BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 099
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 340
Да, пролича, че или много го харесва, или не, защото а-ха да си помисля, че живна на моменти.
Но пък това не ѝ попречи да се предложи на Марио за негов продуцент.

# 2 341
  • Sunshine state
Аз се чудя кой избра точно Елена за водеща. Още в Ергенът си личаха напъните й да блесне с акъл, което там не е и толкова трудно. Все на по-умна и по-над останалите да се изкара. Има нещо неприятно в тая жена.
Карбовски си е един дърт перверзник за мен, гнил, много неприятен за гледане и слушане, ама тръгнал да се изказва за Марио. Естествено другият плъх Косара го подкрепила. Те краставите кучета..нали знаете.

# 2 342
Днес срещнах различни коментари в социалните мрежи за Ивонне - от такива, че се е родила като Иво, до свидетели, които лично са я виждали, че е в месечен цикъл и са убедени, че правила аборт. И била направила аборт, защото не искала да предава генетично унаследявани болести на детето, каквито имало в рода й. Бай Ивонне наистина е изплискал легена. Познава Флавио Бxиатохе. Добреее. Целувала се е с Енхике Иглесиас. Добреее. Животът е плезиррр...Чудесно. Но това с аборта вече наистина е патология. И не Марио е за специализирана медицинска помощ.

# 2 343
Днес срещнах различни коментари в социалните мрежи за Ивонне - от такива, че се е родила като Иво, до свидетели, които лично са я виждали, че е в месечен цикъл и са убедени, че правила аборт. И била направила аборт, защото не искала да предава генетично унаследявани болести на детето, каквито имало в рода й. Бай Ивонне наистина е изплискал легена. Познава Флавио Бxиатохе. Добреее. Целувала се е с Енхике Иглесиас. Добреее. Животът е плезиррр...Чудесно. Но това с аборта вече наистина е патология. И не Марио е за специализирана медицинска помощ.
Познава Флавио Бриаторе и има снимка с него. А целувката с Енрике Иглесиас я има и на видео.

# 2 344
Ronda23, Марио си има нещо, той е по един особен налудничав начин манипулиращ.

В жестовете си, реакциите, харизмата му аз поне усещам нещо от това, което съм наблюдавала, когато съм гледала реални интервюта със серийни убийци. Те винаги отричат първоначално и са изключително добри в пресъздаването на един добродушен безобиден образ. Затова и често толкова дълго време остават извън списъка със заподозрени.

Това е наистина усещане, вайб, защото ми е трудно да посоча конкретни жестови и мимики, а би било добре за мен самата да го осъзная по-добре Joy

Изгледах интервюто в диагонал - еми, не, Марио по никакъв начин не ме убеди, че не е бил на драг куин парти и че не си пада по мъже. Дори обратното. Начинът по който отговаряше, това, че едва ли не за пръв път чува даже за такива партита - ама той на улицата ли е израсъл или се е крил в някакъв пансион за девици досега? Grinning

Друго, на което попаднах при превъртането на интервюто му - пожеланията му към Ивонне, които са прикрито злобни в типичния му стил. Все едно да пожелаеш на някой слепец да прогледне, защото това да гледаш е най-страхотното и невероятно усещане, и това нали се казва с най-добри чувства, а не за да се уязви отсрещната страна. Не му е негова работа да дава уклон в живота на хората. И да се гъбарка така с Ивоннето, преспала с 2000 мъже, не прави добро впечатление.

# 2 345
  • на пистата
Познава Флавио Бриаторе и има снимка с него. А целувката с Енрике Иглесиас я има и на видео.
Те и пиленцата го познават(имат снимка с него)познавам и Плейн,даже им е приятел според тях 🤣ама той не знае.Не съм слушала Ивон когато го е споменавала.Ако е казала,че само се познават ок.Но ако казва,че са приятели..тава вече е друго.

# 2 346
Е, ако е работила в светско списание в Европа, нормално е да има снимки с хора, с които е била в служебни отношения.
В даден период моята работа също беше свързана с контакти с известни личности, от българските випове, разбира се. Ами не мога да кажа, че някой от тях ми е приятел. Говорили сме, каквото трябва за момента и това е. Дори и да сме се засичали след време някъде и да сме поздравявали, това не ни прави близки. Обаче има хора, които и случайно да се щракнат с някого на улицата, веднага го изкарват техен пръв приятел. Красноречив пример са пиленцата от Монако. Ивонне с нищо не се различава от тях.

# 2 347
Това колко са си близки и дали са приятели, вече е друг въпрос и никой тук не може да каже. 😁 Но за познаване - познава го.

# 2 348
Ха ха, Карбовски се е опитал да мъдрува, изсипал е словесната си полюция, нахейтил е де що свари и се е издигнал в собствените очи, предполагам. И в тези на Косара. 😄
Ваsila, респект!
Оффф, тоз патрЕот Карбовски е такъв самовлюбен комплексар. Да се вземат с Кошмара, чудесно ще си паснат като двойка. Само да се пази от талпа с пирони какъвто е шавлив 😏

# 2 349
Да, пролича, че или много го харесва, или не, защото а-ха да си помисля, че живна на моменти.
Стигнах до мъдрата ѝ констатация, че днес хората не ходят на театър, затова гледат реалити шоута и се отказах да я гледам. Верно ли? 😄
Все се опитвам да я харесам, искам, ама явно тя няма желание.

# 2 350
Тя може да познава някой Ивонето, но ако питат този някой дали я познава нея, не знаем отговора какъв ще е..
Ако искат да питат Иглесиас дали познава Ивоне, с която се е целунал?
Като ситуацията с Елена в подкаста, която Марио много на място затапи когато я попита в отговор на  клюкарските ѝ въпроси - А видеото дали може да е фалшифицирано и сглобено? и тя се на@ка, понеже друго освен 'Да, може' нямаше как да отговори, и сама се изложи, че използва непроверена информация и клюки тип жълти медии, с цел да си направи уж интересно и провокативно интервюто...

# 2 351
Георги е на лайф с някъв друг от етноса.Каза,че Марио не чистене толкова много.От неделя на неделя.И дрънка глупостите на Ивонне,че душил препаратите.Тоз излезе много злобен.Уж не беше за победата.Ама много го е яд.

# 2 352
  • Sunshine state
Стигнах до мъдрата ѝ констатация, че днес хората не ходят на театър, затова гледат реалити шоута и се отказах да я гледам. Верно ли? 😄
А, тя от много гледане на театър е стигнала да води на шоуто подкаста.. Пак нали тя извисената, а ние простаците, дето не ходим да гледаме театър, а се занимаваме с ББ. 🤓

# 2 353
А, тя от много гледане на театър е стигнала да води на шоуто подкаста.. Пак нали тя извисената, а ние простаците, дето не ходим да гледаме театър, а се занимаваме с ББ. 🤓

От жертва на друг риалити формат се превърна в тартор в този, макар и не като пряк участник. Още и държи влага явно и сега трябва да си избие каквото и се е натрупало. Жалко за нея...

# 2 354
Изгледах подкаста с Марио и никой не коментира дългите му тези за хомосексуалността и как това е болест и трябва да се лекува. Много странно изказване предвид неговото положение и обидите които получи от съквартирантите. Това не ми направи хич добро впечатление. Иначе момчето е добронамерено. Дано да сбъдне мечтите си.

Общи условия

Активация на акаунт