BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 237
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 325
Марио не трябва ли да е по вкуса на Косара и Карбовски? И двамата псевдо моралисти с псевдо ценности - не казвам, че Марио е такъв какъвто казват, че е, но православен християнин със съмнителен морал звучи точно като породата на двамата. Карбовски обича да чете морал и да изказва възмущение от западни ценности, а е точно един сертифициран боклук и наркоман. Качествата, които приписват на Марио могат да видят като се погледнат в огледалото.

# 2 326
Карбовски е набеден борец за истина и справедливост.
А е една шовинистична с@иня без капка морал всъщност.

# 2 327
Толкова пък да ми е антипатичен Карбовски. Съвсем нормално Косара да го подкрепя - „големите умове” мислят еднакво просто.

# 2 328
  • Sunshine state
Карбовски отдавна ми опротивя - абсолютен простак, долен и циничен. Преди години сестра ми работеше в известен черноморски комплекс и след него едва ли не трябваше да ремонтират стаята, беше я оставил в безобразно състояние - омазани хавлии, разни субстанции по масите и още неща. Много ми е противен на мен. Да не говорим, че все с някакви малки кифли се закача, направо на педофилия ми избива. Има нещо много гадно в него. Нищо чудно, че Косара го цитира, и тя не е цвете.

# 2 329
Теодора в разговор с Виктор в къщата беше казала, че Марио е добро момче.Навън и Виктор взе са го повтаря , но каза, че може би заслужава да спечели , защото много са го обиждали.
Обаче си мисля, че за тях Марио е играл и това е стратегия.Теодора не спря да повтаря, че си е изиграл добре играта. Мисля, че не го харесва чак толкова, просто се повлия от масата навън и надделя спортното в нея.

# 2 330
Гледах подкаста на голямата сестра с Марио. Радвам се, че видях Марио в светлина извън къщата. Оказва се, че той е едно работливо момче. Само справящо се с живота още от много малък.
Трудно се изразява на моменти, но пък положителните му качества преобладават.
Радвам се, че той спечели. Нямаше по-достоен от него.

# 2 331
Да пусна вграден линк, все пак.

# 2 332

Марио да не би да е фен на Андрю Тейт ?! Още от вчера по време на финала прави същата мудра с ръцете хаха... А и сега в подкаста спомена, че иска да бъде мултимилионер

# 2 333
Коколеа, дано те забележат и раздвижиш заспалата рап кариера.
Сакън! Светът няма нужда от популяризиране на тази лъхаща на злоба физиономия.

# 2 334
  • Washington,USA
Коколея, 🤣 отпаднала от Коколино името 🤣

# 2 335
Тя тази жена защо си мисли че някой я харесва и има фенове?

# 2 336
Тъкмо изгледах Голямата сестра с Марио. Преди това имах едно наум за него, че може би не напразно съквартирантите му се дразнят и че може би има причина да се е обърнал толкова към религията (много често такива хора имат гузна съвест, например затворниците). Имах усещането, както и някой преди това писа, че може би са ни спестявали някои негови изяви. Обаче сега го гледах един час, без монтаж, и много ме докосва душата му! Един простосмъртен грешник, търсещ истината и щастието, незадържащ лошо в себе си, прощаващ и над нещата. Явно няма нищо гнило, гнилите наистина са били другите. Радвам се, че спечели.

# 2 337
Карбовски имаше едно предаване преди много години по Нова, с което не целеше да ни замисли или осветли някакви проблеми на хората, а да ни шокира. Гледах го няколко пъти, понеже беше различно и популярно тогава, а и тема за разговор с приятелките. Ами като се замисля от него лъхаше афинитет към перверзното. После май го изгониха от телевизията, заради скандала с Мегз и някакви други, които го обвиниха в секс насилие, което не ме учуди. Може да има зъб на Нова и да използва интереса към ББ, за да хевйти всичко и всички.
 Косара беше най-нехаресваният участник в ББ. Ако някой има спешна нужда от психолог-това е тя. Колко беше странно, че с гордост разказа история с насилие и дъската с пироните. В подкаста само дето не наби водещата, че я повдигна темата за насилието. Ами не е нормално такова поведение. Свикнала да заплашва явно, се опита да стресне Марио, за да мълчи и да го изкара виновен за всичко,докато ББ не заплаши нея.  Тази трябва напълно да се игнорира, защото ще продължи да ни залива с простотии и злоба.
Теди не подкрепи Марио заради публиката. ББ излъчи няколко разговора между Теодора и Виктор в къщата, в които тя му обяснява, че Марио е много добър човек. Виктор много преиграваше в къщата,мисля че навън сподели вече какво наистина мисли за Марио.
Тук прочетох един коментар, в който се споменава, че Марио е коленичил като мюсюлманин пред иконата. Аз от религия и порядки почти нищо не разбирам, но това изказване звучи абсурдно. Поклонът е поклон сигурно във всяка религия. Другото абсурдно беше сравнението между тризначките и Марио. Какво общо имат тези три безработни, неквалифицирани, неориентирани и да не продължавам с Марио? Няма да живее като тях на улицата, защото е трудолюбив. Какво сте се загрижили за чуждите финанси? Издържате ли го или ви дължи пари? Представи се достойно и спечели честно играта, да си я харчи със здраве.

# 2 338
Аз също преди малко гледах интервюто с Марио и бях впечатлена от него. Хубав, задълбочен разговор. Направи ми впечатление, че момчето е обърнато към себе си, анализира собствения си живот, собствените си виждания и мечти. Много смирено обясни поведението на съквартирантите, които го нападат, със собствения им тъжен живот. Не нападна, не нагруби, не мери полови органи, не клюкарства, не обсъжда какво е чувал и какво знае за някого. Абсолютен противовес на отвратителното интервю с Ивонне...

# 2 339
  • София
За първи път гледам "Голямата сестра", само заради Марио пуснах. Водещата е потресаваща, заядлива и високомерна. За първи път я слушам, но много ѝ личеше, че не харесва Марио. За него какво да кажа, докосна ме много интервюто. Труден живот, но много добър човек.

Общи условия

Активация на акаунт