BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 137
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 355
Това с целувката си е редовен номер на Енрике Иглесиас, да си избере жена от публиката и да я целуне. Не показва някакви близки отношения.

# 2 356
  • София
Ronda23, Марио си има нещо, той е по един особен налудничав начин манипулиращ.

В жестовете си, реакциите, харизмата му аз поне усещам нещо от това, което съм наблюдавала, когато съм гледала реални интервюта със серийни убийци. Те винаги отричат първоначално и са изключително добри в пресъздаването на един добродушен безобиден образ. Затова и често толкова дълго време остават извън списъка със заподозрени.

Това е наистина усещане, вайб, защото ми е трудно да посоча конкретни жестови и мимики, а би било добре за мен самата да го осъзная по-добре Joy

Изгледах интервюто в диагонал - еми, не, Марио по никакъв начин не ме убеди, че не е бил на драг куин парти и че не си пада по мъже. Дори обратното. Начинът по който отговаряше, това, че едва ли не за пръв път чува даже за такива партита - ама той на улицата ли е израсъл или се е крил в някакъв пансион за девици досега? Grinning

Друго, на което попаднах при превъртането на интервюто му - пожеланията му към Ивонне, които са прикрито злобни в типичния му стил. Все едно да пожелаеш на някой слепец да прогледне, защото това да гледаш е най-страхотното и невероятно усещане, и това нали се казва с най-добри чувства, а не за да се уязви отсрещната страна. Не му е негова работа да дава уклон в живота на хората. И да се гъбарка така с Ивоннето, преспала с 2000 мъже, не прави добро впечатление.

E честно ли и сериен убиец го изкарахте? И аз съм гледала много интервюта и се интересувам от такъв тип психология, не виждам нещо което може да подскаже, че Марио е агресивен. И Злобен е абсолютно последната дума с която бих го определила. Злобна беше Ивонне и бръщолевенията й в подкаста.

Човека се опитва да се подобри себе си, и да бъде най- добратата версия на себе си. И хората, които не могат, го мразят, защото нямат достатъчно топки, да се преборят, както той се.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:27 от wonderwoman22

# 2 357
И на мен не ми направи добро впечатление мнението на Марио за хомосексуализма, както и реакцията му на въпроса с драг-партитата. Със сигурност си има и агресия, и тъмни петна, както всеки човек. Това обаче, което спечели публиката според мен, е желанието му да ги подобри и промени, и аз вярвам, че е искрено. Със сигурност му предстоят много вътрешни трансформации.

# 2 358
Скрит текст:
Ronda23, Марио си има нещо, той е по един особен налудничав начин манипулиращ.

В жестовете си, реакциите, харизмата му аз поне усещам нещо от това, което съм наблюдавала, когато съм гледала реални интервюта със серийни убийци. Те винаги отричат първоначално и са изключително добри в пресъздаването на един добродушен безобиден образ. Затова и често толкова дълго време остават извън списъка със заподозрени.

Това е наистина усещане, вайб, защото ми е трудно да посоча конкретни жестови и мимики, а би било добре за мен самата да го осъзная по-добре Joy

Изгледах интервюто в диагонал - еми, не, Марио по никакъв начин не ме убеди, че не е бил на драг куин парти и че не си пада по мъже. Дори обратното. Начинът по който отговаряше, това, че едва ли не за пръв път чува даже за такива партита - ама той на улицата ли е израсъл или се е крил в някакъв пансион за девици досега? Grinning

Друго, на което попаднах при превъртането на интервюто му - пожеланията му към Ивонне, които са прикрито злобни в типичния му стил. Все едно да пожелаеш на някой слепец да прогледне, защото това да гледаш е най-страхотното и невероятно усещане, и това нали се казва с най-добри чувства, а не за да се уязви отсрещната страна. Не му е негова работа да дава уклон в живота на хората. И да се гъбарка така с Ивоннето, преспала с 2000 мъже, не прави добро впечатление.

E честно ли и сериен убиец го изкарахте? И аз съм гледала много интервюта и се интересувам от такъв тип психология, не виждам нещо което може да подскаже, че Марио е агресивен. И Злобен е абсолютно последната дума с която бих го определила. Злобна беше Ивонне и бращюлевенията й в подкаста.

