😄😄😄

Може да поканят за водещ някой друг участник от вип брадъра, като Сашето. Ейййй Къциту? Хахах🤪😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт