BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 191
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 145
Не ми хареса сезона като цяло. Прекалено много истерия, крясъци и хейт. Нямаше сюжетни линии ( не броя Виктор и халата).

# 2 146
Не беше Марио моят фаворит, но да му е честита победата. Изобщо нямах фаворит. Но беше забавно тук, посмяхме се, не можахме качествено да се скараме, но нищо друг път. JoyАдио Рио, до нови срещи съфорумци.

# 2 147
В този сезон се държаха възпитано, без крясъци, саморазправа. Подбрани са.
Щеше ми е по интересно, ако бяха подбрали представителна извадка на българския народ. Това е термин от науката "статистика", извадката, в случая участниците в ББ, да представлява вярно съвкупността, БГ народ, и изводите, които важат в извадката, важат за цялото)
Нямаше даже една дама с професията "майка", и така  спонтанно се появи Мамасита.

Като цяло от тези участници виждам бяха някак незрели за възрастта си. 
И много нереална оценка за себе си в посока нагоре, не надолу, залитания колко съм велик.

# 2 148
Ще си върна края на шоуто, че не видях момента, в който не са му пляскали бившите съквартиранти.
  Ама от тия лицемерни мушмули друго не се и очаква. Злобните Веселка, Ванеса ли, лицемер номер 1 Мамасит ли, Петър простото ли!?
Да плуват по течението...

# 2 149
Наистина не се разбра. Каква е колата, някой разбра ли, че ми стана любопитно?
Мисля, че това е колата. Някаква китайска марка Dongfeng. Моделът мисля, че е Dongfeng T5 EVO.

# 2 150
Не мога да ви разбера възмущението. Ами другите не го харесваха, не бяха за него и реакцията им е нормална. Вие харесвате ли всички хора във вашия живот? Най вероятно не, но поради една или друга причина ви се налагате да се виждате с тези хора, така и на тях по договор им се наложи днес да го видят. Това е нещо, което се случва ежедневно  Simple Smile
Не съм съгласна. Да, разбира се, че всеки в живота си има хора, които не харесва, но тук говорим за победител - чисто и от уважение към самия себе си, поздрави го дори и само с едно 'Честито' или 'Браво' и готово, никой не иска от тях да скачат и пеят от радост, но те си стояха свито на столчетата и даже не пляскаха, злобни отвсякъде.

# 2 151
Наистина не се разбра. Каква е колата, някой разбра ли, че ми стана любопитно?
Мисля, че това е колата. Някаква китайска марка Dongfeng. Моделът мисля, че е Dongfeng T5 EVO.

Марката е популярна в Китай и Русия, но тук не знам къде ще намира части и обслужване. Честно казано по-добре Дачия да бяха взели или някое Рено.

# 2 152
  • софия
Сезонът, финалът бяха като колата - от алиекспрес.
Беше ми интересно, но някак повърхностно. Нямаше силно изявени личности. 95% от участниците бяха клАуни, които не могат да направят смешка.

# 2 153
  Ама от тия лицемерни мушмули друго не се и очаква. Злобните Веселка, Ванеса ли, лицемер номер 1 Мамасит ли, Петър простото ли!?
Мамасит JoyJoyJoy

# 2 154
  • Варна
Сега Марио има по-голям шанс с Атижа 🤣🤣

# 2 155
Тази Косара беше като мумия през цялото време. Гледаше лошо, не ръкопляскаше. Все едно я бяха завели насила там. И то сигурно е така, де, по договор.

# 2 156
Спонсор за клипчета. Да изхарчи парите и да бЕга в Ню Йорка.

# 2 157
Марио няма да сътвори чудеса. Той си е Марио.
Контрастен - с падения и възходи. Днес ще се напие, изхарчи 300 пари, утре ще помогне – на мама/тати, други хора, на бизнеса си.
Според мен точно той спечели, защото много хора се припознаха в него.
Започна като пияница, обвиниха го в дразнене, но той си вършеше нещата, демек си правеше неговите си неща и беше единствен, който не наплю никого и си остана себе си.
Не мисля, че ще ги изхарчи парите за нещо разумно. Но това е ок.
Човек е.
Може и да ги изхарчи, но пък вече получи известност и поне във фризьорския салон ще идват в пъти повече.

# 2 158
Да, тая Косара някакво ходещо зло… то бива да гледаш с пренебрежение и да се държиш дръпнато, ама това нейното е ужасно, само по-ужасно става като заговори с тоя тембър.

# 2 159
Спонсор за клипчета. Да изхарчи парите и да бЕга в Ню Йорка.

Те тези 100 хил ще стигнат едвам едвам за 2 бюджетни клипа.

Общи условия

Активация на акаунт