Човека се опитва да се подобри себе си, и да бъде най- добратата версия на себе си. И хората, които не могат, го мразят, защото нямат достатъчно топки, да се преборят, както той се.
Знаеш ли, чудех се кога някой ще напише, че го изкарвам сериен убиец Joy Очаквах го, колкото и да е абсурдно, защото познавам динамиката в този форум Grinning

Да се окачествяват хората, които мислят по определен начин, иначе не е проява на добри маниери или интелект,  а и май нарушава правилата на форума. Въпреки че едва ли някой във форума конкретно би бил обиден в случая, защото не мисля, че някой мрази Марио.

Първите три думи, с които бих описала Марио - налудничав, злобен, прикрит.

# 2 359
  • SF
Какви психилози се изказват?! Той сам каза защо чисти, но вие тук решавате да развивате теории.

И да, потискането не е решение. Марио трябва да работи с професионалисти, за да не му се налага да потиска каквото и да било, вместо да се превръща в бомба със закъснител.

Болднатото само подкрепя неболднатото. И ние като тези в къщата пращаме Марио на работа с професионалисти.

На всички ни се налага да потискаме и контролираме гняв, скандал, лоши мисли, кофти настроения, сексуални мераци, превъзбуденост, възторг, разочарования... И на него му се налага.
Коя негова проява наричаш бомба със закъснител и внезапната агресия по-приятна ли е?
На моя телевизор излъчиха Марио като най-малко агресивен сред съквартирантите. Не съм го чула да обижда повече от останалите, които и него обиждаха, и се обиждаха и помежду си на охльови, цигани и т.н. Те даже и не чистеха след това като бомби със закъснители.

# 2 360
Ревностен християнин е, завършил семинарията, няма как мнението му относно хомосексуалистите да е друго. Друг е въпросът дали няма влечение към собствения си пол. Дори е да има, счита го за грях. И аз често не разбирам скудоумието на православната църква по отношение на някои въпроси, но това е полижението.

# 2 361
  • Sofia
Гледахте ли клипа с “танца”на Петър и Ивонне с отъркването ѝ в коляното му 🤬 ?
🤢

# 2 362
  • SF
Пред Атижа ли го изтанцуваха?

# 2 363
  • София
Аз, като доста голям фен на Елена, съм изключително разочарована от държанието й по време на интервюто с Марио. Груба, нападателна, и очевидно пристрастна. Имах чувството, че през цялото време Марио трябваше да опрадвава себе си, пред глупавите въпроси на Елена. Наистина беше грозно за мен.
За съжаление вероятно Марио е свикнал.. и се справи прекрасно.

# 2 364
Гледахте ли клипа с “танца”на Петър и Ивонне с отъркването ѝ в коляното му 🤬 ?
🤢
Не , естествено.
Стига дразни,давай да видим тоя плезир!

# 2 365
Аз го гледах клипа в Тикток.Петър предварително си исипал нещо на коляното и после Мамасита взе да му кляка и да се търка там и уж ,че "се подмокрила"-тъпотия
Доста клипчета има от снощния банкет.Всички се целуват ,Беба едвам танцува с тая дълга тясна рокля.Гого пък някакъв танц с неговата играеше ,ама много добре знаеше стъпките и му пляскаха.Атижето по онова ансамбълче с лепенките на зърната се появи ,естествено друсаше целулитния си задник пред всички.

# 2 366
  • Sofia
Не знам как и къде да го открия.
Снощи в просъница пуснах телефона и тогава го видях.
На купона се вихреха.

# 2 367
Аз онемях, като чух, че преди хората ходели на театър,  сега вече не ходели, а гледали Биг Брадър. То затова не можеш с месеци да се добереш за билет за качествена постановка...но ако човек не е стъпвал на театър, няма откъде да знае, разбира се:).

# 2 368
  • SF
Ами значи е много успешен форматът!!

# 2 369
Аз онемях, като чух, че преди хората ходели на театър,  сега вече не ходели, а гледали Биг Брадър. То затова не можеш с месеци да се добереш за билет за качествена постановка...но ако човек не е стъпвал на театър, няма откъде да знае, разбира се:).
И аз я улавям, че доста често говори наизуст със заучени фрази.

Общи условия

Активация на акаунт